Haydi oy verelim

Seçimde kıme oy verirsiniz? Alfabetik sıralama yaptım..

• Kullanılan toplam oy
    93
  • Anket şu zamanda kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Bir türlü uzlaşamadık arkadaşlar ? herkes istediği partiye oy vermekte sonuna kadar özgürdür
Saygılarımla.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Sansal80 dedi ki:
İnanki faydalı bir gazete. bilmiyorum kaç yaşındasın ama benim yaşım 27 yaklaşık 10 senedir okuyorum. Uğur Mumcuyu da okurdum. Bu arada satış rakamları 70,000 - 80,000 civarında. Bence aysbergin altını gormenın en guzel yolu cumhuriyet okumaktır. zaten okudukça ufkun genişliyor. Oradaki yazarların sana kattığı çok şey oluyor.
İnşallah bi nebzede olsa sana birşeyler aktarbilmişimdir.
Ayrıca körü körüne inatçı olmaman gerçekten hoş bir davranıştı..:)

Yaşıtımsın sen de ;)

Cumhuriyat gazetesi de okuyorum NYTimes da okuyorum. Okumamazlık etmiyorum tabii ki ama o gazeteyi okurken sıkılıyorum. Tüm yazarları ezik bir şekilde saldırıyor sağa sola. En ufak bir haberde hemen hükümete ve muhafazakarlara saldırıyorlar.

Beni yanlış anlamaman için şunu söyleyeyim sana; Vakit Gazetesi ne ise Cumhuriyet Gazetesi de aynıdır benim için. Hatta bana sorarsan ikisi de aynı yerden kontrol ediliyorlar :)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
seçiL dedi ki:
Bir türlü uzlaşamadık arkadaşlar ? herkes istediği partiye oy vermekte sonuna kadar özgürdür
Saygılarımla.

;) Ne yaparsın İnsanlar Yadigarı emaneti Diye Gözü kapalı vermeyi Düşününce uzlaşma Zor Gibi :)

seakar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada AKP benim fikrim.Ben sadece fikrimi belirttim.savunma ihtiyacı duymuyorum.
bence de ya.siyasi tartışmaların sonu olmaz genelde.en iyisi kapatın bu konuyu.herkes sandıkta istediği kişiye oy versin.

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
PcMaSTeR dedi ki:
Akıl yaşta Değil baştadır bu Bir.
Ben senden belge İstedim Kendi Söylemlerini değil bu iki.
Herkes Her yaşta Herşeyi heycanla savunur. bkz. ekranlardaki tartışmalar. bu üç

Akıl yaşta ise uzulerek sende az oldugunu görüyorum. T.C bütçe kalemlerini ve harcamalarını eğer araştırmayı seviyor isen kısa bir sürede ulaşabileceğini düşünüyorum. Hiç bulamazsan ben sana yollarım.
Ayrıca bana saymayı bildiğini göstermene de gerek yoktu. O kadar buyuk oldugunu anlamıştım zaten!!!

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ve Son Birşey İşte Size belgesiyle Ekonominin Gidişhatı bunu ben değil akp değil Elin yabancısı Söylüyor buyrun okuyun

Türkçe Metin İçin Tıklayın

İngilizce Metin ve Kaynak İçin Tıklayın

Akıl Yaşta mı Demişim ben ? ;D ;D ;D yav bırak ya Seninle tartışılmaz, yalnız senle değil Senin Gibi Düşünenlerle de tartışılmaz.. kusura bakma ben sadece Sana belge Gösteriyorum. bu arada varsa elinde gönder bakalım ne kadar doğru söylüyorsun anlıyacağız.

Ayrıca İnsanlarla Alaylı Üslupla konuşman Senin Akıl yaşının Kaç olduğunu Gösteriyor... ;)

seakar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet AKP döneminde ekonominin çok geliştiğini kimse inkar edemez.

