Haydi oy verelim

Seçimde kıme oy verirsiniz? Alfabetik sıralama yaptım..

• Kullanılan toplam oy
    93
  • Anket şu zamanda kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

negroo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Halk'ına güvenmeyip de,kendi kişisel kin'İniyle hareket ederek her yasayı Veto etmeyi alışkanlık haline getiren ve biraz daha o Cumhurbaşkanlığı köşk'Ünde oturma çabalarında olanlar da umarım o sandık'tan çıkıcak sonuçları hazmedebilirler..

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
BAk darbe yaprım yonetıme el korum bunaltmayın benı demokrasıyı askı aldırmayın heyyyyttt

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
buhari dedi ki:
Sansal80 dedi ki:
PCMaster cığım,

Cumhuriyet cumhuriyeti sevenlerin gazetesidir zaten bir nevi cumhuriyet Atatürk ve dinine anenelere bağlığı temsil eder. Diğerleri gibi o anki iktidarın yalakası olmaz. Seninde ufkun baya kapalı gibi gorunuyor anladıgım kadarıyla. Çunku 16 yaşındaki kardeşimize oldukça yanlış bilgi yuklemesi yapmışsın. Keşke tarafsız yorumlar yapıp akıl karıştırmasaydın. Unutma bu ülke 4.5 yıldır süre gelen yanlış ekonomik ve imf politikaları yuzunden her sene 52 milyar dolar sırf faiz odemesi yapıyor..

Umarım daha çok bilgi sahibi oldugun zaman beni şaşırtabilecek cevaplar yazarsın..

Ne yani bu ülke son 4,5 yılda mı bu kadar faiz yükü altına girdi. 5 yıl önce ülkenin hiç borcu yoktu değil mi? El insaf çocuk mu kandırıyorsun arkadaşım.
Ben cumhuriyet okumuyorum o zaman cumhuriyetimizi sevmiyorum demek öyle mi. 17 yıllık bir devlet memuru olark bunu kendime hakaret kabul ediyorum ve bu hakareti aynen sana iade ediyorum. Asıl cumhuriyeti sevmeyen işte bu zihniyete sahip olanlardır. Atatürk'ün milliyetçiliğinden, halkçılığından nasibini alamamışsın. Zümre ayrımı gözetiyorusun. Hatta ondan önce yüce türk milletine ayrımcılık uyguluyorsun.
Bu zihniyetin sahipleri işlerine gelince "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" derler. Gelmeyince de cumhuriyet tarihinde hiç görülmemeiş bir 367 sayısı ortaya koyarlar. İşlerine gelme di ya o yüzden de "Egemenlik halka teslim edilemez" demeye getirdiler.

Sandıkta alacaksın cevabını.
Ama o zaman da diyeceksin ki bunlar devlete düşman ordu gel darbe yap. İşte ülkeyi geriye götüren zihniyet budur arkadaşlar.

Herkesi sevgiyle selamlarım...........

Laflarımı çarpıtmayalım lütfen! demediğim şeyleri bana mal etmeyin. Komik duruma düşmeyın lutfen...
Allah akıl fikir versin.

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cems dedi ki:
Dış ticaret açığı ile ilgili verilere tek başına bakmak çok doğru değil. resmin bütününe bakıp buna göre yorumlamak gerekir. 4.5 yılda 14 kat arttı ama beraberinde gelişen bir ekonomi var. Bu da enflasyon gibi rayına oturtulmaya çalışılıyor.

Türkiye'de bankaların musluğunu kesen AK parti hükümetine sırf bunun için bile oy atılabilir. Faiz delisi olduğumuz günlerde elde edilen enflasyon gelirlerini, develüasyon gelirlerini elde edemeyenler şimdi ağlıyor. Sansal80, bankanın alternatif kanalının başında olmakla bu sistemin içinde net olarak yer almayabilirsin ama sistemin parçası haline gelmiş olabilirsin. Bu da sana dokunuyor olabilir mi?

ya hepsi bir kenara, şurası kesin. CHP gün itibariyle kadrosuyla AK partinin alternatifi değil. diğer partilerde cumhurbaşkanlığı konusunda kaybettiler. biri çekildi diğeri şansını deneyecek. bana kalırsa sansal80gibi sol görüşlü kişilerin ya yeni bir parti bulmaları, ya bağımsız meclise girmeleri, ya da Baykal ölene dek beklemeleri gerekecek. Dua etsinlerde Demirel kadar şanslı olmasın... zira yerine birisi gelecekse sistemi sayesinde rakibi yok etmesini iyi biliyor.

