• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hangi masaüstü daha güzel?

Hangi masaüstü?

• keyloger'ın KDE masaüstü

Oy: 67 73.6%
  • Jeaquares'ın Gnome masaüstü

Oy: 24 26.4%

• Kullanılan toplam oy
    91
  • Anket kapatılmış .
bu arada işler yoğun gelemiyorum foruma :)

Seni aratmıyorlar merak etme :D, hatta seni özlemeye başladık en azından deneyip yorum yapıyorsun.

Yok yaw, haps ile atışmanın tadı oluyordu, adam en azından şimdikilerle kıyaslanamayacak kadar çok bilerek birşeyler yazıyordu, şimdi bilen yok ki sıkıyorlar, bu sebeple sus dediğinde susmak zorunda kalıyorlar. :D

piyasadan da uzak kaldım ati sürücülerini çekirdeğe gömeceklerdi noldu o iş :D

piyasadan da uzak kaldım ati sürücülerini çekirdeğe gömeceklerdi noldu o iş :D

Ynalaaan söylüyorsunnn.. :D

Ama eskisinden daha başarılı bir sürücü olduğu kesin. :)

Bana kartı değiştirtecekler illa, 300 lira yeni kart, yine ati alacağım çünkü laptop için Türkiye'de bir o satılıyor... :)

keyloger'ın masaüstündeki nesnelerin yerleşim düzeni yeteri kadar iyi olmamış.
Aslında Jeaquares eğer küpü kullanmadan (normal) resmi çekmiş olsaydı daha güzel gözüküyor olabilirdi.

ikiside hoşuma gitmedi ama
illa oy verceksem keylogerin masustüne verirdim (verdimde)

"hangimizin yazdığı code daha temiz" gibi başlıkları ne zaman göreceğiz sdn ahalisi veya pgsql mi mssql mi mysql mi gibi sorular görmek istiyoruz bunların üstüne gerçek tartışmalar dönsün istiyoruz sdn nin penguenleri boş işlerle uğraşıyor sürekli :)

"hangimizin yazdığı code daha temiz" gibi başlıkları ne zaman göreceğiz sdn ahalisi veya pgsql mi mssql mi mysql mi gibi sorular görmek istiyoruz bunların üstüne gerçek tartışmalar dönsün istiyoruz sdn nin penguenleri boş işlerle uğraşıyor sürekli :)

O günlerin gelmesi için rakip lazım :)

Varsa rakip kapışalım :P

C de basit programlama yarışması düzenlesek nasıl olur dostlar?

Kamuoyunu yanılttın. Moderatör yetkilerini kullandın. :sneaky2:

:D

Yalann söylüyorrsunnn. :)

Jeaquares'ın Gnome masaüstü daha güzel bana göre. Masaüstü dediğin karışık olur,boyutu belirsiz olur :D

Jeaquares

Çektiği o resim hakkaten Klass duruyor görsel bakımdan

tabi işlevsellik kısmına girmek istemem

Süper mod destekli keyloger önde gidiyor. :D