Hocam ben bilgisayar rahat değil demedim?allah aşkına windows 10 kullanılırmı lan ? vistadan sonra en kötü windowstur benim için. 8.1 64 bit kur pc rahatlar
Windows 8 ilk çıktığı zamanda kullanmıştım ve tiksinmiştim. Böyle berbat diye bir sistem olur mu? dedim hakkatten öyleydi ama.Windows 8.1'in tasarımı çok güzel ama alışması zor. Windows 7 Home Basic devam...
Sizce Windows 8.1, Windows 7'den daha mı stabildir?Windows 8 ilk çıktığı zamanda kullanmıştım ve tiksinmiştim. Böyle berbat diye bir sistem olur mu? dedim hakkatten öyleydi ama.
Start menü düğmesi bile yoktu garibanın.
Kaç yıl geçti üstünden 10 filan çıkınca dedim bir indirip deniyeyim şu 8.1 nedir diye. vayyyyy arkadaş bu kadar mı devrim yaratırlar sistemde.
Stabil + Performanslı + Sade + Şık + Komfor + Tam Uefi sistem destekli + Her sisteme uyumlu eskiye dayalı. Yani Pentium 4 3Ghz makinem bile şaha kalkmıştı bu sistemle.
Bunu indirip kulladığım anda Windows 7 yi çoktan unuttum bile.İçimde Sinsi-Sinsi gülücükler attım zamanında.
Kaç yıl değişik değişik sistemlerde kullandım 8.1`i . 5 yıl felan olur kullanalı. Şişme yapmıyor sistemin performansı ilk günkü gibi stabil hani o derece.Sizce Windows 8.1, Windows 7'den daha mı stabildir?
Win7
Aynen öyle.
Sürprizi bozmadan sorsaydın iyiydi.
Attığım resimlerdeki Windows 11'i nasıl buldunuz?Sürprizi bozmadan sorsaydın iyiydi.![]()
Beğenmiştim.Attığım resimlerdeki Windows 11'i nasıl buldunuz?![]()
Windows 17 mi?
Windows 7.Windows 17 mi?
Kaç tane farklı OS var sende?
Dual boot olarak OpenSUSE Tumbleweed KDE ve Windows 7 kullanıyorum.Kaç tane farklı OS var sende?
Ben laptopum bozulmasaydı double boot kullanıyordum
DeepinOS, kendi Win10 editim ve MacOs kuracaktım![]()
Hocam artık şu windows 10'u kur. Win7'yi maymuna çevirdin.
Olmadı bu.Hocam artık şu windows 10'u kur. Win7'yi maymuna çevirdin.![]()
Böylesi bence daha iyi. Windows 10 kurduktan sonra sistemde birçok ayar yapmam gerekeceğini düşünüyorum.Yok yanlış anladınız. Ben şekilden şekile soktunuz manasında demiştim. Güzel oluyorda windows 10'a benzetmek yerine direk windows 10 kursanız daha iyi değil mi?
Bi'de şu görev yöneticisinin sağındaki şey nedir? Merak ettim.
O da Windows 10'daki görev yöneticisine benzeyen başka bir görev yöneticisi.Bi'de şu görev yöneticisinin sağındaki şey nedir? Merak ettim.