Haydi oy verelim

Seçimde kıme oy verirsiniz? Alfabetik sıralama yaptım..

• Kullanılan toplam oy
    93
  • Anket şu zamanda kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

..SiluetVari..

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"höyt höyt höyt sakın yapma sakın verme AKP ye şeriat gelecek, demokrasi gidecek elden, ülke satılacak yabancılara..." hadi canım ordan bu laflara ömrüm boyunca tok oldum öle kalacam...Bu ülkede bişeler yapmaya çalışanlar; siyaseti askere dayanarak yapanların galeyanlarına, boş şeriat suçlamalarına maruz kaldı hep... Sonuç ???

Kim ülkesine bi ağaç dikmek için çabaladı. kim darbe tamtamlığı yaparak ülkeyi hep batağa götürdü...

Demokrasi çoğunluğun ülkeyi yönetmesidir. Demokrasi önceden seçildiği gibi cumhurun reisinin seçilmesidir. Demokrasiden yanayım, Sezer'den daha çok sevilen ve ülkeyi kucaklayacağına inandığım Abdullah GÜL den yanayım... Ülkemize hayırlı olması dileğiyle..

Saygılar..

"Aynası İŞtir insanın lafa bakılmaz."

@poc@lypse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Osmanlı Devleti yıkılmadan önce de "Nolacak ya?", "Birşey olmaz.", "Almanlarla işbirliği yapalım.", "Şunun himayesine girelim." ...vb. falan filan birsürü fikir öne sürüldü. Sonra ne oldu? Bu kadar atıp tutanlara ne oldu? Kimi arkadaşlar ben yemedim falan diyor. Hiç mi görmüyorsunuz kardeşim neden biz A.B.D. ne yapsa ewet diyoruz, neden A.B.'ye giricez diye yırtınıoruz? Ülkenizi sevimiyor musunuz allah aşkına? İşimiz gücümüz internet, messenger, magazin dünyasında bugün nolmuş? Lost'un yeni bölümünde neler olacak? Cebimize para giriyor mu gerisi rahat... diye düşünüyoruz. Normal tabi böyle olur her zaman. Osmanlı Devleti yıkılmadan önce de iktidar sahipleri tehlikenin farkında değildi. Halk zaten ne olup ne bittiğini bilmiyordu bile...

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar oylara devam lütfen!!
haberi olmayanlara haber verelım..

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
A.B.D İle ilgili Daha önceki Antlaşmaları Bu Hükümet mi İmzalamış Acaba? Devlet Kendinden Önceki yapılan Sözleşmelerin gerektirdiği Gibi hareket Eder yani Bu gün Evet Diyorsalar, bundan Önce Atılan İmzalar İçin Evet demek Zorunda bırakılıyor. Ayrıca Hükümet Zamanı gelince bu bağımlılıktan kurtulacak. Ancak Zamana ihtiyaç var nasıl ki ekonomideki İyileşmeler Sonucunda IMF ile Yeni bir Stand-by Antlaşması İmzalanmadı, Zamanı gelince Diğer Konularda da bağımsızlacaşak Türkiye. ki 2003 te Hava sahasını kullandırtmadı Türkiye...
Kimsenin AB ye Girmek için Can attığı Yok Sadece Süreç Devam ettiriliyor. Onun da Zamanı Gelince "Ya Alın Ya da biz Kendi Birliğimizi Kurarız" Sözünün Günü Gelecek Kimsenin Şüphesi Olmasın ! Dediğim gibi Zaman Lazım. Ayrıca Yeri gelince Avrupanın Yaşam Standartlarını Övüyorsunuz, Yeri gelince Biz İstemiyoruz Diyorsunuz. İşte O yaşam Standartlarının yakalanması İçin Kanun Lazım, Reform Lazım bu Yüzden Avrupa Birliğinde İşe yarayan Kanunların Çıkmasına devam ediliyor. Sonuçta Girmesek bile O Standartlar İçin Kanunlar sonuna kadar çıkarılacak.