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Troy dedi ki:
Sansal80 dedi ki:
İnanki faydalı bir gazete. bilmiyorum kaç yaşındasın ama benim yaşım 27 yaklaşık 10 senedir okuyorum. Uğur Mumcuyu da okurdum. Bu arada satış rakamları 70,000 - 80,000 civarında. Bence aysbergin altını gormenın en guzel yolu cumhuriyet okumaktır. zaten okudukça ufkun genişliyor. Oradaki yazarların sana kattığı çok şey oluyor.
İnşallah bi nebzede olsa sana birşeyler aktarbilmişimdir.
Ayrıca körü körüne inatçı olmaman gerçekten hoş bir davranıştı..:)

Yaşıtımsın sen de ;)

Cumhuriyat gazetesi de okuyorum NYTimes da okuyorum. Okumamazlık etmiyorum tabii ki ama o gazeteyi okurken sıkılıyorum. Tüm yazarları ezik bir şekilde saldırıyor sağa sola. En ufak bir haberde hemen hükümete ve muhafazakarlara saldırıyorlar.

Beni yanlış anlamaman için şunu söyleyeyim sana; Vakit Gazetesi ne ise Cumhuriyet Gazetesi de aynıdır benim için. Hatta bana sorarsan ikisi de aynı yerden kontrol ediliyorlar :)

İyi bir okur olmana ve aynı yaşta olmamıza sevindim..:)
Aslında ezik bir şekilde sağa sola saldırma Gözcü de vardı o da AKP tarafından kapatıldı biliyorsun. Neyse zaten köşe yazarlarının gorevi övmek değil yermektir daha çok. çunku zaten baştaki adamların yalakaları bolca var. Eğer yerilmezlerse ipin ucu kaçıp gider. Unutma ki sırf bu yuzden Ataturk kendıne muhalefet olsun die İsmet İnonu ye bizzat bnuları soylemıştır. Ve Turkiye çok partili hayata geçmiştir. :)
O köşe yazarlarının soylediklerini bir denge mekanizması gibi düşün.. :)

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
PcMaSTeR dedi ki:
Ve Son Birşey İşte Size belgesiyle Ekonominin Gidişhatı bunu ben değil akp değil Elin yabancısı Söylüyor buyrun okuyun

Türkçe Metin İçin Tıklayın

İngilizce Metin ve Kaynak İçin Tıklayın

Akıl Yaşta mı Demişim ben ? ;D ;D ;D yav bırak ya Seninle tartışılmaz, yalnız senle değil Senin Gibi Düşünenlerle de tartışılmaz.. kusura bakma ben sadece Sana belge Gösteriyorum. bu arada varsa elinde gönder bakalım ne kadar doğru söylüyorsun anlıyacağız.

Ayrıca İnsanlarla Alaylı Üslupla konuşman Senin Akıl yaşının Kaç olduğunu Gösteriyor... ;)

Keşke çenenin becerisi kafanda olsaydı..

Neyse yordun beni gerçekten. Sen haklısın kusura bakma. Akıl yaşım çok düşük benim..

Sen yinede sevgiyle kal, senden ümitliyim ben..

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yordunuz beni bugun. Bakın işimi yapamadım. Şimdi saat 6 ya kadar bir rapor hazırlamam gerekiyor. Ben işime dönüyorum şimdi. Belli bir sure yazamayacagım..
Hepinizi seviyorum. kimseyle tartışmıyorum. Önemli olan zıt fikirlerden bile birşeyler kapabilmektir. Belli mi olur belki hiç bilmediğim bir konuda fikir vereceksiniz bana..
Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum,

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hayret Senin Bilmediğin Konu varmı acaba ;D ;D ;D Bir Söz var "Herşeyi biliyorum Diyen, Hiçbirşey bilmezmiş..."

Evet senden O belgeleri Rica ediyorum Özel mesaj olarak Gönderirsen sevinirim yada burdan yaz tercih senin...

Güle Güle Esen kal... (L)

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Konu politika olunca çatışma çıkması doğal. fakat sınırları korumak gerek. lütfen bu akıl yaşı meselesini uzatmayalım. hoş olmayan biçimde alaylı başlayıp (samimilik derecesi tartışılır) şekilde bitmiş. gazeteler konusunda söylediğimi tekrarlıyorum.
insanlar sadece Cumhuriyet okumasınlar, Radikal, Zaman ve Yeni Şafak da okusunlar. Yoksa sadece tek tarafa bakmakla akıl bir karış havada kalmaktan kurtulamaz. seçim yapmak için seçenekler önümüzde. isteyen istediği tarafa gider, istediğini okur, izler. yararı da, zararı da kendisinedir.

