Gül, Tunceli'de böyle karşılandı Galeri

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
493820091105022138299.jpg

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tunceli'de coşkuyla karşılandı. Vatandaşlarla sohbet eden ve tek tek hal hatır sorarak kucaklaşan Gül, 'Sen hoşgeldin Sayın Cumhurbaşkanım, başımızın üstünde yerin var'' yazılı dövizlerle karşılandı.

Özgür Çoban bildiriyor
Elazığ'dan karayoluyla Tunceli'ye geçen Gül'ü, Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, Tunceli Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Mehmet Çörten ile öteki ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Gül'ün Valiliğe gelişi sırasında bazı vatandaşların ellerinde ''Sen hoşgeldin Sayın Cumhurbaşkanım, başımızın üstünde yerin var'' yazısı ile köylerine cemevi yapılması isteğini içeren dövizler taşıdıkları görüldü.
VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞIP SORUNLARINI DİNLEDİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Edirne ile Hakkari'nin, Sinop ile Mersin'in, Kayseri ile Tunceli'nin hiçbir farkının olmadığını belirterek, ''Hepsi de çok aziz vatan topraklarıdır ve her yerde yaşayan insanlar da bu ülkenin birinci sınıf, en asil vatandaşlarıdır'' dedi.
Tunceli'de ilk olarak Valilik binasına gelen Gül, burada resmi karşılamanın ardından, vatandaşları selamladı. Vatandaşlarla sohbet eden Gül, iş, eğitim, para yardımı gibi sorunları dinledi ve ellerinden geleni yapacakları sözünü verdi. Bazı vatandaşlar, Gül'e, Munzur çayına yapılması planlanan barajın durdurulması isteklerini de iletti. Cemevi yapılması isteğini içeren dövizi taşıyan vatandaşları da dinleyen Gül, ''Sizler için geldik. Sizin için buradayız'' diye konuştu.

Vatandaşların yanından el sallayarak ayrılan Gül, Vali Mustafa Taşkesen'in makamına geçti.

Valilik ziyaretinde, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Cem Vakfı Başkanı İzzettin Doğan ve bazı milletvekilleri de hazır bulundu.

Burada konuşan Gül, Cumhurbaşkanı olarak tüm illeri, şehirleri gezmeyi, yerinde görmeyi çok arzu ettiğini ve mümkün olduğu kadar bunu gerçekleştirmeye çalıştığını söyledi.

Türkiye'nin en değerli illerinden biri olan Tunceli'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Gül, memnuniyetinin çok derin, çok büyük olduğunu ifade etti.

Uzun bir zamandan bu yana Tunceli'yi ziyaret eden bir Cumhurbaşkanı olmanın gururunu yaşadığını belirten Gül, şunları kaydetti:
''Türkiye büyük bir ülkedir, büyük bir coğrafyadır, büyük bir nüfusumuz vardır. Avrupa'nın ikinci büyük ülkesiyiz nüfus olarak. Almanya birleştikten sonra ikinci olduk. Böyle büyük bir ülkenin tabii ki farklılıkları olacak, tabii ki farklı farklı kültürler, farklı farklı sosyolojik gerçekler söz konusu olacaktır. Bütün bunlar bu ülkenin zenginliğidir. Şu bir gerçektir ki Edirne ile Hakkari'nin Sinop ile Mersin'in, Kayseri ile Tunceli'nin hiç bir farkı yok. Hepsi de çok aziz vatan topraklarıdır ve her yerde yaşayan insanlar da bu ülkenin birinci sınıf, en asil vatandaşlarıdır. Tüm bölgelerimizin kendine has özellikleri olduğu gibi Tuncelimizin de kendine has özellikleri vardır. Bu hususa kültürel bakımdan baktığımızda Alevi kültürünün yaşadığı, Alevi vatandaşlarımızın olduğu ve bu anlamda kültürel zenginlikleriyle, farklılıklarıyla değer katan bir ilimizdir. Böyle bir ilimizde bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum.''

-''VATANDAŞLARIMIZLA KUCAKLAŞARAK SORUNLARINI DİNLEDİM''-
Bütün iller gibi Tunceli'nin de birçok ihtiyaçları bulunduğunu belirten Gül, ilde yapılması gerekenler olduğunu söyledi. Gül, ''Vatandaşlarımızla kucaklaşarak sorunlarını ben dinledim. Biraz sonra sivil toplum örgütlerini kabul edeceğim onlardan da dinleyeceğim. Vilayeti, belediyemizi, garnizonumuzu burada ziyaret ederek yerinde, hem sorunlarını hem de avantajlarını öğrenme imkanım olacak ve bu şekilde de halkımızın beklentilerini yerine getirmeye çalışacağız'' diye konuştu.

