- Reaksiyon puanı
- 16,127
masa üstüm bu...
Çok düzenli(!) Mükemmel.Ekli dosyayı görüntüle 46122
masa üstüm bu...
Resimle göstersem daha iyi olacak sanırım.Bi'de şu görev yöneticisinin sağındaki şey nedir? Merak ettim.
SAĞResimle göstersem daha iyi olacak sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 46121
Onun sağındakini mi soruyorsunuz?SAĞ
---- Mesajlar birleştirildi ----
O büyük ihtimalle Speccy, değil mi?Onun sağındakini mi soruyorsunuz?
Speccy isimli sistemin donanım bilgilerini, sıcaklık bilgilerini gösteren bir program.Fırça ile görev yöneticisinin arası.
Aynen öyle. Ben leb demeden leblebiyi söylediniz.O büyük ihtimalle Speccy, değil mi?
pc kaldırmazHocam ben bilgisayar rahat değil demedim? Hem şuanlık bilgisayar rahat hemde lisanslı Windows'u bırakıp diğerine mi geçeyim?
Vayyy Windows 10 boşta 2 GB ram kullanımı nedir?Resimle göstersem daha iyi olacak sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 46121
Tır veya otobüs şoförü olmayı istiyorum ama beceremem o işleri. Hobi olarak oyunlarını oynuyorum işte. Şu an üniversite okuyorum güya.Kardeş hayalin tır şöförlüğü mü American Truck Simulator ETS 2 OMSI Bus Simulator hep büyük araç simulasyonları
o zaman baban apple olmalı xD<
Üstüme iyilik sağlık ! Ne Linux'u ? Ben Linux diye bir şey duymamışım hayatımda kardeş, bu temalanmış Windows XP
Bu arada macOS ekran görüntüsü başlığı yok mu ? Onlara da bir tane yapın yoksa, adamlar napsın LUL
MAC KULLANICILARINA EŞİTLİK İSTİYORUZ ! Yarın öbür gün babamın Mac'lerinden birine el koyabileceğimden kesinlikle değildir ve bir menfaat yoktur. Ekran görüntüsü atacak başlık istediğimden kesinlikle değildir. MAC KULLANICILARINA BAŞLIK İSTİYORUZ ! !
Nasıl bankacı olunur ?
@halktan biri ne selamlar Hİ
Benim masaüstüm böle [Ayıptır sölemesi masaüstü düşkünüyümde ;D ]
Sizde kendikilerinizi koyarsanız sevinirim!
Hararet yaptırmışsın.Formattan sonra paylaşayım dedim.
Ekli dosyayı görüntüle 47900
birde windows 8.1 var sabah atarımbenim 2 masaüstüm var biri virtualbox windows xp biri gerçek bilgisayar windows 7
Hocam olduğu gibi kullan şu windowsu windowsa benzemiyor hiç.