Gerçekten kurtulmak için ise bunların hepsi ve şu oylar hakkında yazılanların hepsi ve belki tüm forum bir kenara, evin yüksek yerlerine asılı bırakılan Kur'an-ı Kerim Türkçe meallerini hayatın tam merkezine yerleştirip okumak gerekir. Hem de herhangi bir kitap gibi 1-2 sefer değil. Yaşadığımız sürece tekrar tekrar okumak gerekir. (Meali yazan kişinin de çok büyük önemi vardır ki bu ayrı bir meseledir, şimdilik girmiyorum) Eğer mevzuumuz aydınlanmaysa, Kur'an ışığın ta kendisidir ve insana öyle bir yansır ki anlatılmaz, yaşanır. Hemde iki cihanda yaşanır, yani sonsuza dek yaşanır, sadece 3 günlük dünyada değil. Bu partiler, devletler ve ideolojiler üstü bir meseledir.
sevgilerimle

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ecrin dedi ki:
bence bu konu çok uzadı

Ecrincim,

Konu 22 temmuzda kapanacak. Sende istersen uzadı filan vs. diyecegıne konuyla ilgili bir yorum yap. Burda kişisel bir saldırı yok. Bakma konu akıl yaşına geldi bir ara ama ben en guzel cevabı veririm bana oyle diyene. Benım akıl yaşımı kanıtlamama ihtiyacım yok. Eger olsa idi Turkiyenın sayılı bankalarının birinde Kurumsal İnternet Bankacılığının başında olmazdım..

Sevgiyle kal,

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bir gün bir adamın bir oğlu varmış. bu çocuk bir türlü uslanmazmış, babası ne derse o hep kendi bildiğini yaparmış. babası da her defasında "senden adam olmaz" dermiş. bir gün bu çocuk ülkenin başına padişah olmuş ve babasını tahtına kadar getirtmiş ve babasına "bak adam olmazsın demiştin ama padişah oldum" demiş. babası da çocuguna bakmış ve;

- ben sana padişah olamazsın demedim, adam olamazsın dedim. padişah olmuşsun ama hala babanı kendi ayagına getiriyorsun, yani gene adam olmamışsın.

demiş.

------------------------Son mesaj------------------
Artık bu başlığa yazmıyorum Seviye Düştüğünden Dolayı. Diyeceği olan Pm'den ulaşsın.

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
PcMaSTeR dedi ki:
Bir gün bir adamın bir oğlu varmış. bu çocuk bir türlü uslanmazmış, babası ne derse o hep kendi bildiğini yaparmış. babası da her defasında "senden adam olmaz" dermiş. bir gün bu çocuk ülkenin başına padişah olmuş ve babasını tahtına kadar getirtmiş ve babasına "bak adam olmazsın demiştin ama padişah oldum" demiş. babası da çocuguna bakmış ve;

- ben sana padişah olamazsın demedim, adam olamazsın dedim. padişah olmuşsun ama hala babanı kendi ayagına getiriyorsun, yani gene adam olmamışsın.

demiş.

------------------------Son mesaj------------------
Artık bu başlığa yazmıyorum Seviye Düştüğünden Dolayı. Diyeceği olan Pm'den ulaşsın.

Gerçekten çok üzüldük PCMaster..
Zaten senin gelişinle düşen kalitemiz, gidişinle tekrar eski seviyesine döndü.

Yazdıgın güzel hikaye içinse, insanın kendini bilmesi gerçekten çok güzel diyerek sözlerime burada nokta koyuyorum.
Allah akıl fikir versin sana.
Bir öneri : Bol bol balık ye ki akıl yaşında benim seviyeme ulaşsın..
Hoşçakal,

negroo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sansal80 dedi ki:
Dış Denge 2007-2006-2005-2004-2003-2002-2001
İhracat USD Milyar Oca-Eyl 60.7 73.1 66.9 51.1 40.1 34.3
İthalat USD Milyar Oca-Eyl -100.5 -116.0 -87.4 -62.6 -46.0 -37.1
Dış Ticaret Açığı USD Milyar Oca-Eyl -39.8 -42.9 -20.5 -11.5 -5.9 -2.8

AKP 2002 de iktidara geldi. Dış tic. açığı 4.5 yılda 14 kat arttı.. bunu biz ve çocuklarımız odeyecek..
Bilginize arkadaşlar,

