Hat taşıma gerçekleşmiyor

N E F E R U N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
1 ay önce türktelekomdan vodafone numara taşıdım geçtim hat aktif olmadı halen 20tl telsiz k. Borcu vardı ödemedim ondan mi geçmiyor banka işlemleri yapamıyorum hat değiştiği için çözümü nedir ?

(Konu doğru yerdemi emin değilim)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
1 ay önce türktelekomdan vodafone numara taşıdım geçtim hat aktif olmadı halen 20tl telsiz k. Borcu vardı ödemedim ondan mi geçmiyor banka işlemleri yapamıyorum hat değiştiği için çözümü nedir ?

Türk telekomdan hattı sıfır mı aldın? Hattı sıfır aldıktan sonda kaç gün geçti? 90güb geçti mi? Eğer Türk telekomdan hattı yeni aldıysan ve 90 gün geçmediyse hat taşıyamazsın. 91. Gün hat taşıma işlemi yapabilirsin.

N E F E R U N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Türk telekomdan hattı sıfır mı aldın? Hattı sıfır aldıktan sonda kaç gün geçti? 90güb geçti mi? Eğer Türk telekomdan hattı yeni aldıysan ve 90 gün geçmediyse hat taşıyamazsın. 91. Gün hat taşıma işlemi yapabilirsin.
5 yıllık hat kışın hiç para yüklemedim hat yarım kapandı şimdi sadece karşı arama bakabiliyorum para yüklemedim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
5 yıllık hat kışın hiç para yüklemedim hat yarım kapandı şimdi sadece karşı arama bakabiliyorum para yüklemedim
Hattın yarı deaktif olduğu için taşıma yapılamıyor olabilir. Hattın aktif konuma geldikten sonra taşıma işlemi başlatabilirsin diye düşünüyorum.

N E F E R U N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hattın yarı deaktif olduğu için taşıma yapılamıyor olabilir. Hattın aktif konuma geldikten sonra taşıma işlemi başlatabilirsin diye düşünüyorum.
Peki tam nasıl aktif hala getirebilirim ? Ne yapmam lazım

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru

Bende Vodafonedan Turkcelle Geçtim Fatura Yüksek Gözüküyordu Onaylanması İçin Vodafonemi Turkcelemi Ne Gitti Babam Fatura Düştü

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Ama hat taşıma işlemi sırasında borxunuzu var geçemezsiniz denmedi mi? Başta söylemeleri gerekmiyor mu? Arayıp bilgi alın ama tuhaf bir durum.