Hangi marka deri mont önerirsiniz?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kaliteli bildiğiniz veya kullandığınız hangi markayı önerirsiniz, spor tarz siyah renk olmalı

Fiyat max 400 $

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Konu güncel

Aimee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hala aradığınızı sanmıyorum ama yinede aklınızda olsun kuzu deri veya derimod

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Yanlış anlamayın da 900 küsür liralık montun ne tür özelliği oluyor? :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hakikî deri istiyorsan defacto ta bulamazsın , Boyner é bak her marka var orda. İstanbul dayan marka takintin da yoksa zeytinburnuna uğra aradığını mutlaka bulursun .

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Satış yeri değil hangi marka kaliteli onu bilmek istiyorum, mesela cucci, john gibi markalar, bu konuda hiç bilgim yok. Defacto gibi mazağa veya satış sitesinden alamam yurtdışındayım

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Madem paran var Tommy ve Armani'nin montlarını tavsiye ederim çok güzeller ince belliysen güzel slimfit montları var. Zarada aynı şekilde. Diğer montlar zaten zabıta montu gibi hiç güzel değil

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=101185]mr.[/MENTION]Depreli daha kaliteli bence, ama aklımda olanı ne kadar ucuza bulursam o kadar iyi

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] teşekkürler, biraz büyük beden arıyordum ama spor model, Armani sitesinden buldum aradığımı şu an yarı-yarıya indirimler var, fiyatı 130 $ şu an, benzerinin John markası 300 $ dan fazla, herhalde deri kalitesi farkı var

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Satış yeri değil hangi marka kaliteli onu bilmek istiyorum, mesela cucci, john gibi markalar, bu konuda hiç bilgim yok. Defacto gibi mazağa veya satış sitesinden alamam yurtdışındayım
Deri montun markası ile kalitesi anlaşılmaz hocam . 200 tl ye de deri var 10.000 tl ye de deri var iyi deri genelde kuzu derisidir ama biraz ince olurlar en kötüsü ve ucuzu ise öküz derisidir çok ağırdır ve aşırı kalın olur. Babalık deri kesimci ordan biliyorum bende. Yani markaya göre kaliteyi anlayamazsin mont ta kullanılan derinin ne derisi olduğunu bilmen gerekiyor.

ihsanakyüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
deri montta desa der geçerim tek kelimeyle . çok sağlam montları var. babamın montu bile duruyor 1987 model desa =DDD

Biranicin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Deri montun markası ile kalitesi anlaşılmaz hocam . 200 tl ye de deri var 10.000 tl ye de deri var iyi deri genelde kuzu derisidir ama biraz ince olurlar en kötüsü ve ucuzu ise öküz derisidir çok ağırdır ve aşırı kalın olur. Babalık deri kesimci ordan biliyorum bende. Yani markaya göre kaliteyi anlayamazsin mont ta kullanılan derinin ne derisi olduğunu bilmen gerekiyor.
kesinlikle katılıyorum 2013 yılında deri ceket almaya niyetlendim deri ceketi de bilmiyorum anlamam yani hevesle araştırdım şansıma denk geldi esenyurtta eskidji var onun içinde bir mağazaya yaptırmıştım ta o zaman 600 lira falan verdim birde dolar düşüktü kazıklanmış olabilirim :) ama hala giyiyorum aynı duruyor kuzu derisi hafif sadece soğuklarda değilde mevsim geçişleri için ideal. şimdide bu cuma indirimlerinden aldım LEON Erkek Biker Siyah Deri Ceket | Black Noble bu ceketi 1056 tl bence çokta uygun 2013 te o fiyata göre bedava :) zaten bu fiyatın altına da deri ceket olmaz deri işi dolarla ve dolarda ortada

daha önceki deneyimlerime göre arkadaşında dediği gibi kuzu derisinden şaşmayın hafiftir ve en iyisi deri ceket kırışır bu arada dümdüz olanlar gerçek deri değildir.