Gta 5i ilk defa oynamama rağmen zevk alamıyorum

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
Bi kaç gün önce gta 5i ilk defa indirdim ve ilk defa oynadım ama hiç zevk alamadım eğlenceli gelmedi bana ve sildim bu gece tekrar indircem bi şans daha vericem yine zevk alamazsam bu sefer silmiycem dursun pc de yüklü

Reaksiyon puanı
768
Gayet normal hocam oyun çok fazla abartıldığı için yüksek beklentiyle yüklemişsinizdir ama beklentilerinizi karşılayamamıştır oyun

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
Gayet normal hocam oyun çok fazla abartıldığı için yüksek beklentiyle yüklemişsinizdir ama beklentilerinizi karşılayamamıştır oyun
Evet baya yüksek beklentiyle yükledim çok eğlenirim çok zevk alırım diyordum ama hiçte öyle olmadı maalesef grafik felan çok güzel ama beklediğim kadar eğlenmedim ve zevk almadım arkadaşıma dediğim zaman bana inanmadı gta 5 ten zevk alamadım dediğim zaman

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Normal bir durum. Oyunu beğenmemişsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bu oyun çok ilginç ya. Beğenen aşık oluyor, beğenmeyenin oyunu çöpe atası geliyor. Ben bu oyuna baya bağlandım mesela. 2-3 senedir neredeyse her gün açıp oynuyorum.

KillerFear

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Evet baya yüksek beklentiyle yükledim çok eğlenirim çok zevk alırım diyordum ama hiçte öyle olmadı maalesef grafik felan çok güzel ama beklediğim kadar eğlenmedim ve zevk almadım arkadaşıma dediğim zaman bana inanmadı gta 5 ten zevk alamadım dediğim zaman
Sistem kötü mü?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
7 yıllık oyun halen daha bu kadar çok konuşuluyorsa istesek de istemesek de kaliteli olduğunu anlayabiliyoruz. Ben de Singleplayerden gram zevk almıyorum ama Onlinesi çok iyi

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Bi kaç gün önce gta 5i ilk defa indirdim ve ilk defa oynadım ama hiç zevk alamadım eğlenceli gelmedi bana ve sildim bu gece tekrar indircem bi şans daha vericem yine zevk alamazsam bu sefer silmiycem dursun pc de yüklü
nasıl zevk almıyorsunuz oyunda durduk yere araba sürmek bir sürü yan görevler oyundaki gizemler oyunun hikaye modunu çok seviyoum cıktıgı günden beri oynarım şuanda mod yapmaya calısıyorum mesela

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
nasıl zevk almıyorsunuz oyunda durduk yere araba sürmek bir sürü yan görevler oyundaki gizemler oyunun hikaye modunu çok seviyoum cıktıgı günden beri oynarım şuanda mod yapmaya calısıyorum mesela
hikaye modunu oynadım zaten bende ama zevk alamdım zaten son 1 yıldır felan hiç bir oyundan zevk alamıyorum

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,872
Oynama o zaman gta 5 oynamak farz mı?