Tunceli'de üniversitenin de açılışını yapacağını belirten Gül, 4 Eylülde Tunceli heyetinin kendisini Çankaya Köşkü'nde ziyaret ederek, üniversitenin açılışına davet ettiklerini hatırlattı. Gül, bu açılışı yapmaktan da büyük mutluluk duyacağını dile getirdi. Cumhurbaşkanı Gül, şöyle devam etti:
''Ne mutlu ki Türkiye'nin bütün illerinde olduğu gibi Tunceli de de üniversite var. Bu üniversiteyi en iyi üniversite haline getirmek için bu şehrin ihtiyaçlarına, bu yörenin insanlarının beklentilerine karşılık verecek, diğer taraftan da bu bölgeye lokomotiflik yapıp, bu bölgeyi daha da geliştirecek işlevleri, fonksiyonları bilim dünyası olarak yerine getirmesini bekliyoruz. Orada daha geniş şekilde düşüncelerimi paylaşacağım.''

Hava muhalefeti nedeniyle Munzur ve Pülümür çaylarının geçtiği güzel vadileri, güzel manzaraları görme imkanı olamayacağını kaydeden Gül, ''Ümit ediyorum ki, bir daha ki gelişimizde Tuncelimizin bu güzelliklerini görme imkanımız olur'' dedi.

Ziyarette Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, Cumhurbaşkanı Gül'e, Munzur çayı üzerindeki tarihi Mamiçe köprüsünün yer aldığı yağlı boya tablo hediye etti.

AA

http://www.haber7.com/haber/20091105/Gul-Tuncelide-boyle-karsilandi-Galeri.php

---------------------------------------------------------------- cumhurbaşkanımızı, başbakanımızı eleştirenlere kapak olsun, bizim ALLAHTAN başka kimseden korkumuz yoktur, kimseden de ak partili olduğumuz için hiç bir çekincemiz yoktur.
http://www.haber7.com/foto-galeri.php?cID=450854&s=2
http://www.haber7.com/foto-galeri.php?cID=450854&s=2

legolas4444

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Hayret güle atılan havuçlar nedense yandaş basında hiç çıkmamış. Milletin protestoları nedense haber yapılmamış. eee onların gülü tabii

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Verirsin 3-5 kuruş , toplarsın kalabalığı , sevdirirsin kendini.

Hep aynı senaryo.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Seviyorum bu adamı :)

legolas4444

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Resimde gülün el salladığı kalabalığa baksen bir okulun sınıfını anca doldurur.3-5 kuru kalabalık. Konuyu açan arkadaşta bununla gurur duyuyor. Birde gülü ve tayyibi eleştirenlere kapak olsun diyor. Komik adam ya şu konuyu açan arkadaş. Tam gaza gelecek adam belli. Ah o tepkileri ve güle atılan havuçları görseydi ne derdi acaba?

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bu gülden anca recel olur onuda kimse yemet bayatlar çöpe atarlar :D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
adam gibi adam abdullah gül, bazı kıskananlar var kıskançlıktan nedediklerinin farkında değiller. :D

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
bu gülden anca recel olur onuda kimse yemet bayatlar çöpe atarlar :D

Belli ki sayın cumhurbaşkanımız sen pek sevdiğin bir kişi değil. Ama medeni tepkini birileri aşağılayarak değil, daha medeni bir şekilde vermelisin. Verilen tepkinin içi "boş" olursa inandırıcılıktan uzak olacağını bilmelisin. Eğer haklılığını birilerine göstermek istiyorsa önce medeni bir ”tepki”, artından “mantıklı” bir açıklama getireceksin ki insanlar sana inansın.:)

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Keşke resimlerdeki gibi olsa, gönülden isterim ama ne yazıkki gerçek öyle değil.Bir ülkenin, başbakanı, cumhurbaşkanı, ülkesinin bir bölümündeki illere büyük güvenlik önlemleri içinde, işgale gidiyormuş gibi gidiyorsa, problem büyük demektir.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Resimde gülün el salladığı kalabalığa baksen bir okulun sınıfını anca doldurur.3-5 kuru kalabalık. Konuyu açan arkadaşta bununla gurur duyuyor. Birde gülü ve tayyibi eleştirenlere kapak olsun diyor. Komik adam ya şu konuyu açan arkadaş. Tam gaza gelecek adam belli. Ah o tepkileri ve güle atılan havuçları görseydi ne derdi acaba?

