HTC Desire Eye Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar cihazı aldım çoğu açıdan çok memnun kaldım. Fakat batarya ve bellek kullanıcı icin kesinlikle çok büyük bir sorun. Htc nin milyon tane kendine ait uygulaması bulunmakta ve indirilen çoğu uygulamada ad karta taşınamı . 16gb hafızanın yalnızca 3gblik kısmı uygulama alabiliyor 8gblik bir diğer depolaması var ve onu nasıl eritebileceğimi hala bulabilmiş değilim. Batarya ise internet açık ve aktif kullanımda resmen şarjı sömürüyor. Kamerasi ve hızı mükemmel ama gel gör ki bellek ve sarj insanı deli edebiliyor.

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bugün elime aldım cihazı, ekranda beyazı SARI gösteriyor. fark ettiniz mi, yoksa benim incelediğim cihaz mı öyleydi ?

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Senin incelediğin cihaz öyle olmalı
vatan da bakmıştım, diğer kutudan başka cihaz açıp göstermediler. mavi rengi de olmadığı için vazgeçtim almaktan. aslında tasarım ve donanım olarak güzel cihazdı ya.batarya hariç tabi. neyse hayırlısı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc desire eye kamera odaklamada sorun yaşıyorum Arkadaşlar acil cevap verebilir misiniz?????

skolka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
skype ile görüşürken mi ? Yoksa resim çekerken mi sorun yaşıyorsun? Bende desire Eye kullanıcısıyım.Odaklanmada hiç bir sorun yaşamadım.7 aydır kullanıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben rusya da kullanıyorum Desire Eye. Mobil internette 4g ,iyi çekmediği yerlerde 3g oluyor, o da yoksa ancak o zaman h yazıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sizce Desire Eye mı almalıyım yosa Z3 compactmı nedenleriyle açıklayabilirmisiniz

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Eger buyuk ekran ve daha iyi bi kamera istiyosan htc desire eye kucuk tek el kullanim istiyosan z3 compact

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:desire ailesinin en güzel telefonu harika m8 den s5 den note 3 den daha hızlı bi telefon ben çok beğendim harika herkese tavsive ederim pil konusu da dahil hiçbir sıkıntısı yok mükemmel ;):wink::clover:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Plastigine kaliteli diyorlar ama gene metal kadar tatmin edermi sizce ve guncelleme konusunda sıkıntı verirmi

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar one m8'in kamerası nasıl ona göre alacağım çok yorum yapılıyor lütfen kullanan biri söylesin eğer m8 almayacaksam desire eye alacağım hangisini önerirsiniz ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
on numara telefon yeni aldım metal kasa deil ama boyle daha iyi iş telefonu temiz kullanmakla alakalı ayrıca sarj knusuda yuzde bes sarjla güç tasarrufu modunu açınca yaklasık 4-5 saat sarj bitmiyor tasarımı çoğu telefondan şık sonyle karşilastırmada boyle ozellilkleri karşılastırmıyolar bence sonyden daha iyi bi telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon almaya gittiğimizde desire eye in artık üretiminin durduğunu 5.0 güncellemesinin yakın zamanda gelmiyceğini söyleyip bana desire 820 yi tavsiye etti gerçekten desire eye ın üretimi durdu mu ?:bored:

Abram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefon almaya gittiğimizde desire eye in artık üretiminin durduğunu 5.0 güncellemesinin yakın zamanda gelmiyceğini söyleyip bana desire 820 yi tavsiye etti gerçekten desire eye ın üretimi durdu mu ?:bored:
Olabilir htcde durumlar iyi değil

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunu nerde söylediler. Şu an tüm Desire Eye'lara 5.0.2 güncellemesi geldi. Eylül, Ekim gibi 5.1.1 ve sense 7 güncellemesi alacak. M8'in aldığı tüm güncellemeleri alan bi cihaz. Ve M8, G3, S5 gibi cihazların yerine alınabilcek en iyi telefon. Desire 820'yi size satmak icin öyle söylemişler

Fatosss___

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi kac aydır kullanıyorum bi sorun çıkmamıştı bugune kadar. Fakat bugun sürekli telefon kendi kendini araç moduna alıyor. Mesaj yazarken WhatsApp sayfam donup kapanıyor. Telefon kilitliyken kendi kendine ekran kilidini açıyor. Sebebini bilen var mı? Ben bisey anlamadım da..

Bi kac aydır kullanıyorum bi sorun çıkmamıştı bugune kadar. Fakat bugun sürekli telefon kendi kendini araç moduna alıyor. Mesaj yazarken WhatsApp sayfam donup kapanıyor. Telefon kilitliyken kendi kendine ekran kilidini açıyor. Sebebini bilen var mı? Ben bisey anlamadım da..

Hümazülal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Neden HTC desire eye derdin ? açıklar mısın ?

#Eness

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Neden HTC desire eye derdin ? açıklar mısın ?

İlk olarak iphone platformunu sevmiyorum film indirmek izlemek gibi şeyler mesele olduğundan... Desire eye ye gelince beni cezbenden bir çok özelliği var:
Snapdragon 801 İşlemcili olması 2gb ram olması, arayüzünün çok stabil olması, su geçirmez olması, kamerasının çok iyi olması heleki selfie kamerasının, tasarımının insanı cezbeden şekilde güzel olması, android 5.0 olması ve son olarak fiyatının uygun olması..

H

Hycatnip

SDN Okuru
Arkadaşlar benim bi sorunum var bi türlü çözüm bulamadım. Telefonumu alalım 3 ay falan oldu son bir aydır snapchatte sıkıntı yaşıyorum . Ön kameraya geçtiğinde bulanıklaşıyor odaklama yapmıyor. Her türlü ayarı kontrol ettim ama bir türlü düzelmedi. Kendi kamerasında da aynı bulanıklaşma başladı bi sure sonra. Bi türlü düzeltemedim. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.