Ayrıca Ne yapılsa Tam tersi Şekilde Muhalefet yapılıyor. Rest Çeksen Girmedi Diyecekler, Girmeye Çalışsan Niye Giriyorsun bağımsız ol Diyecekeler... bunlar boş laflar. Türkiye İhracatının Çoğunu Avrupaya yapıyor. Bugün sen Kapılarını kapatırsan Zarar edecek olan Yine biz oluruz.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
genel ankatlerde de durum böyle :d

inanılmaz bir kitlemiz varmış.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bir de Bağımsız Türkiye Partisi var evlere şenlik.

Ekonomik çözüm şu: Matbaalarımız neden boş duruyor? Neden para basıp da borcumuzu ödemiyoruz? (: o.O :P

Budur abi çözüm :]

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
saygı duyuyorum düşüncelerinize burdan

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Peki... kocam ne derse odur tabikii sözünden dışarı çıkarmıyım hiç :D
Herkes dogru düşünmeli verilen eski vaadleri düşünerek ona göre karar vermeli. Oylar çöpe gitmemeli %10 barajı unutulmamalı... yorum yapmıcam artık
;(

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
seçiL dedi ki:
Peki... kocam ne derse odur tabikii sözünden dışarı çıkarmıyım hiç :D
Herkes dogru düşünmeli verilen eski vaadleri düşünerek ona göre karar vermeli. Oylar çöpe gitmemeli %10 barajı unutulmamalı... yorum yapmıcam artık
;(

Ankete oy verdiysen düzelt o zaman Zzz

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hanım CHP'ye oy veriyor bey AKP'ye.. Müthiş koalisyon :)

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Osmanlı'nın kaçta kaçını biliyoruz ki? Saltanatı reddetmek üzere yazılmış tarihi okuyup, arkasından "osmanlı'da böyleydi, şöyleydi" demek abesle iştigal. Objektif bir bakış açısından Osmanlı'yı öğrenmek günüzümüde şart. Bunu yapan değerli hocalarımız var. bakınız İlber Ortaylı, Halil İnalcık ve Mustafa Armağan. Osmanlı'nın durumu ile bizim benzeşen bir durumumuz yok. Kısa ancak çalkantılı Cumhuriyet tarihimizde, Yüzyıllar ayakta kalmış bir Osmanlı Devleti kadar müreffeh bir döneme rastlayabilir misiniz?

Şimdilerde yaşadığımız istikrarlı dönem henüz kazanılmış bir durumdur. AK parti 4.5 yılda yapılabileceklerin en iyisini yapabildi mi? tartışılır. ama daha iyisini yapabilecek bir başka parti, ne önceki seçimlerde, ne de şimdi yok. Baykal mı? Bahçeli mi? Bu iki partiyi seçim dönemi gelmeden önce yanyana görebileceğini hayal eden kaç kişi var? Ülke menfaatleri adı altında iki zıt kutup "biz bir araya geliriz diyor" Doğalarına aykırı ama bu iki parti diyor ki "olsun, olsun. zıt kutup olması önemli değil, zorla bir arada dururuz"... Mümkün mü? Mıknatısta fiziki olarak bu nasıl mümkün değilse, bu iki partinin fiziği de buna aykırı. ikisi de sırf koltuk sevdası ve yeni rantlar için "olsun birleşiriz" diyor. Çok eskilere gitmeye gerek bile yok. Bu dediğim daha bir haftalık mevzu. geçmişte birbirlerini üniversite önlerinde öldüren, bıçaklayanlar bugün birleşiriz diyorlar. Sonra bende bunu yiyeceğim öyle mi?

@poc@lypse'e not: Osmanlı'da lost, magazin ve bu tip benzeri BOŞ işler olmadığı için işler bugün ki değildi elbet. Ülkelerini bizden daha çok seviyorlardı. Onların göstergeleriyle bizim göstergelerimiz bambaşka yollara bakıyor günümüzde. Osmanlı'yı temcit pilavı gibi her öğünde kötü benzetmelere harcamaya hakkımız olmadığını düşünüyorum. Osmanlı konusunda daha fazla bilgi edinebilmen için yukarıdaki metinde bahsi geçen Bilketn Üniversitesi hocalarından çok değerli tarihçilerin kitaplarını okuman, derslerine katılman faydalı olacaktır. Braveheart'ta "tarih, kahramanları asanlar tarafından yazılır" sözü geçer. Okuduğun tarih kahramanları asanların tarihi, günümüzde artık objektif bir tarih için çalışmalar yapılıyor, Osmanlı'dan her sene Konstantinopolis'in fethi kutlanarak özür dileniyor. ama açık seçik iadei itibar ancak bugünlerde gerçekleşiyor. ve bugün partisinin bayrağında Osmanlı'yı temsil eden zihniyet, saltanatı reddeden zihniyet ile birleşirim diyor. Sence kim daha dürüst davranıyor?