Her Bi başlıkta Provake olayların Her açtığın konuda Bir provake mesajı bulunuyor ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum Bir cumhurbaşkanı ülkenin her il'ini gezdi diyemi kızıyorsun yoksa Baykal efendi veya Öbür Yavru muhalefet yapmadı diyemi ? Kalabalık istiyorsan seçimden önce çağlayanı görmedin galiba Kalabalık sandıkda belli olur Bellide oluyor zaten Urfada Baykal'a atılan yumurtalarıda göstermedi o yandaş medya merak etme Bu konuda hiç bi siyasi birşey yok sadece Bir cumhurbaşkanı sıfatıyla oraya gitmiş sen ise Direk siyasi bakarak inelemeye devam ediyorsun Kalabalık diyorsun ama Yakında yavru muhalefet ve ana muhalefet barajıda geçemicek! Herşeye muhalif olma objektif bak biraz bu konuda Seni ineleyen yada Seni rahatsız eden nedir anlamıyorum bir cumhurbaşkanı ülkesinde bir il'e ziyaret yapamazmı Hemde 19 yıldır bir cumhurbaşkanı gitmemiş düşün Tebrik takdir ediceğine hala laf atıyorsun havuç havuç diye o havuçları ne maksatla söylediğinde biliyorum ama unutma insan söylediğiyle kendini belli eder istiyorsan Fazla HAVUÇ'tan bahsetme :glare:

legolas4444

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Belli ki sayın cumhurbaşkanımız sen pek sevdiğin bir kişi değil. Ama medeni tepkini birileri aşağılayarak değil, daha medeni bir şekilde vermelisin. Verilen tepkinin içi "boş" olursa inandırıcılıktan uzak olacağını bilmelisin. Eğer haklılığını birilerine göstermek istiyorsa önce medeni bir ”tepki”, artından “mantıklı” bir açıklama getireceksin ki insanlar sana inansın.:)

Ahmet necdet sezerde bu ülkenin Cumhurbaşkanıydı. Nasıl ki akp yi savunanların büyük bölümü ye yandaş medya onu hiç bir zaman kabul etmedi her türlü hakareti edip yerden yere vurduysa bugünde aynısı akp nin cumhurbaşkanı için geçerli. Neden bundan rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum. Siz yaparken iyide biz yapınca neden kötü oluyor. Madem ki demokrasi var ben gülü cumhurbaşkanı olarak içime sindiremiyorum onun Atatürkün kurduğu cmhuriyete layık bir cumhurbaşkanı olduğunu düşünmüyorum. Eğer herkes tarafından kabul görseydi en azından muhalefete sözünü geçirebilirdi. Muhalefet cumhurbaşkanının davetini geriye çeviriyor bunun cumhurbaşkanı için ne anlama gelebileceğini düşünebiliyormusunuz ? Beğenin veya beğenmeyin o partiler milyonlarca kişiyi temsil ediyor. en azından gül bu ülkenin yarısı tarafından kabul edilmiyor. Bende kabul etmiyorum.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ahmet Necdet sezerde bu ülkenin cumhurbaşkanıydı. Nasıl ki AKP'yi savunanların büyük bölümü ye yandaş medya onu hiç bir zaman kabul etmedi her türlü hakareti edip yerden yere vurduysa bugünde aynısı AKP'nin cumhurbaşkanı için geçerli. Neden bundan rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum. Siz yaparken iyide biz yapınca neden kötü oluyor.

Öncelikle bir konuda Anlaşalım. Ahmet Necdet Sezer’e eğer hakaret edilmişse, eleştiri ölçüsünü kaçırmış ve eleştirinin yerini aşağılanma almışsa bunu aklıselim hiç kimse kabul etmez. Etmemelidir. Burada kurduğun mantığın sakatlığı ortada. Birinin yaptığı yanlışa karşılık, aynı şekilde bize, ona ya da bir başkasına kötü davranma hakkını vermez. Bu yüzden " siz yaparken iyide biz yapınca neden kötü oluyor?" Sorusunu sormak anlamsız. Sizde, bizde yapınca anlamsız, içi boş ve medeni olmayan bir davranıştır. Sanırım bu konuda seninle hem fikiriz.

