GTA 5 nasıl 274 mb oluyor?

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuzdur, malum bir kanal var. 274 MB gta 5 kurup oynuyor. :D
Bu virüs mü değil mi anlamadım ben.
Yani tüm sesleri çıkarsan üstüne repack üstüne repack yapsan bile olmaz. Kaldı ki bu vatandaş öyle bir şey de yapmıyor. Direk setup yapıp kuruyor.
Virüs mü yoksa gerçek mi bu?

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuzdur, malum bir kanal var. 274 MB gta 5 kurup oynuyor. :D
Yani tüm sesleri çıkarsan üstüne repack üstüne repack yapsan bile olmaz. Kaldı ki bu vatandaş öyle bir şey de yapmıyor. Direk setup yapıp kuruyor.
Yalan öyle bişey olamaz

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Fake, hepsi fake yani.

Ben de bir kere denemiştim sadece 1 tanesi olmuştu. Ve o oyunda bozuktu yani

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Setup'larda kullanım artar. Ama denemeni önermem.
2 GB kadar yer kapladı, ama oyuna tıklayınca bu oyunu satın al!! yazdı. Antivirüs açık olduğu için crack dosyalarını sildi muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçek değil bu kadar basit. Virüs vardır ya da başka bir şey. Zaten ne olursa olsun korsan kötü bir şey. Ben orijinal satın almadığım oyunu hiç oynamam.
Hocam gta 5 bende var zaten. Kaldı ki ben merak edip denedim. pc şu anda boş daha teni format attım.

Son düzenleyen moderatör:

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
2 GB kadar yer kapladı, ama oyuna tıklayınca bu oyunu satın al lan!! yazdı. Antivirüs açık olduğu için crack dosyalarını sildi muhtemelen.

Hocam gta 5 bende var zaten. Kaldı ki ben merak edip denedim. pc şu anda boş daha teni format attım.
Ne bekledin ki? :D

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
ben 1 mb indirdim şuan gta 5 i oynuyorum !

yalan palavra dolandırcılık hepsi keylogger koyar her şifreni çalar dikkat et

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Ben arkadaşıma gta 5 i sıkıştıra sıkıştıra 9 gb yaptım ve ona attım herhangi bir sıkıntı yok daha da sıkıştıabilirdim ama uzun sürüyor..

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654
ben 1 mb indirdim şuan gta 5 i oynuyorum !

yalan palavra dolandırcılık hepsi keylogger koyar her şifreni çalar dikkat et
Çalınacak bişey yok şuan. :D En fazla sdn şifremi çalar.

Ben arkadaşıma gta 5 i sıkıştıra sıkıştıra 9 gb yaptım ve ona attım herhangi bir sıkıntı yok daha da sıkıştıabilirdim ama uzun sürüyor..
@Yagami Lightr sıkıştır hocam. :)

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Çalınacak bişey yok şuan. :D En fazla sdn şifremi çalar.
şu konuyu oku bence sonra uçarsın sonsuzluğa

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654
şu konuyu oku bence sonra uçarsın sonsuzluğa
2 tane antivirüsle aynı anda ve ayrı ayrı tarattım. Bişey çıkmadı

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
250mb ta Gta san andreas veya Vice city indirilmesini gösterenler vardı.Deneme amaçlı indirmiştim ama oyunun bazı ses dosyaları veya eklentileri eksikti.Gta sa da bir görevde polislerin gelmesi gerekirken mesela gelmiyordu öylece duruyordu.Büyük ihtimal gta 5 de öyle olur veya açılmaz.Hadi 10 20 GB GTA V deseler yine inanılır da 274 mb çok saçma ve imkansız.

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654
250mb ta Gta san andreas veya Vice city indirilmesini gösterenler vardı.Deneme amaçlı indirmiştim ama oyunun bazı ses dosyaları veya eklentileri eksikti.Gta sa da bir görevde polislerin gelmesi gerekirken mesela gelmiyordu öylece duruyordu.Büyük ihtimal gta 5 de öyle olur veya açılmaz.Hadi 10 20 GB GTA V deseler yine inanılır da 274 mb çok saçma ve imkansız.
Hocam dikkatli baktım da haritada görev işaretleri falan yoktu. Kuvvetle muhtemel sadece şehri koymuşlar. :D

Ben zaten oyunu zamanında satın almıştım ama oynayacak yerim yok laptopta. Kurulumsuz link istiyorum direk konuyu kapatıyorlar. 65gb buldum, ama kurarken bi 65gb daha boş alan gerekliymiş.
Bildiğin link varsa atarsan çok iyi olur. :D

lBeratl

Asistan
Reaksiyon puanı
215
Sence hulk gerçek olabilir mi?

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Hocam dikkatli baktım da haritada görev işaretleri falan yoktu. Kuvvetle muhtemel sadece şehri koymuşlar. :D

Ben zaten oyunu zamanında satın almıştım ama oynayacak yerim yok laptopta. Kurulumsuz link istiyorum direk konuyu kapatıyorlar. 65gb buldum, ama kurarken bi 65gb daha boş alan gerekliymiş.
Bildiğin link varsa atarsan çok iyi olur. :D
Hocam düşük boyutlu dosyalara inanmayın.Ya oyun bozuktur ya da tuzakdır.En son rahmetli laptoba 3-4 gb Mortal Kombat X indirmeden önce denemiştim bende.

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Sence hulk gerçek olabilir mi?
Kardeşim sal artık şu muhabbeti cidden sıktı.

Hocam düşük boyutlu dosyalara inanmayın.Ya oyun bozuktur ya da tuzakdır.En son rahmetli laptoba 3-4 gb Mortal Kombat X indirmeden önce denemiştim bende.
Pcye format atmışken deneyeyim dedim. :) Bahsettiğim kanalın videolarını ne zamandır görüyordum zaten. Yorumların da tamamı veletti. Yine virüs çıkmadı ama işin içinde çakallık var.

İçimdeki gta 5 oynama isteğine engel olamıyorum. :) Gerçek çıksa sevinirdim.
@grimes08

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Gta sa indirmiştim.Önce winrarla indirmiş.Ardından çıkarmıştım.Sonra bir de nfs yi aynı şekil.Sonra half life ...Ama bitirmek nasip olmadı şimdilik.