Herkese en az 24 Megabit internet geliyor!

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
şimdi mantıken düşününce 8mps ye 4 veren tetenet 24 mepeseye 12 verir buda bize yeter mutlu olalım hadi :D

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
daha 8 mbps gönderemiyorlar :D bide 24 mbps mi gönderecekler :P

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Para isterler, bedava olmaz bu iş, kandırmayalım kendimizi.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Burada TT' yi savunmuyorum ama Video' yu bir izleyin arkadaşlar. Yorum yapmış olmak için yorum yapmayın.

TT yetkilisi bu yıl sonuna kadar Üç Milyon aboneye fiber ulaştırmayı hedefliyoruz diyor. Adam bakır tel üzerinde 24 Mbit vermeyecek heralde...

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
TTNET yetkilisine mi inanalım yani, şaka mı bu :D

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Burada TT' yi savunmuyorum ama Video' yu bir izleyin arkadaşlar. Yorum yapmış olmak için yorum yapmayın.

TT yetkilisi bu yıl sonuna kadar Üç Milyon aboneye fiber ulaştırmayı hedefliyoruz diyor. Adam bakır tel üzerinde 24 Mbit vermeyecek heralde...

Yalan. 3 milyon kişi olduğunu nasıl ispatlayacaklar? Belki de sadece 1000 kişiye verecek.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Ben inanın ya da inanmayın demiyorum. Röportajı izledikten sonra yorumları yapalım. Konuyla alakasız yorumlar var.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9

zor da olsa videoyu izledik, Türkiye'nin 81 ilinde fiber döşedik ve döşemeye devam ediyoruz diyor, bende Konya ve Aksaray'da fiber görmedim diyorum, şimdi ben gözümemi inanıyım yoksa 8 mbit internet verecez diyip her ay 80 tl fatura gönderen ve 1 mbit internet veren kuruma mı inanıyım? :D

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
fiberi destekleyen yerler alacak ama heralde dimi

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Püffffff :) yalandan kim ölmüşki :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Ben inanın ya da inanmayın demiyorum. Röportajı izledikten sonra yorumları yapalım. Konuyla alakasız yorumlar var.
Valla seni bilmem de ben artık bu TTNET'in yalanlarından bıktım. Röportajı izledik, merak etme ama Hakkı abi bizim merak ettiklerimizi sormamış. Bu soygunculardan tiksiniyorum, iğreniyorum. İnşallah burunlarından fitil fitil gelir.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Yalan. 3 milyon kişi olduğunu nasıl ispatlayacaklar? Belki de sadece 1000 kişiye verecek.

zaten onlara şuan için sorsan,aboneler sorunsuz,kesintisiz,çoğu 8mb hızında internete bağlanıyor derler,yalandan kimse ölmemiş nede olsa.

olacak şöyle pinokyo misali bir durum, bunlar ağızlarını açamazlar.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ttnet bunu yapıyorsa bu haberle intihar sebebi olur arkadaş.:) fazla para vermeden 8 mbitten 24 mbite geçirecek hiç inanmam bi 2 yıl daha zorunlu üye yaptırır bence..unuttum yazmayı zaten şuanki netin fiyatı 20 tl yani 40 tl daha fazla alıyorlar 40 liralık bi hayır işlesinde millet kulak çınlatmasın.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Bizim apartmana fiber kablo çektiler,kabinin monte ettiler.Bakalım ne zaman kullanabilecem.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
eğer anlatılan şartlar ise hemen geçebilirim. :)

yalnız aklıma takılan iki soru var.

1-bugüne kadar uygulanmayan adil kullanım kotası fibere geçince (superonline gibi) uygulanmaya başlayacak mı?

2-ben şu an 16 mb adsl2+ kullanıyorum. 59 lira. 8 mb netlimitsiz ise 54.90 lira. şimdi 24 mb interneti 8 mb fiyatına yani 54.90 liraya verirlerse 59 liraya 16 mb ads2+ almanın bir anlamı olmaz. zaten adsl2+ hizmeti sınırlı bir alanda verilebiliyordu. bu alana da fiber döşemişlerdir. o yüzden bu hızlar alınabiliyordur. bu durumda ne olacak. yani benim gibi 59 liraya 16 mb bağlantı alan kullanıcıalra ne önerilecek?

not: upload hızının artması güzel ama 24 mb bağlantıya 2 mb upload olmamış. bari superonline gibi 5 mb verselerdi.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Havada bulut yok bu ne dumandır.
Yerin altında fiber yok bu ne yalandır.
Ah o telekomdur. Düzgün neti yoktur.
Abone olan küfrediyor bu ne iştir. :P

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
bırakın 24 megabıt ınternetı ben daha 2 megabıt den yukarısını kullanamadım

fps14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok birşey istemiyorum yahu 1mbit versin ama yeter ki avrupadaki sunuculardaki ping süreleri düzeltilsin biz gamerlarda rahat edelim.

ozan_can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 yıldır adsl kullanıyorum. ttnet in yalanlarına inanmamak için çok fazla nedenim var. bunun da kokusu çıkar yakında.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
videoyu izlemedim ama döneme geçiş başlamadan inanmam buna

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
zor da olsa videoyu izledik, Türkiye'nin 81 ilinde fiber döşedik ve döşemeye devam ediyoruz diyor, bende Konya ve Aksaray'da fiber görmedim diyorum, şimdi ben gözümemi inanıyım yoksa 8 mbit internet verecez diyip her ay 80 tl fatura gönderen ve 1 mbit internet veren kuruma mı inanıyım? :D