Mademki demokrasi var ben gülü cumhurbaşkanı olarak içime sindiremiyorum onun Atatürk ün kurduğu cumhuriyete layık bir cumhurbaşkanı olduğunu düşünmüyorum. .

Böyle düşünmek senin en tabii hakkın. Ama eğer demokrasi varsa sadece senin için değil ikimiz için olmalı. Şu halde şu konuda da hem fikir olmalıyız: Benim sevdiğim, değer verdiğim bir cumhurbaşkanına, senin ölçüyü aşmadan eleştirme hakkın olduğunu, ama aşağılama, alay etme, küçük düşürücü ifadeler kullanma hakkın olmadığını, aynı zamanda senin değer verdiğin ve önemsediğin bir cumhurbaşkanına karşı aynı tahammülü ve anlayışı bendende bekleme hakkın olduğunu kabul etmeliyiz

Eğer herkes tarafından kabul görseydi en azından muhalefete sözünü geçirebilirdi. Muhalefet cumhurbaşkanının davetini geriye çeviriyor bunun cumhurbaşkanı için ne anlama gelebileceğini düşünebiliyor musunuz? Beğenin veya beğenmeyin o partiler milyonlarca kişiyi temsil ediyor. En azından gül bu ülkenin yarısı tarafından kabul edilmiyor. Bende kabul etmiyorum.

Bu konuda ise sanırım anlaşamayacaz. Zira ben cumhurbaşkanının muhalefetti davet ettiği halde katılmamasının cumhurbaşkanının değil muhalefetin nezaketsizliği olduğu inancındayım.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Ahmet necdet sezerde bu ülkenin Cumhurbaşkanıydı. Nasıl ki akp yi savunanların büyük bölümü ye yandaş medya onu hiç bir zaman kabul etmedi her türlü hakareti edip yerden yere vurduysa bugünde aynısı akp nin cumhurbaşkanı için geçerli. Neden bundan rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum. Siz yaparken iyide biz yapınca neden kötü oluyor. Madem ki demokrasi var ben gülü cumhurbaşkanı olarak içime sindiremiyorum onun Atatürkün kurduğu cmhuriyete layık bir cumhurbaşkanı olduğunu düşünmüyorum. Eğer herkes tarafından kabul görseydi en azından muhalefete sözünü geçirebilirdi. Muhalefet cumhurbaşkanının davetini geriye çeviriyor bunun cumhurbaşkanı için ne anlama gelebileceğini düşünebiliyormusunuz ? Beğenin veya beğenmeyin o partiler milyonlarca kişiyi temsil ediyor. en azından gül bu ülkenin yarısı tarafından kabul edilmiyor. Bende kabul etmiyorum.

Yandaş medya diyorsun Ahmed necdet sezer'i hiç bi zaman medyanın bu kadar eleştirdiği her adım attığında bu kadar olay yaptığıını görmedim Gül Demokrasiyle başa geçmiş bir cumhurbaşkanıdır cumhurbaşkanı olarak içine sindiremiyorsan Tatminsiz egolarını içinde paylaş Her topiçte Bu sözleri tekrar söylemenin anlamı yok provakeden başka bi işe yaramıyorsun! Eğer siyaset tartışmak istiyorsanda objektif ol birazcık muhalefetin Gül'ü dinlememesi Muhalefetin Terbiyesizliği ve küstahlığını gösteririr Atatürkün Devlet'çilik ilkesinde dediği gibi Demokrasiyle başa geçmiş bir liderdir Ve bugune bugun Türkiye Cumhuriyet Cumhurbaşkanı siz ne kadar kabullenmesenizde Onu oraya Biz oturttuz Biz çoğunluhuz nasıl yıllardır Beceriksiz siyasetçiler haketmeden o mevkilere geliyorsa Bugun artık demokrasiyle Biz onları oraya seçiyoruz Gül bu ülkenin yarısı tarafından kabul edilmiyor diye birşey yok demokrasi böyle birşey Baykal ona bakarsan Chpliler bile sevmiyor peki neden hala o koltukta Taht kurdu bunun cevabı Gül'ün o koltukta oturduğu cevap ile aynı hadi Cevapla bu soruyu??? Demişsinki Chplileri halk temsil ediyor cumhurbaşkanı davetine gitmiyor yane halk istemiyor öylemi peki Bu cumhurbaşkanını kim seçti oraya getirdi ? sözlerin hep birbirleriyle çatışıyor Bir kalıp bulamıyorsunki oturturasın boşa laf söylüyorsun Sanki Chplileri halk seçiyorda Akpdeki üyeleri halk seçmiyor Demokrasi dersi al biraz Seçimler niçin yapılır öğren kimse oraya anadan doğma gelmez :hammer:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Arkadaşlar tartışmanın sınırını zorlamayın..:)

