- Konuyu başlatan
berke0007777
Doçent
anlamadım.Gta sa indirmiştim.Önce winrarla indirmiş.Ardından çıkarmıştım.Sonra bir de nfs yi aynı şekil.Sonra half life ...Ama bitirmek nasip olmadı şimdilik.
anlamadım.Gta sa indirmiştim.Önce winrarla indirmiş.Ardından çıkarmıştım.Sonra bir de nfs yi aynı şekil.Sonra half life ...Ama bitirmek nasip olmadı şimdilik.
Hocam yalan kanmayin bi denerseniz ama sakin denemeyin cogu viruslu cikabiliyor.Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuzdur, malum bir kanal var. 274 MB gta 5 kurup oynuyor.
Bu virüs mü değil mi anlamadım ben.
Yani tüm sesleri çıkarsan üstüne repack üstüne repack yapsan bile olmaz. Kaldı ki bu vatandaş öyle bir şey de yapmıyor. Direk setup yapıp kuruyor.
Virüs mü yoksa gerçek mi bu?
Kurmayı denedim. Virüs çıkmadı.Hocam yalan kanmayin bi denerseniz ama sakin denemeyin cogu viruslu cikabiliyor.
Şuanda sıkıştırıyorum 10 mb yapıp atarım isteyene veya 1 mbÇalınacak bişey yok şuan.En fazla sdn şifremi çalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Yagami Lightr sıkıştır hocam.![]()
hulkun gerçek olma ihtimali daha yüksek benceArkadaşlar hepiniz biliyorsunuzdur, malum bir kanal var. 274 MB gta 5 kurup oynuyor.
Yani tüm sesleri çıkarsan üstüne repack üstüne repack yapsan bile olmaz. Kaldı ki bu vatandaş öyle bir şey de yapmıyor. Direk setup yapıp kuruyor.
At bakemŞuanda sıkıştırıyorum 10 mb yapıp atarım isteyene veya 1 mb
Bekle sıkıştırılıyor şuanAt bakem![]()
Ne zaman biter?Bekle sıkıştırılıyor şuan
Şuan 3 gb akşamdan sabaha kadar sıkıştırıyorum dosya uzantısı zip çıkarma işlemi ise 2 hafta sürerNe zaman biter?
Dosya uzantısı ne?
Çıkarınca kaç GB yer kaplar?
Çıkarma işlemi ne kadar sürer?
Dalgami geçiyorsun canimŞuan 3 gb akşamdan sabaha kadar sıkıştırıyorum dosya uzantısı zip çıkarma işlemi ise 2 hafta sürer
Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuzdur, malum bir kanal var. 274 MB gta 5 kurup oynuyor.
Zannetmiyorum, bi şekilde fake yapıyor.Torrent.
Şaka yapìorum büyük ihtimalle çıkartmak sistemine göre uzun veya kısa olabilirDalgami geçiyorsun canim