- Konuyu başlatan
Bizzle
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Evet doğru söylüyorsun da nasıl??
Evet doğru söylüyorsun da nasıl??
bende 175 boy 70 kiloyum .bir dengesizlik varmi bendedeöncelikle boy ve kilo oranınız iyi değil özellikle yaşınıza göre.. 10 -15 kilo fazlanız var .. Koşu yapmanızı öneririm ve mekik çekiniz ve düzenli beslenme özellikle çok ekmek tüketmemek 3 ay düzenli olarak yaparsanız vucut tipiniz düzelir göbeğinizden kurtulursunuz.
bende 175 boy 70 kiloyum .bir dengesizlik varmi bendede
tesekkurler
Türkiyeye göre ortalamanin ustu oluyor hocam arkadasin boyuSenin boy bugta kalmış hiç uzamıyor herhalde
senin boy kac merak ettim simdiSenin boy bugta kalmış hiç uzamıyor herhalde
adam acayip yav. fasulye sırığı gibi birşey herhaldeTürkiyeye göre ortalamanin ustu oluyor hocam arkadasin boyu
1.85 :dsenin boy kac merak ettim simdi :d
- - - mesaj güncellendi - - -
adam acayip yav. Fasulye sırığı gibi birşey herhalde:d
Zaten göbeği olan adam bunu yapamaz kiGöbeği olan arkadaşlar göbek eritmek kadar kolay bişey yoktur yapacağınız tek şey 2 set yapabildiğiniz kadar çakı hareketi yapmak 1 ay sonra o göbek kalıyor mu kalmıyor mu görürsünüz
25 yaşından fazlaysanız boy ve kilo oranınız tam.bende 175 boy 70 kiloyum .bir dengesizlik varmi bendede
tesekkurler
[MENTION=402282]ahmetdepreli[/MENTION] annenin ellerinden öperim. Allah başınızdan eksik etmesin
Hocam boy kilo yas kac?benimde bel kısımlarında yağ birikmesi var, lazer lipoliz yöntemi kısa süren etkili bir uygulamaymış, aranızda yaptıran veya tanıdığı olup bu uygulamayı yapan var mı bilgi almak istiyorumda ? elbise giyerken rahat edemiyorum hemen belli ediyor bu bölgesel yağlar ve bu canımı çok sıkıyor dışarı çıkasım gelmiyor
Boy kilo oraniniz kotu degil hocam. Yasiniz kac? Bolgesel yag eritme yontemleri ve dengeli bir beslenme ile cok rahat kurtulabilirsiniz bu tip yontemlere girismenizu tavsiye etmiyorumboy: 1.72
kilo: 72
Boy kilo oraniniz kotu degil hocam. Yasiniz kac? Bolgesel yag eritme yontemleri ve dengeli bir beslenme ile cok rahat kurtulabilirsiniz bu tip yontemlere girismenizu tavsiye etmiyorum
Hocam masallah daha gencsiniz kisa sureli oldugu icin yapay yollarla bu tip islere girismek ileride Allah gostermesin sizi uzecek seylere sebep olabilir. Gunde en fazla 30 dakikanizi ayiraraktan bile bolgesel yaglardan kurtulabilirsiniz. Acizane kendi gorusumdur lakin bu yontemlere basvurup yardimci olacak arkadaslarimizda olabiliryaşım 21 hocam, beslenme yada egzersizler uzun sürer diye bu yönteme başvurma gereği duydum aynı gün içerisinde olup bitiyomuş ve 1 haftaya tam olarak normal hale geliyomuş ve vücudu sıkılaştırıyomuş dediklerine göre.
Hocam masallah daha gencsiniz kisa sureli oldugu icin yapay yollarla bu tip islere girismek ileride Allah gostermesin sizi uzecek seylere sebep olabilir. Gunde en fazla 30 dakikanizi ayiraraktan bile bolgesel yaglardan kurtulabilirsiniz. Acizane kendi gorusumdur lakin bu yontemlere basvurup yardimci olacak arkadaslarimizda olabilir
Rica ederim burada birbirimizin derdine cozum bulup dertlerine ortak olmak icin variz [emoji4]bi bakıma sende haklısın hocam şimdiden böyle bi işe girsem ileriside var sorun olur yada olmaz bilemezsin en iyisi şimdilik kalsın bu lazer işi, ayrıca teşekkür ederim zamanını ayırıp yardımcı olduğun için