HTC 10 - S7 edge?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
z serisinin arka sı da gorilla glass diye biliyorum hatta tanıdık düşürüp kırmıştı mika olsa düşmeye daha dayanıklı olurdu ama mika da iyi fikir miş
Hangi seri? Z'yi ilk çıktığında elime de aldıydım, bükülebilen hafif esnek bir yapısı vardı. Hatta bükünce TFT ekranın renkleri birbirine giriyordu, o yüzden vazgeçmiştim. Düşürme testlerinden de sağlam çıktı. Bugün GG4 kullanan S7 bile testlerde kırılıyor.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Hangi seri? Z'yi ilk çıktığında elime de aldıydım, bükülebilen hafif esnek bir yapısı vardı. Hatta bükünce TFT ekranın renkleri birbirine giriyordu, o yüzden vazgeçmiştim. Düşürme testlerinden de sağlam çıktı. Bugün GG4 kullanan S7 bile testlerde kırılıyor.

kırılan z3 dü

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Konuya yorum yapan herkese teşekkürler HTC 10 karar verdim sadece uzun kullanım testini ve kullanıcı yorumlarını bekleyeceğim, telefonu kullananlar isterlerse yorum yapabilir tekrar sağolun :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Z serisi en başından beri arka kaplamada cam kullanıyormuş. Samsung'daki GG4'ten daha sağlam.

king in the north

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben olsam s7 edge alırdım tasarım olarak harika , kamera konusunda ikisini de deneyimlemis biri olarak diyebilirim ki s7 edge süper, htc 10 vasat amiral gemisine yakışmıyor bence, gerçi bununla ilgili guncelleme alacaktı galiba bilmiyorum , diger onemli husus da htc batmak üzere olduğuna dair bir sürü haber var , bu seride de istedigini bulamazsa ki bu fiyatlandirma politikasıyla bu olabilir işi zor ,daha htc 8 kullanmış ve gayet memnun kalan biri olarak söylüyorum bunu , ayrica ses çıkışı htc8 e göre bariz düşük ayrica tasarim olarak ön kısım facia resmen , htc10 icin soyleyebilecegim tek iyi şey kulaklık gercekten harika sarki dinledigini hissediyorsun ikincisi on kamera cok iyi , geri kalan her sey icin s7 edge diyorum

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Htc 10 çok güzel bir cihaz ama 3000 TL verilmeye değer bir cihaz olduğuna inanmıyorum. 2400-2500 seviyesinde olsa çok güzel olurdu.

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Bence inanmalısın.Özellik olarak zaten kağıt üstünde geri kalan telefon sağlamlığında şüphe yok.Zaten telefon 150 Tl lik kulaklikla geliyor.Fazla görme bence.Tabiki eksikleri de var.Always on screen olmaması suya ve toza dayanıklı olmaması gibi.Ben buna birşey demiyorum

onurknbrgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
kıyaslama yapmak gerçekten zor iki cihaz fakat benim tercihim htc olurdu. uzun vadede daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. fiyat konusuna gelince zaten bu fiyatlar uçuk.. metal kasa ve de sese önem veriyorsanız htc tercih edin.

onurknbrgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bence inanmalısın.Özellik olarak zaten kağıt üstünde geri kalan telefon sağlamlığında şüphe yok.Zaten telefon 150 Tl lik kulaklikla geliyor.Fazla görme bence.Tabiki eksikleri de var.Always on screen olmaması suya ve toza dayanıklı olmaması gibi.Ben buna birşey demiyorum
150 değil 250 tl kulaklık. Suya dayanıklı telefonlarında bozulmayacağının garantisi yok kimse buna cesaret edemez. cesaret edenler için de zaten paranın önemi yok adamın kafası rahat bozulursa veya begenmezse yenisini alır :)

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
150 değil 250 tl kulaklık. Suya dayanıklı telefonlarında bozulmayacağının garantisi yok kimse buna cesaret edemez. cesaret edenler için de zaten paranın önemi yok adamın kafası rahat bozulursa veya begenmezse yenisini alır :)
Zaten reklamlarının altında yazıyor.S7 edge tam bilmiyorum ama 1.5 metre derinlikte en fazla 30 dakika kalabiliyor