Ekonomist'sen ii bilirsin,bi hükümet tek başına 5 yılda bu kadar borç yapamaz.Sanki daha önceden bu ülkenin borcu yoktu da "AKP geldi,tüm borçları onlar yaptı" gibi komik bişey söylüyosun.Ayrıca bu istatistikler hiç de inandırıcı diil,herkes yazar çizer zaten kafasına göre istatistik.Bu ülke'nin borcu yıllardır bitmiyo ki adam 5 yılda bunları azaltsın.AKP Hükümet'inin az da olsa yanlışları var tabi,(Özelleştirmeler gibi)ama ilk defa belki bu ülkede bu kadar istikrar oldu diyebilirim her yönde.Oy'um AKP'ye tabii ki,"oy vericek başka parti yok" diyerek onlara oy vermiyorum.Bilinçli ve ülke menfaâtlerini göz önünde bulundurarak onlara oy vericem.

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
negroo dedi ki:
Sansal80 dedi ki:

AKP 2002 de iktidara geldi. Dış tic. açığı 4.5 yılda 14 kat arttı.. bunu biz ve çocuklarımız odeyecek..
Bilginize arkadaşlar,

Ekonomist'sen ii bilirsin,bi hükümet tek başına 5 yılda bu kadar borç yapamaz.Sanki daha önceden bu ülkenin borcu yoktu da "AKP geldi,tüm borçları onlar yaptı" gibi komik bişey söylüyosun.Bu ülke'nin borcu yıllardır bitmiyo ki adam 5 yılda bunları azaltsın.AKP Hükümet'inin az da olsa yanlışları var tabi,(Özelleştirmeler gibi)ama ilk defa belki bu ülkede bu kadar istikrar oldu diyebilirim her yönde.Oy'um AKP'ye tabii ki,"oy vericek başka parti yok" diyerek onlara oy vermiyorum.Bilinçli ve ülke menfaâtlerini göz önünde bulundurarak onlara oy vericem.

Adım Ekonomist değil, mesleğim bu. Adım Şansal. Sana yolladığım seri AKP iktidar donemine ait sadece zaten. eskiden var olan bir açığı 14 misli genişletmişler. Bu tablodan çıkan sonuç bu. Ayrıca söylemedğim sözlerimi benım ağzımdan insanlara soyleme "AKP geldi,tüm borçları onlar yaptı" diye bir sözum yok benim. Bu çok ayıp. Teessüf ederim.

negroo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sansal80 dedi ki:
negroo dedi ki:
Sansal80 dedi ki:

Bilginize arkadaşlar,

Ekonomist'sen ii bilirsin,bi hükümet tek başına 5 yılda bu kadar borç yapamaz.Sanki daha önceden bu ülkenin borcu yoktu da "AKP geldi,tüm borçları onlar yaptı" gibi komik bişey söylüyosun.Bu ülke'nin borcu yıllardır bitmiyo ki adam 5 yılda bunları azaltsın.AKP Hükümet'inin az da olsa yanlışları var tabi,(Özelleştirmeler gibi)ama ilk defa belki bu ülkede bu kadar istikrar oldu diyebilirim her yönde.Oy'um AKP'ye tabii ki,"oy vericek başka parti yok" diyerek onlara oy vermiyorum.Bilinçli ve ülke menfaâtlerini göz önünde bulundurarak onlara oy vericem.

Adım Ekonomist değil, mesleğim bu. Adım Şansal. Sana yolladığım seri AKP iktidar donemine ait sadece zaten. eskiden var olan bir açığı 14 misli genişletmişler. Bu tablodan çıkan sonuç bu. Ayrıca söylemedğim sözlerimi benım ağzımdan insanlara soyleme "AKP geldi,tüm borçları onlar yaptı" diye bir sözum yok benim. Bu çok ayıp. Teessüf ederim.

Adı'Nın "Ekonomist" olduğunu söyleyen oldu mu??Ben öyle bişey yazdığımı göremiyorum da yazımda.Ayrıca "Ekonomistliğin" bi meslek olduğunu söylerek beni aydınlattığın için teşekkür ederim.Ayrıca senin sarfetmiş olduğun cümleler'den çıkıyo benim varmış olduğum kanı.Senin adına neden konuşucam ki,söylediklerinden çıkardıklarımı yazdım ben.

