-FoRza CR-
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba dostlar garip bi sorunla karşı karşıyayım.avast free antivirüs yüklerken bundan 3 format önce dosya koruması açılmıyordu web kalkanı e-mail vesaire herşey açılırken dosya koruması aktif olmuyordu daha önce emsisoft antimalware kullanmıştım kullanmaz olaydım.TÜm olanlar bundan sonra oldu.Daha sonra kurtulmak için bilgilerimi dvdye yedekleyip format attım.C ve D diye olan 2 sürücü haldeki harddiskimin sürücülerini tamamen silip windows xp cdsi ile yavaş biçimlendirmeyi seçerek biçimlendirdim daha sonra windows 7 kurdum.Gene gerekli sürücü yüklemelerini yapıp kaspersky 2011 kurdum acaba web koruması ebeveyn denetlemesine kadar herşey açılırken dosya koruması gene açılmadı gene testlere tepkisiz fakat elle taramada cevap veren bir durumdaydı.Halbuki format atmıştım temiz bi format.Daha sonra kendi vista cd im ile format attım aradan bir süre sonra.Ad-aware pro yükledim lisansını almıştım son 1 yıllık kampanyada şimdi de onun dosya koruması açılmıyor bundan 3 format önce olan sorun hala devam eden bir sorun halinde.Eicar ve başka aktif zararlılarla anlık korumayı deniyorum hiçbir antivirüs cevap vermiyor ama elle taradığımda hepsi buluyor böyle bi durum çok garip ama hala çözemiyorum eğer bilen bi arkadaşım var ise bana yardımcı olurmu lütfen...
Format attığım cdler ve sistemler kesinlikle orjinal parasıyla alınan lisanslı programlar belirtmeyi unutmuşum.gariptir ama sadece mse (microsoft security essential) koruması aktif oluyor güncel testlere tepki verd.Sorun devam eden sorun mse kapatıp comodo ınternet security antivirus modülünü açıp test yaptığımda anlık koruma gene yok :S
Format attığım cdler ve sistemler kesinlikle orjinal parasıyla alınan lisanslı programlar belirtmeyi unutmuşum.gariptir ama sadece mse (microsoft security essential) koruması aktif oluyor güncel testlere tepki verd.Sorun devam eden sorun mse kapatıp comodo ınternet security antivirus modülünü açıp test yaptığımda anlık koruma gene yok :S