ha ?iol dedi ki:Herkes![]()
Daha geçen hafta regeditten kapattım kısayol simgesi görünümünü ama nedense sanki masaüstü çıplak gibi duruyodu bende düzelttim :]jZCaglar dedi ki:Masaüstün biraz dagınıkmıs ;D Bence kısayol simgelerini kapat regeditten![]()
PcMaSTeR dedi ki:Regedit'e gerek yok Görüntü Özelliklerinden de kaldırabilirsin.
Görüntü Özellikleri / Masaüstü / Masaüstünü Özelleştir.
AYnen aynengokhans19 dedi ki:Daha geçen hafta regeditten kapattım kısayol simgesi görünümünü ama nedense sanki masaüstü çıplak gibi duruyodu bende düzelttim :]jZCaglar dedi ki:Masaüstün biraz dagınıkmıs ;D Bence kısayol simgelerini kapat regeditten![]()
PcMaSTeR dedi ki:Regedit'e gerek yok Görüntü Özelliklerinden de kaldırabilirsin.
Görüntü Özellikleri / Masaüstü / Masaüstünü Özelleştir.
Oradan sadece bilgisayar çöp tenekesi vs. simgelerin gösterilip gösterilmeyeceğini seçiyosun kısayol görünümünü kapatma yok ^^
Al sana pencere geçişli masaüstüm:jZCaglar dedi ki:En güzel benimki zuhahaha :}
Biz kısayolları silmeden bahsetmiyoruz kısayolların üzerindeki kısayol olduğunu gösteren simgelerden bahsediyoruzPcMaSTeR dedi ki:Hangi kısayol'u kast ettiniz ki? Üsttekilerin dışında hepsi zaten silinebiliyor ?
Eykagokhans19 dedi ki:Al sana pencere geçişli masaüstüm:jZCaglar dedi ki:En güzel benimki zuhahaha :}
http://img524.imageshack.us/img524/8729/ma1vz6.jpg
alperveli dedi ki:
ordaki SDN üyesidir adresi mevcuttur bi sakıncası yokturPcMaSTeR dedi ki:alperveli dedi ki:
Başlat Çubuğunda birisinin msn adresi gözküyor sakıncalı olabilir
-gokhanRegeditten yapamayan varsa Tweak UI XP programı ile yapabilir
![]()
Bumu benim masaüstüne kafa tutacak hahaha :}iHSaN dedi ki:
neden kendini herkesten üstün görme ihtiyacı duyuyosun masaüstü işte ben veya sen herkes göndermiş gösteriyo kimse kimseye senin masaüstün şöyle böyle demiyo ama sen sanki altın işlemeli bi masaüstün varmış gibi davranıyosun, kendini herkesten üstünmü zannediyosun yazdığın cümleler bile senin ne kadar basit bi insan olduğunu gösteriyo ve kendini küçük düşürüyosun yapma doğal oljZCaglar dedi ki:Dağınık mı biraz az Ümraniye çöplüğü gibi![]()
Taam anladık ta ne bu öfke ne kadar kıymetli masaüstün varmış bealperveli dedi ki:neden kendini herkesten üstün görme ihtiyacı duyuyosun masaüstü işte ben veya sen herkes göndermiş gösteriyo kimse kimseye senin masaüstün şöyle böyle demiyo ama sen sanki altın işlemeli bi masaüstün varmış gibi davranıyosun, kendini herkesten üstünmü zannediyosun yazdığın cümleler bile senin ne kadar basit bi insan olduğunu gösteriyo ve kendini küçük düşürüyosun yapma doğal oljZCaglar dedi ki:Dağınık mı biraz az Ümraniye çöplüğü gibi![]()
jZCaglar dedi ki:Bumu benim masaüstüne kafa tutacak hahaha :}iHSaN dedi ki:
masaüstünü dünyada eşi benzeri yok gibi göstermenin bi anlamı yok ki kimseyi aşşalamanında bi anlamı yokjZCaglar dedi ki:Taam anladık ta ne bu öfke ne kadar kıymetli masaüstün varmış bealperveli dedi ki:neden kendini herkesten üstün görme ihtiyacı duyuyosun masaüstü işte ben veya sen herkes göndermiş gösteriyo kimse kimseye senin masaüstün şöyle böyle demiyo ama sen sanki altın işlemeli bi masaüstün varmış gibi davranıyosun, kendini herkesten üstünmü zannediyosun yazdığın cümleler bile senin ne kadar basit bi insan olduğunu gösteriyo ve kendini küçük düşürüyosun yapma doğal oljZCaglar dedi ki:Dağınık mı biraz az Ümraniye çöplüğü gibi![]()
allah allah bi anda parlamanın anlamı yok dünyanın adamı olun ! :}