HP'den 80 Dolar'a Fotoğraf Makinesi

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
HP, en yeni dijital fotoğraf makinelerini tanıttı. Bunlar arasında dünyanın en büyük dokunmatik ekranlı ürünü de yer alıyor. İlginç fiyatları ile işte yeni modeller.

Yeni makinelerden HP Photosmart R937, 3.6 inçlik dokunmatik bir ekrana sahip. Bu da demek oluyor ki fotoğraflar, bilgisayara gitmeye gerek kalmadan ürün üzerindeki geniş ekranda düzenlenebilir. HP Photosmart Mz67 ise 2.5 inçlik ekranın yanı sıra 6x optik zuma sahip. Ürün ailesindeki HP Photosmart E337'nin 5 megapiksel çözünürlüğünden öte en dikkat çekici özelliği fiyatı. Yurtdışında bu ürün 80 Dolar'a satılacak.

HP_R937.jpg

HP Photosmart R937

Dünya Gözü İle Ne Zaman Görürüz?

Özellikle de 80 Dolar'lık ürünü görünce bu ürünlere ne zaman kavuşacağımızı merak edebilirsiniz. Avrupa ve Amerika'da Ağustos ayında satışa çıkacak olan bu ürünlerin, ülkemizde ne zaman ve hangi fiyata satılacağı konusunda HP Türkiye'den henüz bir bilgi alamadık.

HP-E337.jpg

İşte o ucuz dijital fotoğraf makinesi

Eğlenceli havuz keyfi ile dolu olan hafta sonundan hemen sonra bu soruyu kendilerine ileteceğiz.

Bilgi için: HP Türkiye
Yazan: Hakkı Alkan
SDN – [/shadow]]http://shiftdelete.net

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
tüh be! biz de tuttuk sony'nin s-650 ürününü aldık.gerçi memmunum da bunları görünce de işahim kabardı yeniden..tamamen merak aslında!!

bu arada pil sorunu için neler yapabilirim acaba? şarz edilebilir piller ve jarz eden aygıtlar hakkında önerileriniz nedir?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
doctor,

teknolojide "tüh" diye bir şey yok. sen bu hp'leri satın alsaydın canon ve nikon beyler sana öpücük gönderecklerdi. o nedenle en iyisini yaptın.

gelelim pil konusuna. gp pil alabilirsin. sanırım 2500 miliamperlik pilleri de çıkmış. bu da demek oluyor ki; dijital fotoğraf makineni açık bırakıp yatabilirsin ;)

akifsever

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güzel bir dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum.fotoğrafçılığı hobi olarak değilde daha profesyonel boyuta taşımak için makinelere baktığımda fiyatını gördükten sonra 2. defa bakamıyorum.

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
akifsever dedi ki:
güzel bir dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum.fotoğrafçılığı hobi olarak değilde daha profesyonel boyuta taşımak için makinelere baktığımda fiyatını gördükten sonra 2. defa bakamıyorum.

sony s-650 yi önerrim! çekim deneyimin varsa pro çalışabilirsin ama işte önce de dile getirdiğim gibi pil olayı sıkar canımı.

sony nin bir üst modelinde hem pil hem de batarya sistemi var.megapixel ve optical zoom değeri önceki seri ile aynı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.(fakat fiyatı can yakıcı:460$ civarında)

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İyiymiş.Ama 80 dolar bulsam Troy'un yanına gideceğim. :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Wolf-sdn dedi ki:
İyiymiş.Ama 80 dolar bulsam Troy'un yanına gideceğim. :)

İzmir'desin sen değil mi? Merak etme Troy senin yanına gelecek :D

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yaşasın :D :D :D.Down Troy Wolf Kuşadası.Çok Heyacanlandım birden. :-* :-* :-*

orkunculuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vergilerle hesaplıyınca,tüm vergiler dahil:135 Dolar.(Dükkan sahibininde kar için fiyat koyacağı düşünülürse yine fiyat tavana vurucak.)