Haydi oy verelim

Seçimde kıme oy verirsiniz? Alfabetik sıralama yaptım..

• Kullanılan toplam oy
    93
  • Anket şu zamanda kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buhari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cems dedi ki:
@poc@lypse dedi ki:
AKP taraftarları lütfedip okumazlar bile ama Türkiye'nin vatan sevgisine sahip kişilere ihtiyacı var ne kadar hızlı çoğalırsak, o kadar çabuk vatanımızı kurtarırız. AKP taraftarları Kur'an-ı Kerim'i tanımayıp Risale-i Nur'u okumaya devam etsin (ediyorlar da zaten), vatan haini Amerikalı **** kitaplarını da okumaya devam etsin. Yola devam ABD ve AB'nin sizlere ihtiyacı var ;)
bak APOcalypse,
Risale-i Nur bir Kur'an Tefsiridir. Böyle daha onlarca ayrı tefsir vardır. Kur'an ise her ne şekilde olursa olsun 1. sıradadır. Neden? çünkü diğerleri tefsirdir. Bu konuda uzmanlaşmış olanların mealden öte derin açıklamalarını içerir Tefsirler. Ama hiçbirisi Kur'an'ın önüne geçemez! Bu kimsenin de aklında böyle değildir. Şimdi sen zannedersin ki Risale-i Nur Fethullah Gülen'indir. Demişsin ya hiç utanmadan **** diye. Buna düpedüz terbiyesizlik derler. Risale-i Nur, Said Nursi'nindir, Gülen'in değil. Sen hesapta buradakilere zannettireceksin ki bu adamlar Kur'an bilmez, Risale bilir.

Sen fazla kanalturk seyretmişsin seçimden önce ve sonra. dokunmuş sana kanalturk. yüzde 84 katılım ile yüzde 46'lık net bir cevap almışsın da o sana bu terbiye sınırlarını aşacak sözler sarfettirecek kadar dokunmuş.

"Vahdettin hain değildir" diyen rahmetli Ecevit "Gülen hain değildir" demişti henüz başbakan iken. Vahdettin açıklamasından sonra adamcağızı vatan haini ilan ettiler.

Ben AKP taraftarıyım, demişsinki AKP taraftarları Kur'an tanımaz! sen benim Kur'an ile Risale-i Nur arasında seçim yaptığımı, ONU TANIMADIĞIMI hangi zannınla, hangi ŞUURSUZLUĞUNLA söylüyorsun? Nasıl? Bu nasıl densizliktir? Aklını başına topla! destek verdiğin byhasanbey'in bir sıkıntısı var onu anlarım ama senin düpedüz garezin var, işte bunu ANLAMAM...

Bütün bu çirkin politika arenası bir yana, Kur'an bir yana... Dünya bir yana, Kur'an bir yana. Zekeriya Beyaz'ı programlarında çıkaran, erbakan'ı kanalında çıkaran ve bunlardan medet uman bir zihniyetten ne beklenir? KUR'AN'I ve DİN'İ ERBAKAN GİBİ AMA SEÇİM SONRASI MALZEME ETTİN.

Bu Kur'an mevzuunda baltayı öyle bir taşa çarptın ki, benim için yüzüne bakılacak bir tarafın yok. Bu konuda daha önce bas bas bağırmıştım, iki defa geçmiştim şu alttaki mesajı, bak ne demişim

"Gerçekten kurtulmak için ise bunların hepsi ve şu oylar hakkında yazılanların hepsi ve belki tüm forum bir kenara, evin yüksek yerlerine asılı bırakılan Kur'an-ı Kerim Türkçe meallerini hayatın tam merkezine yerleştirip okumak gerekir. Hem de herhangi bir kitap gibi 1-2 sefer değil. Yaşadığımız sürece tekrar tekrar okumak gerekir. (Meali yazan kişinin de çok büyük önemi vardır ki bu ayrı bir meseledir, şimdilik girmiyorum) Eğer mevzuumuz aydınlanmaysa, Kur'an ışığın ta kendisidir ve insana öyle bir yansır ki anlatılmaz, yaşanır. Hem de iki cihanda yaşanır, yani sonsuza dek yaşanır, sadece 3 günlük dünyada değil. Bu partiler, devletler ve ideolojiler üstü bir meseledir."

