Hiçbir antivirüsün dosya koruması aktif olmuyor

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar garip bi sorunla karşı karşıyayım.avast free antivirüs yüklerken bundan 3 format önce dosya koruması açılmıyordu web kalkanı e-mail vesaire herşey açılırken dosya koruması aktif olmuyordu daha önce emsisoft antimalware kullanmıştım kullanmaz olaydım.TÜm olanlar bundan sonra oldu.Daha sonra kurtulmak için bilgilerimi dvdye yedekleyip format attım.C ve D diye olan 2 sürücü haldeki harddiskimin sürücülerini tamamen silip windows xp cdsi ile yavaş biçimlendirmeyi seçerek biçimlendirdim daha sonra windows 7 kurdum.Gene gerekli sürücü yüklemelerini yapıp kaspersky 2011 kurdum acaba web koruması ebeveyn denetlemesine kadar herşey açılırken dosya koruması gene açılmadı gene testlere tepkisiz fakat elle taramada cevap veren bir durumdaydı.Halbuki format atmıştım temiz bi format.Daha sonra kendi vista cd im ile format attım aradan bir süre sonra.Ad-aware pro yükledim lisansını almıştım son 1 yıllık kampanyada şimdi de onun dosya koruması açılmıyor bundan 3 format önce olan sorun hala devam eden bir sorun halinde.Eicar ve başka aktif zararlılarla anlık korumayı deniyorum hiçbir antivirüs cevap vermiyor ama elle taradığımda hepsi buluyor böyle bi durum çok garip ama hala çözemiyorum eğer bilen bi arkadaşım var ise bana yardımcı olurmu lütfen...
Format attığım cdler ve sistemler kesinlikle orjinal parasıyla alınan lisanslı programlar belirtmeyi unutmuşum.gariptir ama sadece mse (microsoft security essential) koruması aktif oluyor güncel testlere tepki verd.Sorun devam eden sorun mse kapatıp comodo ınternet security antivirus modülünü açıp test yaptığımda anlık koruma gene yok :S

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
microsoftun oyunu bunlar:D şaka bi yana gerçekten ilginç bi sorun. aklıma bi çözüm gelmedi:( başka arkadaşlar belki yardımcı olabilir:)

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
microsoftun oyunu bunlar:D şaka bi yana gerçekten ilginç bi sorun. aklıma bi çözüm gelmedi:( başka arkadaşlar belki yardımcı olabilir:)
acaip bi sorun hemde tamam av korumasına çok fazla ihtiyaç duymuyorum dönem dönem sürekli çalışan uygulamaları vesaire denetlerim ama insanın aklına takılıyo teşekkür ederim ilginiz için ;)

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Valla ilk aklıma şu yöntem geldi. Bilgisayarına herhangi bir linux kur. Daha sonra Tekrar Windows kur. bide öyle dene bakalım.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Hardiskini NTFS olarak Biçimlendirdin Değil mi !?

Regedit Düzenleyici Bir Programı Kullan

Ben Advanced System Care Veya Wise Registry Cleaner ' i Deneyebilirsin

Benim Bilgisayarımda da AVIRA 'nın Guard'ı Aktif Olmuyor Ama Diğer AV programlarında Sorun Yok !

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hardiskini NTFS olarak Biçimlendirdin Değil mi !?

Regedit Düzenleyici Bir Programı Kullan

Ben Advanced System Care Veya Wise Registry Cleaner ' i Deneyebilirsin

Benim Bilgisayarımda da AVIRA 'nın Guard'ı Aktif Olmuyor Ama Diğer AV programlarında Sorun Yok !

Harddiskimi ntfs olarak biçimlendirdim tabiki fat32 hal windows 7 için sağlıklı bulmadım :S ki zaten advanced system care 3 pro versiyonunu kampayadan aldığım lisansla kullanıyorum.

---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 19:02 ----------

Valla ilk aklıma şu yöntem geldi. Bilgisayarına herhangi bir linux kur. Daha sonra Tekrar Windows kur. bide öyle dene bakalım.

öneriniz için teşekkür ederim linux ile denemekte mantıklı geldi belki dertlerime derman olur öneriniz için teşekkür ederim :)