(Sansal80, büyüklük konusunda PcMaster'a karşı başlattığın yaş-baş davası sürmesin rica ediyorum, PcMaster'dan da konuyu kapatmasını rica ediyorum. böyle yaparsanız, Sansal80 büyüklüğünü, PcMaster'da yaşına göre büyüklüğünü göstermiş olacak (dikkat edin fikir birlğine varın demiyorum))

Cem,

Oncelikle sol görüşlü olmadıgımı belirtmek isterim. Liberal demokratım. Şu an sadece kime oy vermeyecegımı biliyorum.
Ak partiye oy vereceksen; Ananı alıpta gitmeyi de göze alıyorsundur herhalde.. Bu nasıl bir başbakan söyler.

Yazık Türk gençliğinin bu haline acıyorum. Şurada tek başıma mucedelemı verıyorum. Bazılarınız Atamızın kemıklerını sızlatıyor!

buhari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sansal80 dedi ki:
Gerçekten çok üzüldük PCMaster..
Zaten senin gelişinle düşen kalitemiz, gidişinle tekrar eski seviyesine döndü.

Yazdıgın güzel hikaye içinse, insanın kendini bilmesi gerçekten çok güzel diyerek sözlerime burada nokta koyuyorum.
Allah akıl fikir versin sana.
Bir öneri : Bol bol balık ye ki akıl yaşında benim seviyeme ulaşsın..
Hoşçakal,
Sansal80 dedi ki:
Cumhuriyet cumhuriyeti sevenlerin gazetesidir zaten bir nevi cumhuriyet Atatürk ve dinine anenelere bağlığı temsil eder.
Umarım daha çok bilgi sahibi oldugun zaman beni şaşırtabilecek cevaplar yazarsın..
Sansal80 dedi ki:
Laflarımı çarpıtmayalım lütfen! demediğim şeyleri bana mal etmeyin. Komik duruma düşmeyın lutfen...
Allah akıl fikir versin.

Bunları yazan sen değil misin daha da var ama neyse....
ya çok yazdığın için yazdıklarını hatırlayamıyorsun ya da başkası da arada senin yerine yazıyor.

Eskiden azazil diye bir melek vardı. İsteyen herkese Allah'a isyankar olmamaları için dua ederdi. Ama kendine dua etmeyi hiç akletmedi.

Sonradan Allah'a isyan eden ve hepimizin yakından ya da uzaktan tanıdığı ismi de şeytan olan arkadaştır kendileri.....
(not ; (tavsiye maksadıyla yazıyorum) şansal sana şeytan demiyorum sakın üzerine alınma.herkese Allah akıl fikir versin diye dua ediyorsun ama kendine hiç etmiyorsun ya onun için verdim bu bilgiyi, arada kendine de dua etmelisin)

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar maalesef akp önde gidiyor ankettee. bunu üzülerek soyluyorum.. :(

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
chp partilerin arasında en iyisi o sonucta ataturkun partisi

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
19413 uyeden sadece 65 kişi oy kullanmış.. :(

negroo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alicia dedi ki:
chp partilerin arasında en iyisi o sonucta ataturkun partisi

Bi zamanlar Atatürk varken, "Türkiye"de iidi,ama herşeyde olduğu gibi eskide kaldı o zamanlar.

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yaşım gereği bir şey söylemek istemiyorum ama neden bu kadar az kişi Sansal80 ağabeye destek veriyo?Onunla aynı fikirde olan bu kadar kişi miyiz?

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lucifer dedi ki:
Yaşım gereği bir şey söylemek istemiyorum ama neden bu kadar az kişi Sansal80 ağabeye destek veriyo?Onunla aynı fikirde olan bu kadar kişi miyiz?

