Emin ol beni attırmaya çalışsanda sana da hiç kızgın değilim, spor konularında yanlı mesajlarını gördüğüm sürece seninle tartışırım..
Ben bu yaşıma gelmişken olgunlaşıyorken bir takım yüzünden zorda kalmadıkça kimsenin annesine ailesine kolay kolay küfür etmem. İmada da bulunmam.
Ailene mübarek annene küfür yemişsin, diyorum eden arkadaşa sil küfürünü bunlar anasına bacısına küfür ettiricek duruma gelmişler diyorum hem ona hem de sana iyilik yapmış oluyorum.
Sen o gün sarfettiğin sözler ile küfür yemeyi hakkettin ve küfürü yedin dediğim buydu küfürü yemek istercesine insanları tahrik ettiğindi.
Geçmiş gitmiş olayı böyle pozitif bir ortamda dile getirmen son derece yersiz ve altında başka anlamlar arayabileceğim bir olaydı. Ama seninle tartışmamayı seçiyorum sen istediğini düşünmeye devam edebilirsin.
Savaş olsa yarın bigün hepimizin başkalarına karşı tek yürek olucaz, bu sınırlar içerisinde yaşadığımıza göre kardeşiz.
Tavsiyen için sağol, sosyal hayatı - sanal hayatı ayırt edebilirim. Ve kimseye sebepsiz saldırmam. Yaşadığım olaylarda hep mağdur olanımdır. Ve eğer istiyorsan sosyal hayata geçelim ve göster o karşılığını.
Saygılar :flowers:
ne güzel söylemiş Yunus EmreYaratılanı sevelim yaratandan ötürü![]()
Kanka seni sevmeyen ölsün(Ve konu hortlar
)
Doğrudur. Sevgisi bütün site trafiğini alt üst ediyordukonu boşuna hortlarbizi o kadar çok seviyor ki ban yemiş sevgimizden
![]()