nevuser
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Bende koca Autocad programını tek diskete sığdırdığımı bilirimTabi o zamanlar benim bütün autocad programı sandığım meğer sadece kısa yoluymuş
![]()
koptum be

Bende koca Autocad programını tek diskete sığdırdığımı bilirimTabi o zamanlar benim bütün autocad programı sandığım meğer sadece kısa yoluymuş
![]()
Ben hala oynuyorumBen hep Midtown Madness oynardım![]()
arkadaş yaprak yazarken birazcık yanlışlık yapmış tam da hocanın önünde![]()
Aynen aynenBen hep Midtown Madness oynardım![]()
Hatırladığım kadarıyla en son bölümü, her yeri kapalı mekanda en sağdan sola doğru giderek bitiriyordukOhoo neleri yadetmişsiniz, okudukça benim de anılarım birer birer gözlerimin önünden geçti, bir zamanlar DAVE vardı, var mı aranızda hatırlayan?![]()
bir tanıdığımdan duymuştum. ablası bilgisayarı ilk defa kullanıyor. ekrana bir yazı çıkmış. buraya tıklayınız diye. kızcağız ne bilsin, mouse ile oraya clickleyeceğini, hemen kalkmış eliyle tık tık ekrana vurmuş.hep hatırladığımda bana çok komik gelir.
![]()
ooo üyeler sizler yeniymişsiniz ben ilk bilgisayarla tanıştığımda klavyenin yanında disket sürücü sabit olan biseydi commodore 64 idi yani halk egitim merkezinde oynardık hatta arkonoid diye bi oyun vardı onu oynardık tabi bide diş fırçalı oyun vardı, bolüm atlamak için yollardaki noktaları mikroplara yakalanmadan yerdik dişlerimizi fırcalardık.
ilk bilgisayarım IBM 486dx66 idi icinde dos 6.0 ve windows 3.1 vardı
vaybeee yaşlanmısız