Küçük dostum şu cevabınla pek çok kişiye ders verdin. Seni tebrik ederim. Cumhuriyet Mitinglerinde de goruldugu gibi aslında sayıca oldukça çokuz. Sen merak etme sıkma canını.
Aferin sana. Ve seni yetiştiren anana babana.
Tebrik ederim.. :)

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sansal80 dedi ki:
Cem,

Oncelikle sol görüşlü olmadıgımı belirtmek isterim. Liberal demokratım. Şu an sadece kime oy vermeyecegımı biliyorum.
Ak partiye oy vereceksen; Ananı alıpta gitmeyi de göze alıyorsundur herhalde.. Bu nasıl bir başbakan söyler.

Yazık Türk gençliğinin bu haline acıyorum. Şurada tek başıma mucedelemı verıyorum. Bazılarınız Atamızın kemıklerını sızlatıyor!
Sansal80, AK partiye oy verdikten sonra anamı da alıp sana gelirim, anamın yüzüne söylersin yerse... Bahsettiğin sözün muhatabının gayesi, güdümü belli. Hepsi ortaya çıkmış şeyleri işine geldiği gibi temcit piavı gibi satmaksa mesele o başka. Öncül'ün her gezide provakasyon için dolandığı ortaya çıkalı çok oldu. Hatta son olarak geçenlerde seninde benimde Başbakanım olan Erdoğan'ın seçim gezisi için yapmayı planladığı provoke gösterisi de polisin küçük bir misafir etme operasyonu ile önlendi. "arkadaşlar maalsef AK parti önde" ezikliği içinde bırakıyorum seni. yaş-baş konusunda da Buhari sana birkaç geçmiş mesajınla, forumda oluşturduğun klasik cumhuriyet gazetesi ve reklamları gerginliğini de özetliyor.şuradan çıkacak sonuçlara da reklamlardaki gibi "sdn forumundan karanlık çıkacak" diye korkutma operasyonu yapabilrisn. ama bu da teper sonunda.

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
lucifer dedi ki:
Yaşından büyük konuştun Lucifer... ve doğru bir tespitte bulundun. Sansal80 fikirlerini gerginlik ile yansıtmasa belki destek verenlerin tavrı farklı olabilirdi. Senin gibi olaya tek cümleyle daha yapıcı yaklaşabilirdi örneğin.

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Merhaba ay yüzlü anadolu cocuklarının partisine oy veririsem ne olur bana ne dersınız,kızarmısınız(y.nüri öztürk un)

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ecrin dedi ki:
bence fazla uzatıyosunuz
ne yalan söyleyeyim, bazen bende öyle olduğunu düşünüyorum. ama politika böyle menem birşey Ecrin, kendi adıma tavsiyeni dikkate almaya çalışacağım (zor olacak ama denerim)...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Sansal80, 22 Temmuz'a kadar ceza almıştır. Duyurulur.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ffffffup9.png
:*

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Sorumsuzca söylenen sözler insanları muhakkak ki çok farklı yerlere götürürler ve çok dikkat edilmesi gerekir. Her şeyin bir kuralı vardır.
Kural: İnsanların doğruları öğrenmesi ve onlara itaat etmesidir.

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
tugbagaleri dedi ki:
Merhaba ay yüzlü anadolu cocuklarının partisine oy veririsem ne olur bana ne dersınız,kızarmısınız(y.nüri öztürk un)
tugbagaleri, sana kızmak mı? öyle bir intiba mı oluştu. CHP'ye oy vericem desen de kimseni kızmaya hakkı yok, YNÖ'ün partisine de... demokrasi olsun da... ama bazıları gibi işimize gelmeyen birşey çıktığında "sandıktan karanlık çıktı" demeyelim yeter! vatanımız için hayırlısı olsun

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
cems dedi ki:
tugbagaleri dedi ki:
tugbagaleri, sana kızmak mı? öyle bir intiba mı oluştu. CHP'ye oy vericem desen de kimseni kızmaya hakkı yok, YNÖ'ün partisine de... demokrasi olsun da... ama bazıları gibi işimize gelmeyen birşey çıktığında "sandıktan karanlık çıktı" demeyelim yeter! vatanımız için hayırlısı olsun
amin
ben yıne de bagımsız adaylarımıza sevgılerımı ve oyumu gonderecem bunu da tekrar edıyeyım propaganda nıyetıne ehe

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Sandıktan karanlık çıkar mı ya?

