15 Nisan 2023 #1 D doomsterXDD Öğrenci Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 8 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 24 Arkadasımın harddiskinden onceden fifa23ü kendime atmıstım geçen günlerdede gtaV yı denedım ama yapamadım nasıl yapabilirim tam olarak ?
Arkadasımın harddiskinden onceden fifa23ü kendime atmıstım geçen günlerdede gtaV yı denedım ama yapamadım nasıl yapabilirim tam olarak ?
15 Nisan 2023 #2 furiii Kowalski Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 468 Reaksiyon puanı 307 Puanları 63 Konum Madagaskar Eğer sisteme kurulumlu bir oyun ise baştan kurman gerekir. Kurulumsuz, dosya halinde ise oyun o zaman dosyaları taşıman yeterlidir. Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Nisan 2023 Oyun profil dosyalarını saklandığı yerden bir yere kaydedin sonra lazım olacaktır. Upvote 0 Downvote
Eğer sisteme kurulumlu bir oyun ise baştan kurman gerekir. Kurulumsuz, dosya halinde ise oyun o zaman dosyaları taşıman yeterlidir. Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Nisan 2023 Oyun profil dosyalarını saklandığı yerden bir yere kaydedin sonra lazım olacaktır.