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
negroo dedi ki:
Sansal80 dedi ki:
negroo dedi ki:
Sansal80 dedi ki:

Bilginize arkadaşlar,

Adı'Nın "Ekonomist" olduğunu söyleyen oldu mu??Ben öyle bişey yazdığımı göremiyorum da yazımda.Ayrıca "Ekonomistliğin" bi meslek olduğunu söylerek beni aydınlattığın için teşekkür ederim.Ayrıca senin sarfetmiş olduğun cümleler'den çıkıyo benim varmış olduğum kanı.Senin adına neden konuşucam ki,söylediklerinden çıkardıklarımı yazdım ben.

Bu şekilde çıkarım yapmazsan sevinirim dostum.
Yazına Ekonomist, sen ii bilirsin.. diye başladığın için adımı soyleme gereği duydum sadece.

Bunun dışında sormak istediğin bir soru var ise (dış tic. açığı haricinde) seve seve cveap verırım.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Değerli arkadaşlar,

Şu güzel ortamı bozmamak için lütfen birbirimizin aklının ne kadar ettiğini tayin etmeye çalışmayalım.

Zamanında sağ sol kavgası yaparak kardeşlerini vuranlara nasıl acıyarak bakıyorsak, torunlarımız da Google'da bizi aratır bulurlar falan, sıfırlamayalım karizmaları.

Kişilere hakaret edenler olursa uyarmadan SMF'nin bana verdiği yetkiyi adalet yolunda kullanacağımdan şüpheniz olmasın.

Saint Troy

buhari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sansal80 dedi ki:
PCMaster cığım,

Cumhuriyet cumhuriyeti sevenlerin gazetesidir zaten bir nevi cumhuriyet Atatürk ve dinine anenelere bağlığı temsil eder. Diğerleri gibi o anki iktidarın yalakası olmaz. Seninde ufkun baya kapalı gibi gorunuyor anladıgım kadarıyla. Çunku 16 yaşındaki kardeşimize oldukça yanlış bilgi yuklemesi yapmışsın. Keşke tarafsız yorumlar yapıp akıl karıştırmasaydın. Unutma bu ülke 4.5 yıldır süre gelen yanlış ekonomik ve imf politikaları yuzunden her sene 52 milyar dolar sırf faiz odemesi yapıyor..

Umarım daha çok bilgi sahibi oldugun zaman beni şaşırtabilecek cevaplar yazarsın..

Ne yani bu ülke son 4,5 yılda mı bu kadar faiz yükü altına girdi. 5 yıl önce ülkenin hiç borcu yoktu değil mi? El insaf çocuk mu kandırıyorsun arkadaşım.
Ben cumhuriyet okumuyorum o zaman cumhuriyetimizi sevmiyorum demek öyle mi. 17 yıllık bir devlet memuru olark bunu kendime hakaret kabul ediyorum ve bu hakareti aynen sana iade ediyorum. Asıl cumhuriyeti sevmeyen işte bu zihniyete sahip olanlardır. Atatürk'ün milliyetçiliğinden, halkçılığından nasibini alamamışsın. Zümre ayrımı gözetiyorusun. Hatta ondan önce yüce türk milletine ayrımcılık uyguluyorsun.
Bu zihniyetin sahipleri işlerine gelince "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" derler. Gelmeyince de cumhuriyet tarihinde hiç görülmemeiş bir 367 sayısı ortaya koyarlar. İşlerine gelme di ya o yüzden de "Egemenlik halka teslim edilemez" demeye getirdiler.

Sandıkta alacaksın cevabını.
Ama o zaman da diyeceksin ki bunlar devlete düşman ordu gel darbe yap. İşte ülkeyi geriye götüren zihniyet budur arkadaşlar.

Herkesi sevgiyle selamlarım...........

negroo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sansal80 dedi ki:
negroo dedi ki:
Sansal80 dedi ki:
negroo dedi ki:
Sansal80 dedi ki:

Bilginize arkadaşlar,

Bu şekilde çıkarım yapmazsan sevinirim dostum.
Yazına Ekonomist, sen ii bilirsin.. diye başladığın için adımı soyleme gereği duydum sadece.

Bunun dışında sormak istediğin bir soru var ise (dış tic. açığı haricinde) seve seve cveap verırım.

