engerex
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 26
Muhtemelen sadece çok katı binalara verilecek.
Bulgaristanda öğrenciyim burada birçok farklı firma var internet hizmeti veren biz n3 den 60mbps interneti kontratsız 35tl ye kullanıyoruz kontratsız olduğu için 25tl bağlantı ücreti vermiştik.Kota olayını zaten hiç duymadım.Birçok firma var ve hepsinin değişik tarifeleri var.Genelde apartmanlarda firmaların kutuları oluyor o kutudan dairenize 1adet kablo çekiyorlar o kabloyu router a bağlayıp interneti dağıtabiliyorsunuz.Ayın 1inden 3üne kadar faturayı peşin ödemeniz gerekiyor ödemediğinizde interneti otomatik kesiyorlar ancak kontrat olmadığı için kesilen ayın parasını istemiyorlar.Parayı ödediğinizde otomatik olarak açılıyor. İnşaallah bir gün Türkiyede de hızlı ve ucuz internet (problemsiz) kullanabiliriz.
İstanbul'un göbeginde 1mbps kullanıyorum var mı bundan ötesi... sallamasınlar bize lütfen ya lütfen hem de gözümüzün içine bakarak Arıyorum santraliniz 1mpps kadarını desteklemekte gibi bir cevap alıyorum ama 8mbps kullananla aynı parayı ödüyorum soruyorum bunun adalet neresinde??...(k.çekmece-sefaköy-inönü mah.)
Bulgaristanda öğrenciyim burada birçok farklı firma var internet hizmeti veren biz n3 den 60mbps interneti kontratsız 35tl ye kullanıyoruz kontratsız olduğu için 25tl bağlantı ücreti vermiştik.Kota olayını zaten hiç duymadım.Birçok firma var ve hepsinin değişik tarifeleri var.Genelde apartmanlarda firmaların kutuları oluyor o kutudan dairenize 1adet kablo çekiyorlar o kabloyu router a bağlayıp interneti dağıtabiliyorsunuz.Ayın 1inden 3üne kadar faturayı peşin ödemeniz gerekiyor ödemediğinizde interneti otomatik kesiyorlar ancak kontrat olmadığı için kesilen ayın parasını istemiyorlar.Parayı ödediğinizde otomatik olarak açılıyor. İnşaallah bir gün Türkiyede de hızlı ve ucuz internet (problemsiz) kullanabiliriz.
merhaba @antiateist,
aşağıdaki sorunun bakır kablo ile alakalı. Ama bu sefer bambaşka bir teknoloji geliyor. Bence dediklerini yapacaklar mı bekleyip görelim derim.
Bu kadar sabit fikirli olmayalım. Adamlar rakamlar veriyorlar, birazdan daha detaylı bir makale yayınlayacağım yetiştirebilirsem.
Orada da ne yaptılar ne vaat ediyorlar hepsini detaylı anlatacağım.
Ondan sonra verelim notumuzu. Nasıl olsa bu mesajlar kalıcı![]()
oranın şartlarında asgari ücretin 300 tl civarı olduğunu düşündüğümüzde çok'ta ucuz sayılmaz.
Parayı başka nasıl kazanacak ki?zaten superonline fiber kullanıyorum 20mbit download / 10mbit upload ama ne yazıkki tüm şirketlerde adil kullanım sınırı var bence asıl önce bunun çözülmesi lazım .
TTNET en büyük şirket olduğu halde en kazıkçı ve en geriden gelen şirket olmak zorundamı_?
telekoma 3500 metre uzakta olduğum için 8 mbiti 2-3 mbit olarak kullanıyorum. Yarın buna da 24 mbite kadar derler çıkarlar işin içinden. Şehir merkezlerinde telekoma yakın yerlere verip gerisini salladıktan sonra bir anlamı yok.
.Bugün asansöre bindim, cama bir duyuru yapıştırmışlar: Türk Telekom fiber optik altyapı yapılandırmamız tamamlanmıştır.
Bu iş ne zaman başlıyor tam olarak? Ne zaman aramalıyım TTNET'i?![]()
merhaba @antiateist,
aşağıdaki sorunun bakır kablo ile alakalı. Ama bu sefer bambaşka bir teknoloji geliyor. Bence dediklerini yapacaklar mı bekleyip görelim derim.
Bu kadar sabit fikirli olmayalım. Adamlar rakamlar veriyorlar, birazdan daha detaylı bir makale yayınlayacağım yetiştirebilirsem.
Orada da ne yaptılar ne vaat ediyorlar hepsini detaylı anlatacağım.
Ondan sonra verelim notumuzu. Nasıl olsa bu mesajlar kalıcı![]()