HTC Desire Eye Kullananlar Kulübü

skolka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC desire eye 1/2 haftaya alıcam inşallah.tek çekincem batarya,arka kapak açılmıyor,bataryayı değiştirmek gerekse ne yapılacak ? servis ücreti nedir bilen varmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabiki htc kardeşim boomsoundun sesini bir duysan sormazdın zaten

bthncoach

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc Eye , M8'den ne gibi farkı kutu açılımlarını izledim ve hakkı abi m8 yerine eye alınması daha iyi olur dedi ama işlemcileride aynı 801ac kullanılıyor sadece ön kamera , boumsound ses ve ppi değeri 20ppi gibi bir fark var ve birinin kasası alüminyum diğeri ise plastik ama samsunglardaki gibi değil tabii hangisi daha çok istenilen verimi verir

benim için stabil olması ve kameranın karanlık yada güneşli zamanlarda belirgin olması Jiraiya06

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Htc Eye , M8'den ne gibi farkı kutu açılımlarını izledim ve hakkı abi m8 yerine eye alınması daha iyi olur dedi ama işlemcileride aynı 801ac kullanılıyor sadece ön kamera , boumsound ses ve ppi değeri 20ppi gibi bir fark var ve birinin kasası alüminyum diğeri ise plastik ama samsunglardaki gibi değil tabii hangisi daha çok istenilen verimi verir

benim için stabil olması ve kameranın karanlık yada güneşli zamanlarda belirgin olması Jiraiya06
Selfie çekmeyi çok seviyorsan desire eye alabilirsin ancak fiyat olarak bir miktar daha altine htc one e8 bulmak mümkün ben onu alirdim. Ancak m8 almazdim aradaki fiyat farkı nedeni ile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc Desire Eye Lollipop 5.0.2 guncellemesi geldi arkadaşlar

Dosya boyutu: 781 MB
2.19.401.1

Şuan Misafir girişinden yazdığım için link yada fotoğraf paylaşamiyorum...

Telefonu avea'dan almıştım

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Htc Desire Eye 5.0.2 Güncellemesi

Oq2VkZ.png

zARagY.png

GYnPE2.png

yMdNmL.png

Ayrıca tema seçenekleride cihaza güncelleme ile eklendi.

YBPqM6.png

mysiex.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu alan var mı eksileri nelerdir herkes artılarından bahsediyo fakat eksileriyle karşılaşırılmalı diye düşünüyorum var mı eleştirdiğiniz yanları

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefonu alan var mı eksileri nelerdir herkes artılarından bahsediyo fakat eksileriyle karşılaşırılmalı diye düşünüyorum var mı eleştirdiğiniz yanları

Denklanşör tuşu daha sert olabilirdi. Pili daha büyük olabilirdi. Benim eksilerim bunlar.

Places

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni güncellemeden sonra şarj eskiye göre nasıl gidiyor ?

mysiex.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sense7 güncellemesi aldı mı ya da alıcak mı bilgin var mı acaba

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Desire Eye'nin eksik yanları neler ? One M8 yada Desire 826 ile karşılaştırdığımızda sizce hangisi ?
Şarjı 2400 mAh size yetiyor mu,bana biraz düşük geldi de bilgilendirirseniz sevinirim :)

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Desire Eye'nin eksik yanları neler ? One M8 yada Desire 826 ile karşılaştırdığımızda sizce hangisi ?
Şarjı 2400 mAh size yetiyor mu,bana biraz düşük geldi de bilgilendirirseniz sevinirim :)
Dedigin modellerle kıyaslayınca yine Desire Eye derim. Şarjı 1 günü çıkarıyor. Akşam şarja takmak durumunda kalıyorsun. Telefonların geneli öyle oldugu için bence iyi.

