- Konuyu başlatan
Alio6
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 38
pili çok çabuk bitiyormuş, telefondan cızırtılar geliyormuş vs vsNe gibi sıkıntılar açıklarsanız yardımcı olurum
pili çok çabuk bitiyormuş, telefondan cızırtılar geliyormuş vs vsNe gibi sıkıntılar açıklarsanız yardımcı olurum
Hangi seri? Z'yi ilk çıktığında elime de aldıydım, bükülebilen hafif esnek bir yapısı vardı. Hatta bükünce TFT ekranın renkleri birbirine giriyordu, o yüzden vazgeçmiştim. Düşürme testlerinden de sağlam çıktı. Bugün GG4 kullanan S7 bile testlerde kırılıyor.z serisinin arka sı da gorilla glass diye biliyorum hatta tanıdık düşürüp kırmıştı mika olsa düşmeye daha dayanıklı olurdu ama mika da iyi fikir miş
Hangi seri? Z'yi ilk çıktığında elime de aldıydım, bükülebilen hafif esnek bir yapısı vardı. Hatta bükünce TFT ekranın renkleri birbirine giriyordu, o yüzden vazgeçmiştim. Düşürme testlerinden de sağlam çıktı. Bugün GG4 kullanan S7 bile testlerde kırılıyor.
Z3'te başlamış olabilir cam kullanmaya. Z2'nin de arka kaplaması sıcaktan ayrılıp kalkıyordu. Cam malzeme olsa ucundan kalkmazdı diye düşünüyorum.kırılan z3 dü
https://teknoseyir.com/wp-content/uploads/2014/07/DSC_0013.jpgMika tarzı bir cam kaplama. S7, Note 5 gibi cihazlarda kullanılan camlardan değil.
Evet cam ama standart cam değil. Gorilla'dan sağlam olduğu kesin.https://teknoseyir.com/wp-content/uploads/2014/07/DSC_0013.jpg
bana cam gibi geldi nedir bilmem ama adamlar iyi mal takmışlar kırılmadı çatlamadı benim
ona hiç şüphem yok kıyasla diye bi sitede dragontrail diye yazıyoduEvet cam ama standart cam değil. Gorilla'dan sağlam olduğu kesin.
150 değil 250 tl kulaklık. Suya dayanıklı telefonlarında bozulmayacağının garantisi yok kimse buna cesaret edemez. cesaret edenler için de zaten paranın önemi yok adamın kafası rahat bozulursa veya begenmezse yenisini alırBence inanmalısın.Özellik olarak zaten kağıt üstünde geri kalan telefon sağlamlığında şüphe yok.Zaten telefon 150 Tl lik kulaklikla geliyor.Fazla görme bence.Tabiki eksikleri de var.Always on screen olmaması suya ve toza dayanıklı olmaması gibi.Ben buna birşey demiyorum
Zaten reklamlarının altında yazıyor.S7 edge tam bilmiyorum ama 1.5 metre derinlikte en fazla 30 dakika kalabiliyor150 değil 250 tl kulaklık. Suya dayanıklı telefonlarında bozulmayacağının garantisi yok kimse buna cesaret edemez. cesaret edenler için de zaten paranın önemi yok adamın kafası rahat bozulursa veya begenmezse yenisini alır![]()
Kullanışlı bir özellik değil bana kalırsa. Telefon alırken önemsiz bir kriter.Zaten reklamlarının altında yazıyor.S7 edge tam bilmiyorum ama 1.5 metre derinlikte en fazla 30 dakika kalabiliyor
Peki ne yapmalıyız o zaman 3000tl bu cihaz s7 edge mi alalım oda ısınıyormuşHtc 10 çok güzel bir cihaz ama 3000 TL verilmeye değer bir cihaz olduğuna inanmıyorum. 2400-2500 seviyesinde olsa çok güzel olurdu.
yok ben teknoloji bağımlısı birisi değilim aldığım cihazı 3 4 yıl kullanmak istiyorum öyle al değiş diye değil uzun kullanım için bu fiyata çıktım zaten kardeşim sağolasın htc ön kamerası iyi pil biraz iyi olsa çok sevincem deBir de şu var , eğer uzun süreli kullanım için almayacaksan 2. elde HTC daha sıkıntılı Samsung'a göre ama 3-4 yıl kullanacaksan bunu dert etme hiç. HTC al.
Pili de iyi gider yani 2 gün dayanıyor Htc sense Ve snapdragon 820 nin verimligi bu 3000 mAh bataryayi 2 güne taşımışyok ben teknoloji bağımlısı birisi değilim aldığım cihazı 3 4 yıl kullanmak istiyorum öyle al değiş diye değil uzun kullanım için bu fiyata çıktım zaten kardeşim sağolasın htc ön kamerası iyi pil biraz iyi olsa çok sevincem de
Benim baktığımda çoğu fikirleri doğru ve mantıkli geliyorKardeşlerim, diğerini bilmiyorum ama tolga bildiğimiz fan yani eskiden beri takip edenler bilir Samsung hakkında düşüncelerini falan. Siz bu insanlara bu kadar inanıyor musunuz?
Ben müzik ve kamera aşığıyim Htc nin de hayranıyim fakat yaptığım yorumlar tamamen ayirmasiz bana kamera ve ses lazım olduğu için Htc 10 u seçerdim.Biraz da sakarim o yüzden metal şart bana2 gün pil ömrü dediğiniz htc nin kendi söylediği. Gerçekte öyle mi?
Samsung geçen sene olduğu gibi saçma sapan (s6) çıkarsaydı alınacak telefon tereddütsüz htc 10 olurdu. Ama samsung htc den çok daha ileride bir telefon yapmış tek eksiği metal kasa. illa da müzik dinlemek için htc 10 alıyorsanız htc 10dan çok daha kaliteli ses verebilecek sony walkmanler var. s7+walkman de güzel bir seçenektir bana göre![]()
O adam aşırı Samsung fanı.Biz onun Touchwiz'i övdüğünü de biliriz.Benim baktığımda çoğu fikirleri doğru ve mantıkli geliyor