Sandıktan halkın iradesi çıkar. Bazı web siteleri banner yayınlıyorlar tıklayınca Cumhuriyet Gazetesi'ne gidiyor. Sandıktan karanlık çıkar diye tutturmuşlar yine.

Karanlık dedikleri sandıkta 2. parti olarak CHP çıkacak. Ona ne diyorlar?

Halkın iradesi, her şeyin üstündedir.

Bu arada AK Parti'nin sloganı olan "Herşey Türkiye için" yazısında neden "Herşey" bitişik yazılmıştır anlamıyorum. Bu partide hiç mi Türkçe bilen adam yok. Keşke en kısa zamanda düzeltseler.

@poc@lypse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sansal80 arkadaşımız ceza almış olabilir umarım bunda sindirememe durumu yoktur. Cumhuriyet'e sahip çıkıyoruz diye yemediğimiz laf kalmıyor. Başından beri takip ediyorum biriniz çıkıp da ülkenin çıkarları üzerine birşey diyemiyor. Tehlikenin farkında mısınız? diye soruyorlar. Hiç farkında değilsiniz. Sizin için şu anda önemli olan kendi rahatınız değil mi? Ama vatan olmazsa, toprak olmazsa ne yapabilirsiniz soruyorum size?

Arkadaşın biri de AKP önde diye sindirememe durumu war falan diyor. Buradan düşünce sisteminin ne kadar düz mantığa dayalı olduğunu ne kadar dar bir alana sahip olduğunu anlıyoruz. Biz sizin gibi, takım tutar gibi parti tutmuyoruz. Biz vatanımızı savunuyoruz. Varsa düşünceleriniz bir kere de bunun üzerine söyleyin birşeyler. Başka bir başlıkta da belirttim. Kişisel görüşlerinizi dile getirirken bize kaynak gösterin. Öncelikle Türkiye'nin AKP tarafından satılmadığını kanıtlayın. Kaynaklarınızla...

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Cumhuriyete Sahip çıkmak lafla mitingle olmaz. Cumhuriyet nedir ?

-Cumhuriyet, başta devlet başkanı olmak üzere, devletin başlıca temel organlarının belli aralıklarla yinelenen seçimlerle göreve getirildiği bir “yönetim biçimi”dir

-Cumhuriyet adı verilen yönetim biçimlerinde halk, yönetimini beğenmediği yöneticileri, belli aralıklarla yinelenen seçimlerde değiştirebilmek olanağına sahiptir.Bu nedenle yöneticiler, toplumu keyfi biçimde yönetemezler; halkın isteklerini ve beğenilerini gözönünde tutmak zorunda kalırlar. [size=15pt]Bir başka deyişle, yöneticilerin iradesi mutlak değil, halk iradesi ile sınırlıdır.
[/size]

Üstteki Koyu kısımlarda Ne yazıyor HALK yazıyor Başka Sorusu olan varmı ? Halka Gitmeyen Nasıl Cumhuriyetçi oluyor, Nasıl Cumhuriyeti tehlike altında görüyor ?

* Tanım Kaynağı: http://okulweb.meb.gov.tr/62/01/398161/ataturk/cumhuriyet.htm

@poc@lypse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PcMaSTeR dedi ki:
Cumhuriyete Sahip çıkmak lafla mitingle olmaz. Cumhuriyet nedir ?

-Cumhuriyet, başta devlet başkanı olmak üzere, devletin başlıca temel organlarının belli aralıklarla yinelenen seçimlerle göreve getirildiği bir “yönetim biçimi”dir

-Cumhuriyet adı verilen yönetim biçimlerinde halk, yönetimini beğenmediği yöneticileri, belli aralıklarla yinelenen seçimlerde değiştirebilmek olanağına sahiptir.Bu nedenle yöneticiler, toplumu keyfi biçimde yönetemezler; halkın isteklerini ve beğenilerini gözönünde tutmak zorunda kalırlar. [size=15pt]Bir başka deyişle, yöneticilerin iradesi mutlak değil, halk iradesi ile sınırlıdır.
[/size]

Üstteki Koyu kısımlarda Ne yazıyor HALK yazıyor Başka Sorusu olan varmı ? Halka Gitmeyen Nasıl Cumhuriyetçi oluyor, Nasıl Cumhuriyeti tehlike altında görüyor ?

