murat_57_
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
şimdi mantıken düşününce 8mps ye 4 veren tetenet 24 mepeseye 12 verir buda bize yeter mutlu olalım hadi 

8 mb yi adam gibi versinler yeter bana
Burada TT' yi savunmuyorum ama Video' yu bir izleyin arkadaşlar. Yorum yapmış olmak için yorum yapmayın.
TT yetkilisi bu yıl sonuna kadar Üç Milyon aboneye fiber ulaştırmayı hedefliyoruz diyor. Adam bakır tel üzerinde 24 Mbit vermeyecek heralde...
zor da olsa videoyu izledik, Türkiye'nin 81 ilinde fiber döşedik ve döşemeye devam ediyoruz diyor, bende Konya ve Aksaray'da fiber görmedim diyorum, şimdi ben gözümemi inanıyım yoksa 8 mbit internet verecez diyip her ay 80 tl fatura gönderen ve 1 mbit internet veren kuruma mı inanıyım?Burada TT' yi savunmuyorum ama Video' yu bir izleyin arkadaşlar. Yorum yapmış olmak için yorum yapmayın.
TT yetkilisi bu yıl sonuna kadar Üç Milyon aboneye fiber ulaştırmayı hedefliyoruz diyor. Adam bakır tel üzerinde 24 Mbit vermeyecek heralde...
Valla seni bilmem de ben artık bu TTNET'in yalanlarından bıktım. Röportajı izledik, merak etme ama Hakkı abi bizim merak ettiklerimizi sormamış. Bu soygunculardan tiksiniyorum, iğreniyorum. İnşallah burunlarından fitil fitil gelir.Ben inanın ya da inanmayın demiyorum. Röportajı izledikten sonra yorumları yapalım. Konuyla alakasız yorumlar var.
Yalan. 3 milyon kişi olduğunu nasıl ispatlayacaklar? Belki de sadece 1000 kişiye verecek.
zor da olsa videoyu izledik, Türkiye'nin 81 ilinde fiber döşedik ve döşemeye devam ediyoruz diyor, bende Konya ve Aksaray'da fiber görmedim diyorum, şimdi ben gözümemi inanıyım yoksa 8 mbit internet verecez diyip her ay 80 tl fatura gönderen ve 1 mbit internet veren kuruma mı inanıyım?![]()
yeraltında gözüm yok ama yer yüzünü de görebiliyorum, fiber kabloyu sanki 3 dakikada mı döşeyip gidecekler, Konya'ya metronet geldi, sırf bizim mahallede adamlar 1 hafta çalışma yaptı. Bunları gören göz herhalde ttnet de fiber döşese onuda görürdü. Neyse kalp gözünüz açık olsun...Kardeş yeraltında gözün mü var? Nereden biliyorsun bu kadar ? Koca ilin iletişim ağı senden mi soruluyor?
Bundan en az bir sene önce çoğu bölgede iptv geçiş çalışmaları çerçevesinde fiber iletişim altyapısının önemli bir kısmı kuruldu diye biliyorum. Telekom da internet erişimini fibere taşımaya çalışarak adsl'in demode port sistemi ve bakır kablolarından ortaya çıkan sorunlardan kurtulmaya çalışıyor. Biz hep kullanıcı olarak yaşadığımız sorunları dile getiriyoruz. Para veriyoruz ve bu da hakkımız ama yaşadığımız bir çok sorun da kullanılan eskiden kalma bakır kablolar ve hurda portlardan kaynaklanmıyor mu? 8-9 sene önce temeli atılmış adsli portları hala daha bu kadar büyük yükleri taşımaya çalışıyor. Fiber hizmeti geliyorsa almamız lazım ki adsl portları boşalsın böylece tüm altyapı da fiber üzerine taşınabilsin yoksa karma bir altyapı ile bu denli büyüklükteki veri yükünde verim almaya çalışmak komik oluyor. İşyerimde hem fiber hem de geleneksel ağ sistemi olduğu için aradaki teknoloji farkını oldukça iyi biliyorum ki adsl geleneksel ağ teknolojisinden de daha verimsiz bir teknoloji. Bunun için fiberi iple çekiyorum.
alooooo sesimiz gelmiyor mu HAKKI bey?!! neden sormuyorsunuz,daha abonelerin çoğu 2-4mb bağlantılarda düşen hatlardan şikayetçi,siz tutturmuş 24 mb ten bahsediyorsunuz
diye. 12-14 mb destekleyen hattıma 2mb hız sınırı koyan bunlar değilde,ufolarla gelen marslılar mı?!!
bu iş,süslü basın toplantılarıyla, körler sağırlar birbirini ağırlar mantığıyla,gülücükler saçarak verilen röportajlarla olmuyor. verdikleri hizmetten son kullanıcılar memnun mu,önemli
olan bu değil mi?