legolas4444

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Yandaş medya diyorsun Ahmed necdet sezer'i hiç bi zaman medyanın bu kadar eleştirdiği her adım attığında bu kadar olay yaptığıını görmedim Gül Demokrasiyle başa geçmiş bir cumhurbaşkanıdır cumhurbaşkanı olarak içine sindiremiyorsan Tatminsiz egolarını içinde paylaş Her topiçte Bu sözleri tekrar söylemenin anlamı yok provakeden başka bi işe yaramıyorsun! Eğer siyaset tartışmak istiyorsanda objektif ol birazcık muhalefetin Gül'ü dinlememesi Muhalefetin Terbiyesizliği ve küstahlığını gösteririr Atatürkün Devlet'çilik ilkesinde dediği gibi Demokrasiyle başa geçmiş bir liderdir Ve bugune bugun Türkiye Cumhuriyet Cumhurbaşkanı siz ne kadar kabullenmesenizde Onu oraya Biz oturttuz Biz çoğunluhuz nasıl yıllardır Beceriksiz siyasetçiler haketmeden o mevkilere geliyorsa Bugun artık demokrasiyle Biz onları oraya seçiyoruz Gül bu ülkenin yarısı tarafından kabul edilmiyor diye birşey yok demokrasi böyle birşey Baykal ona bakarsan Chpliler bile sevmiyor peki neden hala o koltukta Taht kurdu bunun cevabı Gül'ün o koltukta oturduğu cevap ile aynı hadi Cevapla bu soruyu??? Demişsinki Chplileri halk temsil ediyor cumhurbaşkanı davetine gitmiyor yane halk istemiyor öylemi peki Bu cumhurbaşkanını kim seçti oraya getirdi ? sözlerin hep birbirleriyle çatışıyor Bir kalıp bulamıyorsunki oturturasın boşa laf söylüyorsun Sanki Chplileri halk seçiyorda Akpdeki üyeleri halk seçmiyor Demokrasi dersi al biraz Seçimler niçin yapılır öğren kimse oraya anadan doğma gelmez :hammer:

Sen son günlerde benim yorumlarıma cevap yazmaktan başka birşey yapmıyorsun anlaşılan. Ancak ne yazıkki ya anlamadan yada okumadan birazda cahilce yorum yapıyorsun. Benim bu yorumumda chp yi savunan bir cümle var mı ? Yada en azından chp lafı geçiyor mu ? Benim şuna kadar ki hiç bir yorumumda chp yi savunduğumu göremezsin çünkü bende deniz baykaldan nefret eden birisiyim. ama sizler akp yi doğru düzgün savunamayınca hemen milleti yaftalayıp chp li diyorsunuz. Bu mantığınızı anlamak çok güç. abdullah gül kabul edin veya etmeyin bu ülkenin yarısı tarafından cumhurbaşkanı olarak kabul edilmiyor. Gerçekler acıdır ama maalesef böyle ..Bu arada ahmet necdet sezer döneminde yandaş medyada çıkan yorumlara bir bak ne demek istediğimi anlarsın. Adama demedik lafı bırakmadılar.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Sen son günlerde benim yorumlarıma cevap yazmaktan başka birşey yapmıyorsun anlaşılan. Ancak ne yazıkki ya anlamadan yada okumadan birazda cahilce yorum yapıyorsun. Benim bu yorumumda chp yi savunan bir cümle var mı ? Yada en azından chp lafı geçiyor mu ? Benim şuna kadar ki hiç bir yorumumda chp yi savunduğumu göremezsin çünkü bende deniz baykaldan nefret eden birisiyim. ama sizler akp yi doğru düzgün savunamayınca hemen milleti yaftalayıp chp li diyorsunuz. Bu mantığınızı anlamak çok güç. abdullah gül kabul edin veya etmeyin bu ülkenin yarısı tarafından cumhurbaşkanı olarak kabul edilmiyor. Gerçekler acıdır ama maalesef böyle ..Bu arada ahmet necdet sezer döneminde yandaş medyada çıkan yorumlara bir bak ne demek istediğimi anlarsın. Adama demedik lafı bırakmadılar.