Kardeş yeraltında gözün mü var? Nereden biliyorsun bu kadar ? Koca ilin iletişim ağı senden mi soruluyor?
Bundan en az bir sene önce çoğu bölgede iptv geçiş çalışmaları çerçevesinde fiber iletişim altyapısının önemli bir kısmı kuruldu diye biliyorum. Telekom da internet erişimini fibere taşımaya çalışarak adsl'in demode port sistemi ve bakır kablolarından ortaya çıkan sorunlardan kurtulmaya çalışıyor. Biz hep kullanıcı olarak yaşadığımız sorunları dile getiriyoruz. Para veriyoruz ve bu da hakkımız ama yaşadığımız bir çok sorun da kullanılan eskiden kalma bakır kablolar ve hurda portlardan kaynaklanmıyor mu? 8-9 sene önce temeli atılmış adsli portları hala daha bu kadar büyük yükleri taşımaya çalışıyor. Fiber hizmeti geliyorsa almamız lazım ki adsl portları boşalsın böylece tüm altyapı da fiber üzerine taşınabilsin yoksa karma bir altyapı ile bu denli büyüklükteki veri yükünde verim almaya çalışmak komik oluyor. İşyerimde hem fiber hem de geleneksel ağ sistemi olduğu için aradaki teknoloji farkını oldukça iyi biliyorum ki adsl geleneksel ağ teknolojisinden de daha verimsiz bir teknoloji. Bunun için fiberi iple çekiyorum.

maxpayne1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNet ve hız yan yana gelemeyen iki sözcük
şöyle olsa nasıl doğru olmazmıydı
TTNet=Kazık, TTNet=Müşteriyi Enayi Gören Tekel İnternet Şirketi

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kardeş yeraltında gözün mü var? Nereden biliyorsun bu kadar ? Koca ilin iletişim ağı senden mi soruluyor?
Bundan en az bir sene önce çoğu bölgede iptv geçiş çalışmaları çerçevesinde fiber iletişim altyapısının önemli bir kısmı kuruldu diye biliyorum. Telekom da internet erişimini fibere taşımaya çalışarak adsl'in demode port sistemi ve bakır kablolarından ortaya çıkan sorunlardan kurtulmaya çalışıyor. Biz hep kullanıcı olarak yaşadığımız sorunları dile getiriyoruz. Para veriyoruz ve bu da hakkımız ama yaşadığımız bir çok sorun da kullanılan eskiden kalma bakır kablolar ve hurda portlardan kaynaklanmıyor mu? 8-9 sene önce temeli atılmış adsli portları hala daha bu kadar büyük yükleri taşımaya çalışıyor. Fiber hizmeti geliyorsa almamız lazım ki adsl portları boşalsın böylece tüm altyapı da fiber üzerine taşınabilsin yoksa karma bir altyapı ile bu denli büyüklükteki veri yükünde verim almaya çalışmak komik oluyor. İşyerimde hem fiber hem de geleneksel ağ sistemi olduğu için aradaki teknoloji farkını oldukça iyi biliyorum ki adsl geleneksel ağ teknolojisinden de daha verimsiz bir teknoloji. Bunun için fiberi iple çekiyorum.
yeraltında gözüm yok ama yer yüzünü de görebiliyorum, fiber kabloyu sanki 3 dakikada mı döşeyip gidecekler, Konya'ya metronet geldi, sırf bizim mahallede adamlar 1 hafta çalışma yaptı. Bunları gören göz herhalde ttnet de fiber döşese onuda görürdü. Neyse kalp gözünüz açık olsun... :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
merhaba [MENTION=70693]antiateist[/MENTION],

aşağıdaki sorunun bakır kablo ile alakalı. Ama bu sefer bambaşka bir teknoloji geliyor. Bence dediklerini yapacaklar mı bekleyip görelim derim.

Bu kadar sabit fikirli olmayalım. Adamlar rakamlar veriyorlar, birazdan daha detaylı bir makale yayınlayacağım yetiştirebilirsem.

Orada da ne yaptılar ne vaat ediyorlar hepsini detaylı anlatacağım.

Ondan sonra verelim notumuzu. Nasıl olsa bu mesajlar kalıcı ;)

alooooo sesimiz gelmiyor mu HAKKI bey?!! neden sormuyorsunuz,daha abonelerin çoğu 2-4mb bağlantılarda düşen hatlardan şikayetçi,siz tutturmuş 24 mb ten bahsediyorsunuz

diye. 12-14 mb destekleyen hattıma 2mb hız sınırı koyan bunlar değilde,ufolarla gelen marslılar mı?!!

bu iş,süslü basın toplantılarıyla, körler sağırlar birbirini ağırlar mantığıyla,gülücükler saçarak verilen röportajlarla olmuyor. verdikleri hizmetten son kullanıcılar memnun mu,önemli

olan bu değil mi?

KURTALANLI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu modemleri nasıl bir şey acaba? Elimde Linksys WAG 320N modem var.Fiber internete uyumlumu acaba?

ganayem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an piyasadaki hiç bir modemin uyumlu olacağını sanmıyorum.
adsl'den kablonet' geçiş gibi modem de değişecek gibi.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
ADSL modemler sanırım fiber bağlantılar için uygun değil. fiber bağlantıya geçmek için internet servis sağlayıcılarınız size modem seçeneklerinde de bulunacaklar [MENTION=232096]KURTALANLI[/MENTION]

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Mayısta taahütüm bitiyor bakak görek, benim de çoğu arkadaş gibi pek beklentim yok açıkçası.