Sonuçta herkes bişeyler söyler ve birileri de bu sözler'den bişeyler çıkarır."Senin adına konuşma" gibi bi durumum olamaz.Dış Ticaret Açıkları'yla ilgili sormak istediğim bişey yok,teşekkür ederim.Sadece anket'e katılmak ve görüşlerimi iletmek istedim.Teşekkür ediyorum.

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Dış ticaret açığı ile ilgili verilere tek başına bakmak çok doğru değil. resmin bütününe bakıp buna göre yorumlamak gerekir. 4.5 yılda 14 kat arttı ama beraberinde gelişen bir ekonomi var. Bu da enflasyon gibi rayına oturtulmaya çalışılıyor.

Türkiye'de bankaların musluğunu kesen AK parti hükümetine sırf bunun için bile oy atılabilir. Faiz delisi olduğumuz günlerde elde edilen enflasyon gelirlerini, develüasyon gelirlerini elde edemeyenler şimdi ağlıyor. Sansal80, bankanın alternatif kanalının başında olmakla bu sistemin içinde net olarak yer almayabilirsin ama sistemin parçası haline gelmiş olabilirsin. Bu da sana dokunuyor olabilir mi?

ya hepsi bir kenara, şurası kesin. CHP gün itibariyle kadrosuyla AK partinin alternatifi değil. diğer partilerde cumhurbaşkanlığı konusunda kaybettiler. biri çekildi diğeri şansını deneyecek. bana kalırsa sansal80gibi sol görüşlü kişilerin ya yeni bir parti bulmaları, ya bağımsız meclise girmeleri, ya da Baykal ölene dek beklemeleri gerekecek. Dua etsinlerde Demirel kadar şanslı olmasın... zira yerine birisi gelecekse sistemi sayesinde rakibi yok etmesini iyi biliyor.

(Sansal80, büyüklük konusunda PcMaster'a karşı başlattığın yaş-baş davası sürmesin rica ediyorum, PcMaster'dan da konuyu kapatmasını rica ediyorum. böyle yaparsanız, Sansal80 büyüklüğünü, PcMaster'da yaşına göre büyüklüğünü göstermiş olacak (dikkat edin fikir birlğine varın demiyorum))

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
kilitçi nerde? bir adet kilitçi aranıyor :D zamanı geldi bence

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
buhari dedi ki:
Ne yani bu ülke son 4,5 yılda mı bu kadar faiz yükü altına girdi. 5 yıl önce ülkenin hiç borcu yoktu değil mi? El insaf çocuk mu kandırıyorsun arkadaşım.
Ben cumhuriyet okumuyorum o zaman cumhuriyetimizi sevmiyorum demek öyle mi. 17 yıllık bir devlet memuru olark bunu kendime hakaret kabul ediyorum ve bu hakareti aynen sana iade ediyorum. Asıl cumhuriyeti sevmeyen işte bu zihniyete sahip olanlardır. Atatürk'ün milliyetçiliğinden, halkçılığından nasibini alamamışsın. Zümre ayrımı gözetiyorusun. Hatta ondan önce yüce türk milletine ayrımcılık uyguluyorsun.
Bu zihniyetin sahipleri işlerine gelince "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" derler. Gelmeyince de cumhuriyet tarihinde hiç görülmemeiş bir 367 sayısı ortaya koyarlar. İşlerine gelme di ya o yüzden de "Egemenlik halka teslim edilemez" demeye getirdiler.

Sandıkta alacaksın cevabını.
Ama o zaman da diyeceksin ki bunlar devlete düşman ordu gel darbe yap. İşte ülkeyi geriye götüren zihniyet budur arkadaşlar.

Herkesi sevgiyle selamlarım...........
Hürmetler, bu kadar güzel tarif edilebilirdi içinde bulunduğumuz durum. +1

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Cems Ben Zaten Önceki safyada Son mesaj Diye Orda bıraktım. ;) Ayrıca Açıklamada bulunan Diğer Üyelerede Teşekkür Ederim. bu Konuya Son Cevabım. Ben ve Bilinçli Seçmenlerimiz Cevabı 22 temmuzda verecek Hiç kuşkum yok ;)

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler, PcMaster. cevabı özlemle bekliyoruz...Hayırlısı artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...