Sen her Ak parti lafı geçen topiçte bu lafları sergiliyorsun sana Cevap vermek artık farz oldu. Yazdıklarıma cevap bile vermemişsin. Cumhurbaşkanı olarak kabul edilmiyor diyorsun kusura bakma ama sen istediğin kadar Yırtın o adam cumhurbaşkanı Sonuçta Siyasi bi baskısı varmı var Dış devletlere Seni temsil eden kim yine Abdullah gül'dür.. Ülkenin yarısı kabul etmiyor diyorsun Bir kanıt bir belge alabilirmiyim Yada anketle belirlenen bir sonuç? unuttun galiba referandumla seçildiğini 367 367 diye yırtınanlar Halkın kararını görünce Fıssss oldular birazcık Artık herşey demokratik bu ülkede Her sonuç sandıkdan çıkar Halk bilinçlendi yemez o eski darbe ayaklarını Deniz baykaldan nefret ediyorsun ama hala Chp'nin başında Chp övmüyorsun ama Chp gibi davranıyorsun kime neye Sempati duyduğun çok iyi anlaşılıyor Sen her topiçte Bu Karalama işine devam edersen bende Sana her topiçte cevap verme hakkım var... Demokrasiden anlamıyorsun Ama sorsam atatürkçüyüm dersin Peki neden Atatürk'ün ilkelerini Atatürk'ün getirdiği cumhuriyet rejiminde Halkın seçtiğini Kabullenmiyorssun Çoğunluk çoğulculuk ilkesini unutma :hammer:

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Legolas'la dalaşıp, amacına ulaşmasına izin vermeyin !!

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Tunceli de çok büyük bir kalabalık bekleyenler...
Önce söyleyin bakalım Tunceli nin nüfusu kaç?
Diğer şehirlerimizdeki gibi 100.000 ler mi bekliyordunuz?
----------

Niye havuç atanları göstermedi...
Evet ptotesto yapan bir ekip vardı...
Ama dikkat edin o protesto edenlerin ellerinde yine KIZIL ve SARI pankartlar vardı...
Ne demek istediğim anladınız...
Protesto eden HALK değildi...
--------

Sonra yine bu KIZIL ve SARI pankartlı vatandaşlara bakıyorum geçen slogan atıyorlar Kahrolsun İsrail ve İşbirlikçi AKP !!!

Yaw AKP eğer İsrail'in işbirlikçisiyse CHP ve MHP ultra İSRAİL'cidir...
Bu güne kadar AKP kadar İsrail'in karşısına her platformda Davosta, Birleşmiş Milletler de Türkiye de çıkan tek Hükümet olmuştu AKP... Ama bu komunist tipliler bunu anlayacak kadar beyin sahibi değiller...
-----

Cumhurbaşkanının meşruiyetini sorgulamak kimsenin haddine değildir...
Sizin istemediğiniz bir Cumhurbaşkanı seçilince ben kabul etmiyorum demek çocukluktur en hafif tabirle...

Doğrudu A. Sezer bu ülkenin bir kısmı tarafından sevilmedi... Eleştirildi... Ancak kimse onun Cumhurbaşkanlığını sorgulamadı...

Sizinle bizim ramızdaki fark bu... Biz beğenmesek de seçilene ve seçime Saygı duyarız... öyle eleştiririz...

Sizin ise ne seçimlere ne seçilene saygınız yok taki siz seçilene kadar...

Sizden biri seçilirse bu demokrasi ne güzel bir şey...
Bizden biri seçilirse bu halk cahil Bu ülkeye demokrasi fazla...
-------

Abdullah Gül...
Çok iyi derecede İngilizce ve Arapça biliyor...
Dış siyasete ve iç siyasete hakim...
Yurt dışında bir saygınlığı var...
Dünya liderleri ile çok rahat diyalog kurabiliyor...

