yumluanarsist
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 280
Valla Ömer, hodri meydan diyorum sadece. Sen yazarsan ben de yazarım bir yazı, olur biter. 
Valla Ömer, hodri meydan diyorum sadece. Sen yazarsan ben de yazarım bir yazı, olur biter.![]()
Boş oy kullanmış oldun... Tarafsız oy kullanmanın kimseye faydası olmayacak...ben ikisinide beğendim o yüzden oyumu ikisinede verdim
Valla halkın oyu belli Merve, şimdi başka bir deyim kullanırdım ama hem siyasete girecek olduğundan hem de çabuk şımarmış gibi görüleceğinden kullanmıyorum.
Neyse bu fark kapanmaz, mahalleden çocuklarıda toplasan, istersen önce sen yaz..![]()
Halk konuşmaya bakmıyor artık, icrata bakıyor... Devrildin sen Jeaquares...:tt2:Ama daha seçim konuşması yapmadık.Onu yapınca da hala KDE derlerse tamam.
@ramboberk senin şaka yapmana gerek yok ki, sen zaten şaka gibisin![]()
Gördüğün gibi halkın boş laflara karnı tokAma daha seçim konuşması yapmadık.Onu yapınca da hala KDE derlerse tamam.
Hişşt bu samimiyet nerden geliyor... Hayırdırmerci canım
Hişşt bu samimiyet nerden geliyor... Hayırdır![]()
Jea kusura bakma ama keyloger'ın masaüstü daha güzel![]()
Ukalalık yapmak gibi olmasın da ikisi de çok kötü.![]()
Ukalalık yapmak gibi olmasın da ikisi de çok kötü.
Oyum keyloger'a.
Benim masa üstüm değil, GNOME daha güzel.Ya ne uğraşıyoruz ki Ömer? Sen yaz yazını, sonra da ben yazayım. Ardından o yazılara göre tekrar konu açarız. O zaman görürsün, hıh!
![]()
Bizde yamuk olmaz. :dirol:
Keylogger'in Masaüstüsü KDE olduqu İçin qörünüm olarakda qüzeL qörünüyo + olarak Windows'a benzediqi için kullanımıda kolay xd
keylogger daha güzel kde sonuçta
bide pardusmu o tam çözemedim![]()
Üstad haklı:clap::clap::clap:ikiside kötü
ikiside kötü