* Tanım Kaynağı: http://okulweb.meb.gov.tr/62/01/398161/ataturk/cumhuriyet.htm

Halka gitmeyen derken beni kastetmiyorsun değil mi ben parti değilim çünkü. Eğer bana gönderme yapıyorsan başka bir başlık da belirtmiştim ama anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım. Ülke çıkarlarını gözetmek, ülkeyi satanlara cephe almak bir parti sempatizanı olmakla ilgili değildir. Vatan sevgisiyle ilgilidir.

Cumhuriyet tanımını kaynağından almışsın teşekür ederim. Bunu AKP sempatizanları sindirerek okusun. Çünkü lideriniz pek cumhuriyet yönetimini benimsemiş değil. Benimsemiş gibi yapıyor nasıl gelecek başımıza başka türlü değil mi? Bu konuda halkımızın okuyup bilinçlenmesinde yarar var. Allah'ın peygamberimize ilk emri "Oku!" emridir. Ama biz okumayan bir toplumuz. Uyutuluyoruz, gözümüz boyanıyor. 12 Eylül darbesinden sonra alınan kararlardan birisi "Bu millet çok düşünüyor. Biraz uzaklaştıralım başka şeyler düşünsünler devlete burunlarını sokmasınlar." olmuştur. Kanıtları saymakla bitmez. Magazin olgusu bu dönemden sonra oturmuştur. Paparazziler, magazin dedikoduları, yabancı kaynaklı diziler, yarışmalar ve birsürü "uyuşturucu" unsur.

Neyse konuyu dağıtmadam toparlayalım. Lideriniz benimsememiş diyordum. Açtığım başka bir başlıkta da yer alıyor ama buraya da koyayım. Lütfen izleyin. Bakın cumhuriyet yönetimini RTE nasıl biliyor?

Erdoğan - "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Allah'ındır milletin değil" http://www.youtube.com/watch?v=Tu2umNki9EI

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
konuyu saygı sınırları içerisinde tartışırsak sorun yok. sindirememe gibi bir derdimiz yok çok şükür ;)

bu arada üyelerimizin hepsini çok seviyorum ben (A)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@poc@lypse dedi ki:
Halka gitmeyen derken beni kastetmiyorsun değil mi ben parti değilim çünkü. Eğer bana gönderme yapıyorsan başka bir başlık da belirtmiştim ama anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım. Ülke çıkarlarını gözetmek, ülkeyi satanlara cephe almak bir parti sempatizanı olmakla ilgili değildir. Vatan sevgisiyle ilgilidir.

Cumhuriyet tanımını kaynağından almışsın teşekür ederim. Bunu AKP sempatizanları sindirerek okusun. Çünkü lideriniz pek cumhuriyet yönetimini benimsemiş değil. Benimsemiş gibi yapıyor nasıl gelecek başımıza başka türlü değil mi? Bu konuda halkımızın okuyup bilinçlenmesinde yarar var. Allah'ın peygamberimize ilk emri "Oku!" emridir. Ama biz okumayan bir toplumuz. Uyutuluyoruz, gözümüz boyanıyor. 12 Eylül darbesinden sonra alınan kararlardan birisi "Bu millet çok düşünüyor. Biraz uzaklaştıralım başka şeyler düşünsünler devlete burunlarını sokmasınlar." olmuştur. Kanıtları saymakla bitmez. Magazin olgusu bu dönemden sonra oturmuştur. Paparazziler, magazin dedikoduları, yabancı kaynaklı diziler, yarışmalar ve birsürü "uyuşturucu" unsur.

Neyse konuyu dağıtmadam toparlayalım. Lideriniz benimsememiş diyordum. Açtığım başka bir başlıkta da yer alıyor ama buraya da koyayım. Lütfen izleyin. Bakın cumhuriyet yönetimini RTE nasıl biliyor?