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
cems dedi ki:
Osmanlı'nın kaçta kaçını biliyoruz ki? Saltanatı reddetmek üzere yazılmış tarihi okuyup, arkasından "osmanlı'da böyleydi, şöyleydi" demek abesle iştigal. Objektif bir bakış açısından Osmanlı'yı öğrenmek günüzümüde şart. Bunu yapan değerli hocalarımız var. bakınız İlber Ortaylı, Halil İnalcık ve Mustafa Armağan. Osmanlı'nın durumu ile bizim benzeşen bir durumumuz yok. Kısa ancak çalkantılı Cumhuriyet tarihimizde, Yüzyıllar ayakta kalmış bir Osmanlı Devleti kadar müreffeh bir döneme rastlayabilir misiniz?

Şimdilerde yaşadığımız istikrarlı dönem henüz kazanılmış bir durumdur. AK parti 4.5 yılda yapılabileceklerin en iyisini yapabildi mi? tartışılır. ama daha iyisini yapabilecek bir başka parti, ne önceki seçimlerde, ne de şimdi yok. Baykal mı? Bahçeli mi? Bu iki partiyi seçim dönemi gelmeden önce yanyana görebileceğini hayal eden kaç kişi var? Ülke menfaatleri adı altında iki zıt kutup "biz bir araya geliriz diyor" Doğalarına aykırı ama bu iki parti diyor ki "olsun, olsun. zıt kutup olması önemli değil, zorla bir arada dururuz"... Mümkün mü? Mıknatısta fiziki olarak bu nasıl mümkün değilse, bu iki partinin fiziği de buna aykırı. ikisi de sırf koltuk sevdası ve yeni rantlar için "olsun birleşiriz" diyor. Çok eskilere gitmeye gerek bile yok. Bu dediğim daha bir haftalık mevzu. geçmişte birbirlerini üniversite önlerinde öldüren, bıçaklayanlar bugün birleşiriz diyorlar. Sonra bende bunu yiyeceğim öyle mi?

@poc@lypse'e not: Osmanlı'da lost, magazin ve bu tip benzeri BOŞ işler olmadığı için işler bugün ki değildi elbet. Ülkelerini bizden daha çok seviyorlardı. Onların göstergeleriyle bizim göstergelerimiz bambaşka yollara bakıyor günümüzde. Osmanlı'yı temcit pilavı gibi her öğünde kötü benzetmelere harcamaya hakkımız olmadığını düşünüyorum. Osmanlı konusunda daha fazla bilgi edinebilmen için yukarıdaki metinde bahsi geçen Bilketn Üniversitesi hocalarından çok değerli tarihçilerin kitaplarını okuman, derslerine katılman faydalı olacaktır. Braveheart'ta "tarih, kahramanları asanlar tarafından yazılır" sözü geçer. Okuduğun tarih kahramanları asanların tarihi, günümüzde artık objektif bir tarih için çalışmalar yapılıyor, Osmanlı'dan her sene Konstantinopolis'in fethi kutlanarak özür dileniyor. ama açık seçik iadei itibar ancak bugünlerde gerçekleşiyor. ve bugün partisinin bayrağında Osmanlı'yı temsil eden zihniyet, saltanatı reddeden zihniyet ile birleşirim diyor. Sence kim daha dürüst davranıyor?