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim zaten işlemcisi de iyi almaya değer :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardesim güncelleme öncesi ve sonrasi ne kadar degisiklik oldu? Sony xperia z2 de guncellemeden sonra berbat oldu telefon desire eye nasil?

ecok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende ki ön kamerada çoğunlukla yüz kısmını kırmızı-pembe ağırlıklı gösteriyor otomatik ayarlamada, hdr formatta ise sorun yok sizde de böyle bi durum var mı? arka kamerada bu durum olmuyor

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Cihazı bu gün aldim.su ana kadar kullandığım en iyi telefon.elde tutuşu harika metali asla aratmıyor.kamera zaten mukkemmelden ote.tasarımı ben burdayım diyo.bataryada daha test yapamadim.lollipop yukledim asla note 4 s6 gibi değil ram sorunu yok 1 gb boşta zaten .cihaz mukkemmel ötesi eylül ekim gibi sense 7 gelcek herhalde m8de neyse buna 1-2 hafta sonra aynısı geliyor ışte arkadaslar.cihazda tek gördüğüm şey ölü pixel oda cihazla alakası yok garantiye vermeyi dusunmuyorum çünkü bayan uğraş sonrası gözüküyor

albayrako

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
phalearos bende aldım telefonu amerikadan teyzem getirecek, telefonu ilk aldığını falan görüşlerini biraz daha açar mısın, merakla bekliyorum da telefonu bir kaç gün kullandıktan sonra şarjını kulaklığını vs test edip yazar mısın, bide ilerde sence güncelleme alır mı cihaz, yani android M çıkacak one m8 banko alır, özellikleri de neredeyse m8le aynı sırf desire serisinden diye telefonu çöp etmez dimi htc ?

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bro cihaz mukemmel ilk ele aldiginda ki his kelimelerle anlatilmaz o derece guzel asla samsungun o plastigi gibi degil zaten bu plastik degil baska bi madde.cihaz m8 gibi olcak ona gelirse bunada vericez demisti htc bi tweetinde.kamera cidden sahane cok hosuma gitti.kulaklik tatmin etmedi beni disari ses veriyo bide onu kullanamadim pistonlara alisik bide benim kulaklarim 😃.cihaz harika kesinlikle almani tavsiye ederim.dot wiew getirebilirse getirsin teyzen bende en yakin zamanda alicam 😎
Sarj mutlu edicek gibi gozukuyo 1 gunu cikarirsa bana yeter.

albayrako

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Phaleros özele gelsene kardeşim ordan detaylı konuşalım hem sevdim seni takılırız canım sıkılıyordu zaten :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar one m8 mi desire eye mı çok arasında kaldım m8 in ekranı desire eye göre küçük olduğu için biraz soğudum doğrusu vatan bilgisayarda eye elime alma fırsatım oldu gerçekten çok güzel cühaz metali aratmıyor bence tek sorun benim için htc desire eye dan güncelleme desteğini m8 den daha kısa sürede mi çeker çünkü ben aldım mı 3 sene beni götürmesi gerekiyor cihazın lütfen fikirlerinizi yazın

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar one m8 mi desire eye mı çok arasında kaldım m8 in ekranı desire eye göre küçük olduğu için biraz soğudum doğrusu vatan bilgisayarda eye elime alma fırsatım oldu gerçekten çok güzel cühaz metali aratmıyor bence tek sorun benim için htc desire eye dan güncelleme desteğini m8 den daha kısa sürede mi çeker çünkü ben aldım mı 3 sene beni götürmesi gerekiyor cihazın lütfen fikirlerinizi yazın
Desire Eye 3 sene götürebilecek bi cihaz emin olabilirsin, güncelleme desteği konusunda m8'in aldığı güncellemeleri gecikmeylede olsa alacaktır.

mysiex.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denklanşör tuşu daha sert olabilirdi. Pili daha büyük olabilirdi. Benim eksilerim bunlar.
anladm teşekkürler de şimdi de m8s ve eye arasında kaldm hala karar veremedm yeterli parayıda topluyamadm zaten bi fikir üretinseye para tamam olur heralde :)