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Benim arkadaşımın son model sony vardı z4 yada z3 falan tam olarak hatırlamıyorum ama suya girdiğinde hoparlörü bozulmuştu.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Bir de şu var , eğer uzun süreli kullanım için almayacaksan 2. elde HTC daha sıkıntılı Samsung'a göre ama 3-4 yıl kullanacaksan bunu dert etme hiç. HTC al.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Herşey tasarım değil edgenin çift kıvrımlı yanları kullanıma engel olur ki tolgada bunu söyledi kerem de.Benim için önce işlevsellik gelir.İllaki Samsung alacaksam note serisinden alırdım ben olsam.2si arasından htc 10 benim tercihim ama kendime alsam 2sinide almazdım ya note 5 alırdım ya yeni note7 yi beklerdim.

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Ama bana niyeyse Tolga abi daha bilgili ve daha zevkleri güzel geliyor bana

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Kardeşlerim, diğerini bilmiyorum ama tolga bildiğimiz fan yani eskiden beri takip edenler bilir Samsung hakkında düşüncelerini falan. Siz bu insanlara bu kadar inanıyor musunuz?

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Htc 10 çok güzel bir cihaz ama 3000 TL verilmeye değer bir cihaz olduğuna inanmıyorum. 2400-2500 seviyesinde olsa çok güzel olurdu.
Peki ne yapmalıyız o zaman 3000tl bu cihaz s7 edge mi alalım oda ısınıyormuş

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Bir de şu var , eğer uzun süreli kullanım için almayacaksan 2. elde HTC daha sıkıntılı Samsung'a göre ama 3-4 yıl kullanacaksan bunu dert etme hiç. HTC al.
yok ben teknoloji bağımlısı birisi değilim aldığım cihazı 3 4 yıl kullanmak istiyorum öyle al değiş diye değil uzun kullanım için bu fiyata çıktım zaten kardeşim sağolasın htc ön kamerası iyi pil biraz iyi olsa çok sevincem de

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
yok ben teknoloji bağımlısı birisi değilim aldığım cihazı 3 4 yıl kullanmak istiyorum öyle al değiş diye değil uzun kullanım için bu fiyata çıktım zaten kardeşim sağolasın htc ön kamerası iyi pil biraz iyi olsa çok sevincem de
Pili de iyi gider yani 2 gün dayanıyor Htc sense Ve snapdragon 820 nin verimligi bu 3000 mAh bataryayi 2 güne taşımış

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
2 gün pil ömrü dediğiniz htc nin kendi söylediği. Gerçekte öyle mi?

Samsung geçen sene olduğu gibi saçma sapan (s6) çıkarsaydı alınacak telefon tereddütsüz htc 10 olurdu. Ama samsung htc den çok daha ileride bir telefon yapmış tek eksiği metal kasa. illa da müzik dinlemek için htc 10 alıyorsanız htc 10dan çok daha kaliteli ses verebilecek sony walkmanler var. s7+walkman de güzel bir seçenektir bana göre :D

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
2 gün pil ömrü dediğiniz htc nin kendi söylediği. Gerçekte öyle mi?

Samsung geçen sene olduğu gibi saçma sapan (s6) çıkarsaydı alınacak telefon tereddütsüz htc 10 olurdu. Ama samsung htc den çok daha ileride bir telefon yapmış tek eksiği metal kasa. illa da müzik dinlemek için htc 10 alıyorsanız htc 10dan çok daha kaliteli ses verebilecek sony walkmanler var. s7+walkman de güzel bir seçenektir bana göre :D
Ben müzik ve kamera aşığıyim Htc nin de hayranıyim fakat yaptığım yorumlar tamamen ayirmasiz bana kamera ve ses lazım olduğu için Htc 10 u seçerdim.Biraz da sakarim o yüzden metal şart bana :D

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Aynı şekilde ben de.İphone 4s sağlam olmasa şimdiye 4 kere servis yüzü görürdü herhalde.S7 edge güzel de yere düşürsen o alet darmadağın olur.Bence cam tasarımda 4s en iyisi gelmiş geçmiş :D