Airbus
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,002
TürkNet Kullanıyorum
Fiyat Performans: 10 / 7
Memnuniyet: 10/8
Fiyat Performans: 10 / 7
Memnuniyet: 10/8
aynen 100 megabit hız alıyorum bazen 98Türksat Kablonet.
10 mu 100 mü?aynen 10 megabit hız alıyorum bazen 98
baya sorunlu. umarım düzelirVodafone Fiber kullanıyorum rezalet, normalde hızını sunuyor 25 Mbps ama sürekli bağlantı kopuyor
14:13' de 54.5 GB Grid 2019 indirmeye başladım steamden hala onu bekliyorum.
Saat 23: 48 şuan 54.2 GB indi...
Superonline derim.Kablonet bizde alt yapısı yokmuş maalesef yaptıramayacağım.
Alt yapısı yokmuş kankiKablonet kullanan ve memnun olan birkac arkadasim var.
İyi mi ki heryerde alt yapısı var mıTürk Telekom, fiyat kazık olduğundan pek de memnun değilim. Yakında Millenicom'a geçmeyi düşünüyoruz.
Millenicom, türknet gibi sağlayıcılar Türk telekom alt yapısı üzerinden hizmet veriyor.İyi mi ki heryerde alt yapısı var mı
Yaa iyimiş dur araştırayım bi teşekkürlerMillenicom, türknet gibi sağlayıcılar Türk telekom alt yapısı üzerinden hizmet veriyor.
Yaa iyimiş dur araştırayım bi twşekkürlerMillenicom, türknet gibi sağlayıcılar Türk telekom alt yapısı üzerinden hizmet veriyor.
evet her yerde yok. Mesela bana öneren arkadaşımla evimiz yakın ancak bizim burada altyapı yok. TT'den devam. Bende şimdi VDSL'e geçmeye çalışıyorum port yok diyolar sürekli arayıp darlıyorum pest ettirene kadar devam.Alt yapısı yokmuş kanki
Benim modemim yenilendi hala arıza devam ediyor. Yinede Turkcell i arayın bağlantım kopuyo derseniz teknik servise yönlendirecektir. Çok ilgili bir servis olmadığından direkt yeni modemi takıp giderler. sorununuzu belki modem çözebilir.Turkcell Superonline , modem dışında memnumum , modem arızalı ve eski (üstünde anlam veremediğim çizikler var.)
Nasıl yani ?!12 MBPS paket aldım aylık 100 TL.
Biraz pahalı ama idare ediyoruz.Nasıl yani ?!
turk telekom isteğim olsa fiber isterim 25 mbps normal bir değer birde kurulum hızlı olsaMerhaba arkadaşalar;
Benim bu ay ttnetle sözleşmem bitiyor 102lr kullanıyorum ama evimde artık pc yok yani sadece telefonlar için alacağım. siz hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuz? En uygun sağlayıcı paketi ne kadar bana biraz bilgi verebilir misiniz? Aradığım özellikler sınırsız olacak hız çok önemli değil dediğim gibi telden bağlanacağım için sorun değil en önemlisi uygun fiyat olması.
IPv4: "aman ıp gitti"TurkNet 100Mbps paketini TT altyapısı ile kullanıyorum. Aylık 85₺ ödüyorum. Memnunum.Ekli dosyayı görüntüle 154354
Ekli dosyayı görüntüle 154355
Ekli dosyayı görüntüle 154356