A. Sezer...
Yabancı dil bilmiyor...
Yurt Dışı gezileri mecburen katıldığı uluslar arası toplantılar dahil 2 elin parmağını geçmez...
Ne dış siyaset ne İç siyasetten haberi yok...
Klasik devlet memuru...
Yurt Dışındaki uluslar arası bir toplantıda yapılan resepsiyonda tek başına duruyordu.. Bütün liderler bir birleriyle gruplar halinde konuşuyorken Türkiye tek başına Yalnız...
Bir süre sonra Finlandiya Cumhurbaşkanı geldi yanına bir şeyler söyledi...
Bizim A. Sezer I don't know English diyebildi sadece ve Finlandiya Cumhurbaşkanı da selam verip uzaklaştı...
------
A. Sezer üstelik bu ülkenin tarihindeki en büyük ekonomik krizin fitilini yakan kişidir bunu da unutmayalım...

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
----------

Ama dikkat edin o protesto edenlerin ellerinde yine KIZIL ve SARI pankartlar vardı...
--------

Sonra yine bu KIZIL ve SARI pankartlı vatandaşlara bakıyorum geçen slogan atıyorlar Kahrolsun İsrail ve İşbirlikçi AKP !!!

Bu güne kadar AKP kadar İsrail'in karşısına her platformda Davosta, Birleşmiş Milletler de Türkiye de çıkan tek Hükümet olmuştu AKP... Ama bu komunist tipliler bunu anlayacak kadar beyin sahibi değiller...
-----

Sizin istemediğiniz bir Cumhurbaşkanı seçilince ben kabul etmiyorum demek çocukluktur en hafif tabirle...

Doğrudu A. Sezer bu ülkenin bir kısmı tarafından sevilmedi... Eleştirildi... Ancak kimse onun Cumhurbaşkanlığını sorgulamadı...

Sizinle bizim ramızdaki fark bu... Biz beğenmesek de seçilene ve seçime Saygı duyarız... öyle eleştiririz...

-------

Abdullah Gül...

A. Sezer...
Yabancı dil bilmiyor...
Yurt Dışı gezileri mecburen katıldığı uluslar arası toplantılar dahil 2 elin parmağını geçmez...
Klasik devlet memuru...
Yurt Dışındaki uluslar arası bir toplantıda yapılan resepsiyonda tek başına duruyordu.. Bütün liderler bir birleriyle gruplar halinde konuşuyorken Türkiye tek başına Yalnız...
Bizim A. Sezer I don't know English diyebildi sadece ve Finlandiya Cumhurbaşkanı da selam verip uzaklaştı...
------
A. Sezer üstelik bu ülkenin tarihindeki en büyük ekonomik krizin fitilini yakan kişidir bunu da unutmayalım...

Legolas bu yorumada ne cevap vericeğini merak ediyorum bence cevap bile veremezsin Artık şu tatminsiz çamur atma egolarından kurtul yada başka yerde sergile o duygularını :turned:

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
----------

--------

-----

-------

Abdullah Gül...

A. Sezer...
Yabancı dil bilmiyor...
Klasik devlet memuru...
------
klavynene sağlık +1000

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
----------

--------

-----

-------

Abdullah Gül...

A. Sezer...
Yabancı dil bilmiyor...
Klasik devlet memuru...
------

klavyene sağlık... Kapak olsun birilerine..

legolas4444

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Siz bir ülkenin cumhurbaşkanını sadece dil konusuyla değerlendiriyorsanız o zaman çifte standart uyguluyorsunuz derim. Erdoğan ne biliyor peki ? O da bu devletin yöneticisi değil mi ? Gül iç ve dış siyasete hakimmişmiş. İç siyasette kendisinin ne kadar önemsendiği gün gibi ortada. Siz kendiniz çalın kendiniz söyleyin, kendi kendinize propaganda yapın. Erdoğan gittiği gün onada yol görünecektir. Hep beraber göreceğiz o günleri

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Siz bir ülkenin cumhurbaşkanını sadece dil konusuyla değerlendiriyorsanız o zaman çifte standart uyguluyorsunuz derim. Erdoğan ne biliyor peki ? O da bu devletin yöneticisi değil mi ? Gül iç ve dış siyasete hakimmişmiş. İç siyasette kendisinin ne kadar önemsendiği gün gibi ortada. Siz kendiniz çalın kendiniz söyleyin, kendi kendinize propaganda yapın. Erdoğan gittiği gün onada yol görünecektir. Hep beraber göreceğiz o günleri

Yapılan yorumlara Cevap vermek yerin 180 Derece kıvırıyorsun Boşversene.... :huh: