nailasmu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
Kaliteli bildiğiniz veya kullandığınız hangi markayı önerirsiniz, spor tarz siyah renk olmalı
Fiyat max 400 $
Fiyat max 400 $
Deri montun markası ile kalitesi anlaşılmaz hocam . 200 tl ye de deri var 10.000 tl ye de deri var iyi deri genelde kuzu derisidir ama biraz ince olurlar en kötüsü ve ucuzu ise öküz derisidir çok ağırdır ve aşırı kalın olur. Babalık deri kesimci ordan biliyorum bende. Yani markaya göre kaliteyi anlayamazsin mont ta kullanılan derinin ne derisi olduğunu bilmen gerekiyor.Satış yeri değil hangi marka kaliteli onu bilmek istiyorum, mesela cucci, john gibi markalar, bu konuda hiç bilgim yok. Defacto gibi mazağa veya satış sitesinden alamam yurtdışındayım
kesinlikle katılıyorum 2013 yılında deri ceket almaya niyetlendim deri ceketi de bilmiyorum anlamam yani hevesle araştırdım şansıma denk geldi esenyurtta eskidji var onun içinde bir mağazaya yaptırmıştım ta o zaman 600 lira falan verdim birde dolar düşüktü kazıklanmış olabilirimDeri montun markası ile kalitesi anlaşılmaz hocam . 200 tl ye de deri var 10.000 tl ye de deri var iyi deri genelde kuzu derisidir ama biraz ince olurlar en kötüsü ve ucuzu ise öküz derisidir çok ağırdır ve aşırı kalın olur. Babalık deri kesimci ordan biliyorum bende. Yani markaya göre kaliteyi anlayamazsin mont ta kullanılan derinin ne derisi olduğunu bilmen gerekiyor.