- Konuyu başlatan
Alio6
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 38
bende HTC 10 karar verdim ama bugün soru cevap dinledim tolga iphone 7 beklenir dedi kafam karıştı ukt gelmeden htc 10 da almak istemiyorumbende 2 si arasındayım ya gerçekten çok az fark var ses ve gerçekçi kamera deneyimi için htc 10 performans kağıt üzerinde htc 10 bende 3-5 yıl kullanmak açısından yani samsung evet çok ileri götürüyor fakat arayüzü gerçekten yıllanıncagerilemeye başlıyor samsung seri seri telefon çıkartıyor ve bu da daha hızlı gerilemesine neden olucak gibi bence ben mesela çok film izlerim müzik dinlerim ve htc gerek kulaklık gerek hoporlörü olarak çok ileride kendi isteklerini belirlemek ne kadar zor olsada ben HTC 10 da karar kıldım isteklerim doğrultusunda hem HTC alıp bir de kulaklık alman gerekmiyecek HTC nin yanında gelen kullaklık hatrı sayılır bir fiyatta ayrı satılıyor yani seçimi isteklerin etkileyecek zaten herkesin yazdıgı gibi ne alırsan al pişman olmayacaksın ben mesela gerçekçi fotoğraf severim gözümle gördüğümün daha güzel oldugunu gözümüzden daha iyi lens olmadığını düşünüyorum o yüzden gerçek olan bence iyidir ama BENCE