önce ve sonra yazdıklarımı defalarca oku ve neden bu kadar sinirlendiğimi anlamaya çalış. bir daha da ağzına böyle laflar almadan önce çok kereler düşün.
Bu sözünden dolayı seninle hesaplaşacak milyonlarca insan var, ama burada değil! Keşke burada olsa diyeceğin bir yerde. TEKRARLIYORUM BU PARTİ MESELESİNİN, VE DAHA ÇOK MESELENİN ÜSTÜNDE BİR MESELEDİR. ÇOK AMA ÇOK YANLIŞ BİR SALDIRI METODU SEÇTİN. BU KABAHATİN ÖZRÜ BİZE OLMAZ BUNU İYİCE BELLE!
Cems üstad tebrik ederim çok güzel yazmışsınız. Kızmakta da sonuna kadar haklısınız çünkü müslüman olan vatandaşlarımızın bazılarının cahilliği o derece ki, islama düşman oldukları için haçlı seferleri düzenleyenlere gerek kalmayacak düzeyde neredeyse.

exit(life) dedi ki:
Siz bir parça çaputla uğaşacak kadar körleşmiş ve saflaşmışken hapisten çıkıp ülkeyi yönetmeye meclise gidecek pkklılar var!! Bu kadar mı saf olunur? Bu kadar mı kör olunur? Cumhuriyeti kurmuş insanların torunlarına bu kadar mı eziyet edilir?
o pkk'lıları da meclise ilk olarak yine onların yasaklı olduğu dönemde kurdukları shp meclise taşımıştı. Bu marifeti sergileyen o zamanki liderini de yere göğe sığdıramıyorlar. El insaf....

Bir de şunu ekleyim o başörtüsünün ismi de aslında türban falan değildir. Sadece baş örtüsüdür. Kuran'la risele-i nuru karıştıranlara, başörtüsüne karşı çıkanlara diyorum ki;
siz uzaya gitmek için bir mekik yaptınız da, mekiğiniz başörtüsüne takılıp da yere mi çakıldı?
Neye düşmanlık ettiğinizin farkında değilsiniz daha. Allah hidayet etsin size de bize de.

zawx

Asistan
Reaksiyon puanı
3
teknojen dedi ki:
ben akpartiye verdim niyesini ben de bilmiyorum çünkü babam da oraya vericekmiş

gerçekte oy veremiyoruz bari sanal alemde verelim di mi :D
ıste bırısı herkesı böle celıor

not:sozum sana degıl kardesım

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
sevgılı arkadaslarım
eger taraf olarak sıyası gorusumu soylıyecek olursam soltarafındanım. Buradakı kısır muhabbetlere bır yoru yapayım dedım sımdı sırf solcuyum dıye akp nın son secımdekı oranına kı cok basarılı bır oranla %50 ye yakın bır bır oran aldılar kendılerını kutlamak farzdır... Halkımız boyle layık gormustur sımdı bu basarının nedenını akp nın verdıgı rusvetlerle veya dp ve anap bırleşmemesıne baglamak
ancak koltugundan baska bırsey dusunmeyen yenık bır muhalefet partısının baskanına ve buna ınanmak ıstemeyen gozune perde ınmıs ınatcı arkadaslarımızın ısıdır

ınsanlar kendılerıne kımı yakın ve inandırıcı goruruse onu pesıne duser bunu saglayan sıyası dusunce kımınse basarılı olan odur kıvranmya gerek yoktur.Sunada eleştırılecek olan varsa buna encok solun ıhtıyacı vardır kendını toparlamalı halktan kopuk onu anlamayan tarz copluge atıp kendıne yakısır bır tarla meydanlara cıkmalıdır bunu Baykalla ve onun zıhnıyetıyle yapılmıyacagı kendısını son secımdekı gıbı acık secık gostermıstır...

Akp ıktıdarını turban şerıat korkusu, laık cumhurıyet tehlıkede gıbı konularla darlaştırıp elşetırmekten oteye gıdemessek halk ın taleblerını dıle getırmeksek samarı yıyıp otururuz.

Su ıgneyı kendımıze batırma zamnı gelmıstı zaten

not:
ayrıcada d.bahcelı nın secım den oncekı su sozu aklımdan cıkmıyor: AKP ye oy verenler vatan haınıdır sonuc cok fena %47 yarımız haın cıktı bu da sıyaset baykalınkıde ayrıca M.agarıda kutlamak lazım ıstfasını masanın ustune koydu...

