- Reaksiyon puanı
- 13,063
Geçtiğimiz gün Halk TV'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ali Babacan. CHP - Saadet- İYİ parti ve dışarıdan dolaylı yoldan HDP ittifakı ile çatı aday Abdullah Gül yapılması görüşmelerinin göbeğinde olduğu itiraf etti. ( Bu arada CHP'nin biz Abdullah Gül ile görüşmedik ki yalanı deşifre oldu. ) Ayrıca akşam HaberTürk yayınında İYİ partili vekil Ahat Andican CHP'den önemli isimler beni 1-2 kere arayıp Merel Hanımı ikna et Abdullah Gül'ü çatı aday yapalım dendiğini söyledi. ( O derece inanmışlar çatı aday Abdullah Gül'e )
2015 Yılında Ankara 1. Sıradan AKP Milletvekili olarak seçilen Ali Babacan bu süreçte AKP Milletvekili ve Recep Tayyip Erdoğan AKP'nin Cumhurbaşkanı adayı olsun diye ilk İmza verenlerden birisi !!! Üstüne AKP kurucu üyesi ! AKP'de 4 dönem vekillik 3 dönem bakanlık yapmış birisi !
Bu sizce etik veya normal bir olay mı ? AKP'li bir vekilsin. Sabah Erdoğan için imza verip parti konuşmasında alkışlıyorsun Akşamına CHP ile gizlice iş tutup Erdoğan'ı devirme planları yapıyorsun ! Üstelik bunu açıklarken ben görünür değildim ama olayın tam göbeğindeydim diyor
www.internethaber.com
2015 Yılında Ankara 1. Sıradan AKP Milletvekili olarak seçilen Ali Babacan bu süreçte AKP Milletvekili ve Recep Tayyip Erdoğan AKP'nin Cumhurbaşkanı adayı olsun diye ilk İmza verenlerden birisi !!! Üstüne AKP kurucu üyesi ! AKP'de 4 dönem vekillik 3 dönem bakanlık yapmış birisi !
Bu sizce etik veya normal bir olay mı ? AKP'li bir vekilsin. Sabah Erdoğan için imza verip parti konuşmasında alkışlıyorsun Akşamına CHP ile gizlice iş tutup Erdoğan'ı devirme planları yapıyorsun ! Üstelik bunu açıklarken ben görünür değildim ama olayın tam göbeğindeydim diyor

Ali Babacan'dan şok Abdullah Gül itirafı! 'Oradaydım' deyip anlattı
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AK Parti'den istifa etmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı Abdullah Gül'ün ortak adaylığı için muhalefetle pazarlık yürüttüğünü itiraf etti.