kiminnesi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Şimdiden hayırlı olsun@GencMz Teşekkürler en kısa zamanda bende aranıza katılacağım :dirol:

Şimdiden hayırlı olsun@GencMz Teşekkürler en kısa zamanda bende aranıza katılacağım :dirol:
Senin incelediğin cihaz öyle olmalıbugün elime aldım cihazı, ekranda beyazı SARI gösteriyor. fark ettiniz mi, yoksa benim incelediğim cihaz mı öyleydi ?
vatan da bakmıştım, diğer kutudan başka cihaz açıp göstermediler. mavi rengi de olmadığı için vazgeçtim almaktan. aslında tasarım ve donanım olarak güzel cihazdı ya.batarya hariç tabi. neyse hayırlısıSenin incelediğin cihaz öyle olmalı
Evet öneririmhtc desire eye almamı önerir misiniz ?
Otomatik odaklamadan mı bahsediyorsunHtc desire eye kamera odaklamada sorun yaşıyorum Arkadaşlar acil cevap verebilir misiniz?????
Olabilir htcde durumlar iyi değiltelefon almaya gittiğimizde desire eye in artık üretiminin durduğunu 5.0 güncellemesinin yakın zamanda gelmiyceğini söyleyip bana desire 820 yi tavsiye etti gerçekten desire eye ın üretimi durdu mu ?:bored:
Durmuş olabilir çok satılan bir model değil zaten..Olabilir htcde durumlar iyi değil
Bunu nerde söylediler. Şu an tüm Desire Eye'lara 5.0.2 güncellemesi geldi. Eylül, Ekim gibi 5.1.1 ve sense 7 güncellemesi alacak. M8'in aldığı tüm güncellemeleri alan bi cihaz. Ve M8, G3, S5 gibi cihazların yerine alınabilcek en iyi telefon. Desire 820'yi size satmak icin öyle söylemişlertelefon almaya gittiğimizde desire eye in artık üretiminin durduğunu 5.0 güncellemesinin yakın zamanda gelmiyceğini söyleyip bana desire 820 yi tavsiye etti gerçekten desire eye ın üretimi durdu mu ?:bored:
ikisi farklı platformlar hangisini isteğine bağlı mesela ben desire eye derdimIphone 5 mi yoksa HTC desire eye mi ? :helpsmilie:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Neden HTC desire eye derdin ? açıklar mısın ?