bycash1
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 98
Soğuk yerde oturuyorum gündüzleri Sıcak tutucak marka veya model önerirmisiniz siyah renk olursa güzel olur mont bütçe 800 TL
Korona varya reis gidemiyorum intenteden ayakkabı aldık sıra onda bakıyorum da beğenmedim haNerede oturuyorsunuz eğer internetten alacaksanız dechatlon öneririm ucuz ve kaliteli.
Sanırım spor model istiyorsunuzKorona varya reis gidemiyorum intenteden ayakkabı aldık sıra onda bakıyorum da beğenmedim ha
Evet siyah renk kilom 70 boy 1.67Sanırım spor model istiyorsunuz
Kaliteli markalar bildiğin varmıArama Sonuçları | Decathlon
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
Aktivite sırasında -18°C'ye kadar rahatlık için ısıyla yapıştırılmış parçalara sahip olan bu şişme mont size hafiflik ve az yer kaplama sunması için tasarlandı
RDS* sertifikalı kuş tüyü dolgusu sayesinde bu mont, soğuk havaya karşı koruma sağlar. Ürün gamının en sıcak tutanı!
Motosiklet kullandığım için araştırıyordum. N11 de daha çok seçenek var gibi ama bu tarz ürünlere de bakabilirsinizhttps://www.hepsiburada.com/softmicro-isitmali-mont-p-HBV0000117MT6?magaza=Alfaheat
Nasıldır bilmem ama alıp denemek isteyeceğim bir ürün
ColombiaKaliteli markalar bildiğin varmı
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol dün gece 1000 düşmüştü aldım bunu nasıl iade ederim en fazlaColombia
North face
Neden iade ediyorsunuz?Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol dün gece 1000 düşmüştü aldım bunu nasıl iade ederim en fazla
Dar gelirse iade ederim o manada dedimNeden iade ediyorsunuz?
Dar gelirse geri gönderirseniz iade alırlar.Dar gelirse iade ederim o manada dedim
model iyide bana yakışmaz :d