+100000000000000000000000000000

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
zaten sürüden ayrılma zamanı da geldi:D kocacımmm :D ama bide son kez şunuda söylemek yazmak istiyorum son son

ATATÜRK'ÜN ŞU SÖZÜNÜ UNUTMAYALIM

"BENİM İKİ TANE BÜYÜK ESERİM VAR BİRİ CUMHURİYET DİĞERİ CUMHURİYET HALK
PARTİSİDİR" .

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
seçiL dedi ki:
zaten sürüden ayrılma zamanı da geldi:D kocacımmm :D ama bide son kez şunuda söylemek yazmak istiyorum son son

PARTİSİDİR" .

Bak sevgilim,

O zaman Ata'mızın bu iki emanetine de sahip çıkmak istiyorsan kocanın oy verdiği partiye oy ver. Neden dersen, anlatıcam bak.

Ülkeye şu an için daha iyi hizmet edecek bi ekip göremiyorum. Varsa, çıksınlar biz bu işlerde uzmanız, bu ülkeyi burdan alıp buryaa getireceğiz desinler. Ama yalanlamadan başka icraat yok. O nedenle ülkeye sahip çıkmak için sen bana uy ;)

İkinci konuda CHP'nin iyiliğini istiyorsan sen yine Ak Parti için oy kullan. Neden dersen, hemen söliyim; bu yenilgiden sonra partiye kazık çakmış olan Baykal'ın ipini çekerler de ülkeye hizmet edecek yeni kişilerin gelmesi sağlanır inşallah. Adam Demirel gibi kaptı koltuğu bırakmıyor. Şu sıralar cümle kuramıyor bile. Iııh ııhhh falan. CHP'de görev alabilecek çok iyi gençler var.

Şimdi bana hak verio musun sevgilim?

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Koca karıları oy kullanması için sırtlayıp götürenler, benim kayıt işlemlerimi yapacak kadar düşünemediği için oy kullanmayacağım. :D O yüzden bu seçimdeki oyum ATP'ye. Atarım Tutarım Partisi başka bir söylenişiyle AT Parti. :}

Bu arada Milli Ekonomi Modelini merak edip okuyan oldu mu? Avrupa'da bunun üzerine kongreler yapılıyormuş. o.O

@Seçil: Atatürk'ün sözünden ne anlıyorsun?
@Troy: Baykal = Ecevit (Partiyi bırakma açısından) :I

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
seçiL dedi ki:
size katılıyorum muhterem ;D haklısınız .... itiraz etmek benim haddime değil (A) sen benim canım kocamsın sen ne dersen o olur (A)

Tamam. Bu arada biraz ağır olalım. Forumda olduğumuzu unutma |)

Reaksiyon puanı
0
Bu ankette daha çok parti yokmuydu yoksa bana mı? öyle geliyo. Benim vericeğim partinin adı yok da.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
kübra alioğulları dedi ki:
Bu ankette daha çok parti yokmuydu yoksa bana mı? öyle geliyo. Benim vericeğim partinin adı yok da.

Diğerleri ne de olsa barajı aşamayacaklar. Ondan yazmadılar herhalde. Bence bu şekilde daha iyi oldu.

Bu arada sen hangi partiye oy vericektin :|

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
neden sen anlamdınmmı bana soruyorsun (A) sen ne anladığını yaz istersen (A)
Atatürk'ün izinde aklın ve bilimin ışığında kalmanız dileğiyle hoşçakalın

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
seçiL dedi ki:

PARTİSİDİR" .

Seçil Atatürk'ün Halk partisinden kastı Ülkenin Artık Seçimle ve Halkın Egemen olduğu Bir Ülkenin olduğunun Altını Çizmek İstemiştir. Bu Yüzden At Gözlüğünü Çıkarıp Bu Ülkeye Hizmet Edecek İnsanların Önünü Açmak lazım. Diğer Forumlarda da okuyorum, Kimse baykalı İstemiyor ama Atanın yadigarı Diye verelim Diyor.(istersen kaynak vereyim) Bu Yüzden Troy'a Sonuna kadar katılıyorum.

Ayrıca Cem ve Troy'un Gerçekçi Konuşmalrından ve Düşüncelerinden Dolayı Teşekkür Ederim...

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
arkadaşım çok güzel bir noktaya değindin teşekkür ederim saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...