Erdoğan - "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Allah'ındır milletin değil" http://www.youtube.com/watch?v=Tu2umNki9EI

Öncelikle Diğer başlıktaki yazını okumadım. Halka Gitmeyen derken Cumhuriyeti tehlike altında gören Parti, Gazete ve bu unsurlarla aynı düşünceye sahip olanları kast ettim. burdan kendi pay çıkarıyorsan bunu bilemem

Vatanımı, Vatanımın Çıkarlarını İnan bana Senden daha fazla Düşünüyorum. Kendimi Düşünüyorsam Namerdim Şerefsizim'dir.

Ülkeyi Satanlar Demişsin Ülkenin Toprağı Kamyonlarla Başka yeremi Gönderiliyor? :) Demek İstediğini Biliyorum.Kritik noktlarda bulunan bazı kurumların Özelleşmesini kast ediyorsun. burda sadece Sana Telekom Özelleşmesinde katılıyorum. Geri kalan Özelleştirmeler, Kişilerin Rant'ını kesmek yolsuzluğun önüne geçmek İçin yapılmıştır. Kaynak Diyorsun, Satılıyor Diyen Sensin Satılanları Kaynakla Göstermek Senin Görevin.

Cumhuriyet biçimini benimsememiş olsa neden C.başkanlığı İçin Halka Gidiyor? Oysaki Gelecek Dönem Kendileri gayet tabi Seçebilirler?

Demişsin Magazin Dizi V.s Gibi Şeylerle Ülke uyutuluyor. haklısın Ancak bunun Sorumlusu Akp Değil değil mi? ben AKP'nin yayınlattığı bir dizi olduğunu Düşünmüyorum, Bilakis böyle birşeye Engel olmaya çalışsa Hemen Tepki alır "Özgürlükler Gidiyor Şeriaat geliyor Aman aman" :)

Egemenlik Tabiki Önce ALLAH c.c'nın Sonra Halkın bunda İtirazı olan varmı ?

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Cebinizdeki bozuk parayı saymayı bırakınız. Düşmanlar ve hainler birleşik haldedirler. Millet, bireylerin üzerine düşeni yaparak oluşur. Diline sahip çıkmayan milletler başka milletler tarafından saygı görmemeye mahkumdurlar. Üretimi olmayan bir milletin tüketimi sonsuza dek olmayacaktır. Milletin muvaffakiyeti, eğitim ve imandandır. İman ve eğitim, milletin gücünü temsil eden ve kaybedilmemesi gereken tek unsurdur. Öğretim ile ülkenin sadece gelişmesi sağlanır. Ama bu gelişim, imanla gelen milli duygu ve eğitim olmadan gerçekleşemez.

Bir Atatürk beklemeyi bırakınız. Kendinize ben Atatürk'ten daha muvaffak bir insan olacağım demeye başlayınız. O zaman gözler görmediğini görecektir, eller yapmadığını yapacaktır, ağızlar söylemediğini söyleyecektir. Unutmayın! Bir kişi laik değildir. Laik olan devlettir. Laiklik Ali'nin, Mehmet'in, Jhon'un, Anna'nın, Ayşe'nin dediği ile şekillenemez. Laiklik, din, ırk, meslek, yaş, cinsiyet, kıyafet farklılığını görmez. Laiklik için esas alınan tek şey millettir. Milletin bir arada kalmasını sağlayan oklardan en büyüğüdür.

Sonsuz bağımısızlığını ilan eden kişi, milletinin bağımsızlığı kadar bağımsız olabilir. Milletin çıkarları, kişinin çıkarlarından önce gelmelidir. Kendi çıkarlarını korumak uğruna söylenenler, yapılanlar milli duygusunu kaybetmeyen milleti yokoluşa sürükleyemez. Çünkü bireyin çabası, kendi çıkarı için değil, millet çıkarı için olmuştur. Böyle bir milletin yıkılması imkansızdır.

Dargın olduğunuz komşunuz, savaş zamanında sizin en yakın dostunuz olacaktır. Bu, Türk Milletinin asil kanında mevcuttur. Hiçbir zaman çabalar bu asil kanı akıtmaya yetmeyecektir.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...