Cems üstad tebrik ederim çok güzel yazmışsınız. Kızmakta da sonuna kadar haklısınız çünkü müslüman olan vatandaşlarımızın bazılarının cahilliği o derece ki, islama düşman oldukları için haçlı seferleri düzenleyenlere gerek kalmayacak düzeyde neredeyse.cems dedi ki:bak APOcalypse,@poc@lypse dedi ki:AKP taraftarları lütfedip okumazlar bile ama Türkiye'nin vatan sevgisine sahip kişilere ihtiyacı var ne kadar hızlı çoğalırsak, o kadar çabuk vatanımızı kurtarırız. AKP taraftarları Kur'an-ı Kerim'i tanımayıp Risale-i Nur'u okumaya devam etsin (ediyorlar da zaten), vatan haini Amerikalı **** kitaplarını da okumaya devam etsin. Yola devam ABD ve AB'nin sizlere ihtiyacı var
Risale-i Nur bir Kur'an Tefsiridir. Böyle daha onlarca ayrı tefsir vardır. Kur'an ise her ne şekilde olursa olsun 1. sıradadır. Neden? çünkü diğerleri tefsirdir. Bu konuda uzmanlaşmış olanların mealden öte derin açıklamalarını içerir Tefsirler. Ama hiçbirisi Kur'an'ın önüne geçemez! Bu kimsenin de aklında böyle değildir. Şimdi sen zannedersin ki Risale-i Nur Fethullah Gülen'indir. Demişsin ya hiç utanmadan **** diye. Buna düpedüz terbiyesizlik derler. Risale-i Nur, Said Nursi'nindir, Gülen'in değil. Sen hesapta buradakilere zannettireceksin ki bu adamlar Kur'an bilmez, Risale bilir.
Sen fazla kanalturk seyretmişsin seçimden önce ve sonra. dokunmuş sana kanalturk. yüzde 84 katılım ile yüzde 46'lık net bir cevap almışsın da o sana bu terbiye sınırlarını aşacak sözler sarfettirecek kadar dokunmuş.
"Vahdettin hain değildir" diyen rahmetli Ecevit "Gülen hain değildir" demişti henüz başbakan iken. Vahdettin açıklamasından sonra adamcağızı vatan haini ilan ettiler.
Ben AKP taraftarıyım, demişsinki AKP taraftarları Kur'an tanımaz! sen benim Kur'an ile Risale-i Nur arasında seçim yaptığımı, ONU TANIMADIĞIMI hangi zannınla, hangi ŞUURSUZLUĞUNLA söylüyorsun? Nasıl? Bu nasıl densizliktir? Aklını başına topla! destek verdiğin byhasanbey'in bir sıkıntısı var onu anlarım ama senin düpedüz garezin var, işte bunu ANLAMAM...
Bütün bu çirkin politika arenası bir yana, Kur'an bir yana... Dünya bir yana, Kur'an bir yana. Zekeriya Beyaz'ı programlarında çıkaran, erbakan'ı kanalında çıkaran ve bunlardan medet uman bir zihniyetten ne beklenir? KUR'AN'I ve DİN'İ ERBAKAN GİBİ AMA SEÇİM SONRASI MALZEME ETTİN.
Bu Kur'an mevzuunda baltayı öyle bir taşa çarptın ki, benim için yüzüne bakılacak bir tarafın yok. Bu konuda daha önce bas bas bağırmıştım, iki defa geçmiştim şu alttaki mesajı, bak ne demişim
"Gerçekten kurtulmak için ise bunların hepsi ve şu oylar hakkında yazılanların hepsi ve belki tüm forum bir kenara, evin yüksek yerlerine asılı bırakılan Kur'an-ı Kerim Türkçe meallerini hayatın tam merkezine yerleştirip okumak gerekir. Hem de herhangi bir kitap gibi 1-2 sefer değil. Yaşadığımız sürece tekrar tekrar okumak gerekir. (Meali yazan kişinin de çok büyük önemi vardır ki bu ayrı bir meseledir, şimdilik girmiyorum) Eğer mevzuumuz aydınlanmaysa, Kur'an ışığın ta kendisidir ve insana öyle bir yansır ki anlatılmaz, yaşanır. Hem de iki cihanda yaşanır, yani sonsuza dek yaşanır, sadece 3 günlük dünyada değil. Bu partiler, devletler ve ideolojiler üstü bir meseledir."
önce ve sonra yazdıklarımı defalarca oku ve neden bu kadar sinirlendiğimi anlamaya çalış. bir daha da ağzına böyle laflar almadan önce çok kereler düşün.
Bu sözünden dolayı seninle hesaplaşacak milyonlarca insan var, ama burada değil! Keşke burada olsa diyeceğin bir yerde. TEKRARLIYORUM BU PARTİ MESELESİNİN, VE DAHA ÇOK MESELENİN ÜSTÜNDE BİR MESELEDİR. ÇOK AMA ÇOK YANLIŞ BİR SALDIRI METODU SEÇTİN. BU KABAHATİN ÖZRÜ BİZE OLMAZ BUNU İYİCE BELLE!
o pkk'lıları da meclise ilk olarak yine onların yasaklı olduğu dönemde kurdukları shp meclise taşımıştı. Bu marifeti sergileyen o zamanki liderini de yere göğe sığdıramıyorlar. El insaf....exit(life) dedi ki:Siz bir parça çaputla uğaşacak kadar körleşmiş ve saflaşmışken hapisten çıkıp ülkeyi yönetmeye meclise gidecek pkklılar var!! Bu kadar mı saf olunur? Bu kadar mı kör olunur? Cumhuriyeti kurmuş insanların torunlarına bu kadar mı eziyet edilir?
Bir de şunu ekleyim o başörtüsünün ismi de aslında türban falan değildir. Sadece baş örtüsüdür. Kuran'la risele-i nuru karıştıranlara, başörtüsüne karşı çıkanlara diyorum ki;
siz uzaya gitmek için bir mekik yaptınız da, mekiğiniz başörtüsüne takılıp da yere mi çakıldı?
Neye düşmanlık ettiğinizin farkında değilsiniz daha. Allah hidayet etsin size de bize de.