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Buhari +1 (ince bir noktaya yerinde temas etmissiniz)
Tugbagaleri +1 (ince bir düşünce örneğini güzel bir noktada belirtmişsiniz)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Çok güzel yazmışsın tugbagaleri, diğer bir çok arkadaş gibi.
Gerçekten bu konuda çok verimli yazılar yazıldı, beyinlerden ve akıllardan güzel verimler alındı. Ders almak isteyen aklını kullanmalıdır. Bundan sonraki zaman içinde yerinde sayacak olanlar yine aklını kullanmayanlar olacaktır ancak.

Sağcıların, AKP'lilerin veya başkalarının, CHP'nin kazanamamış olmasına "Halkın yüzde 80'i sizi istemiyor" gibi bir cevap vermesi nasıl yersiz ise, CHP'nin "biz oyumuzu arttırdık, ama halk bilinçsiz seçim yaptı, sandıktan karanlık çıktı" gibi yorumlar yapması o denli yersiz ve bir o kadar kötüdür. Çünkü bu yorumu yapanlar, halkı sevmeyenlerdir. Çok açıktır ki, CHP'lilerin tamamı denecek kadar çoğunluğu halkı sevmez. Şimdi bunu çok daha net görüyoruz. Halkın %80'ine akılsız diyorlar. (Yani kendilerini seçmeyenler)
Örnek isteyenler Baykal'ı, Öymen'i ve diğer "lider"leri dinlesinler.
Ayrıca tabandan örnekler isterseniz o zaman da şuna bir bakın;
CHP'li bazı kişiler akpizmir.org akpartibursa.org gibi siteleri kurmuşlar (hacklememişler kendileri kurmuşlar) ve halkın %50'si hakkında neler yamışlar giriniz bakınız.

Bu konuyu gerçekten burada sonlandıralım. Bu konuda belki bir örnek teşkil edebilirim, tüm muhalefetlere şunu söylüyorum; ben AKP'ye karşı bir antipati duyuyorum. Sadece Erdoğan'a değil, partinin şahsiyetine. Ancak kendi yerime kendim düşünüyorum. O yüzden de ülkemin iyiliği için olan şeyi sırf benim görüşlerime uymuyor diye yabana atamam. Lütfen, kendi yerinize kendiniz düşünün. Kanaltürk'lere, Samanyolu TV'lere, Ulusal TV'lere, Zaman gezetelerine, Cumhuriyet gazetelerine ve benzerlerine yapışıp kalmayın. Elbette okuyun, izleyin, dinleyin. Ama kendi yerinize kendiniz düşünün.

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mod lar özür dileyene kadar yazmayacağım..
Bilgilerinize,

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Sansal80 dedi ki:
Mod lar özür dileyene kadar yazmayacağım..
Bilgilerinize,

yasaklamayı ben vermiştim. neden özür dileyeceğim konusuna bir cevap bulamadım ben.

forever

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tek çare düzenli ve tutarlı bir çizgi izleyen bir devlet arkadaşlar bunu belleyin... B)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Kusura bakma Sansal80, seninki düşünce özgürlüğü değil.
Seninki seninle aynı düşünceyi paylaşmayanları aşağılamak.
O yüzden bence özür dilemesi gereken biri varsa bu kişi seninle aynı fikirleri paylaşmayanlara hakaret ettiğin için sensin.

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
Kusura bakma Sansal80, seninki düşünce özgürlüğü değil.
Seninki seninle aynı düşünceyi paylaşmayanları aşağılamak.
O yüzden bence özür dilemesi gereken biri varsa bu kişi seninle aynı fikirleri paylaşmayanlara hakaret ettiğin için sensin.

İlginç insanlarsınız, ben kimseye hakaret etmedim .Aksine şaşkın bir arkadaşımız bana maille saldırdı. Bu mail troy da mevcut..

Berkmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar daha fazla kimseni kalbinin kirilmamasi icin lütfen moderatör arkadaşlar yada admin arkadaşlar konuyu eden kilitlemiyorlar halen insalari birbirine düsürüyorsunuz.bi arkadasi formdan uzaklaştirmak yada silmek cokmu iyi bir sey ?????lütfen konuyla ilgilenecenizi ümit ediyorum lütfen ...!!!

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, üyelerimizin istekleri doğrultusunda konuyu zaten seçim süreci de bittiği için (yaklaşık 5 yıllığına) kilitliyorum. Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...