Bizzle
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Ne yapsam da bu göbekten kurtulamadan. 1.85 Boyunda ve 95 kilodayım. 20 yaşına girdim. Ne yapmalıyım. bu göbek ve baldırlardan kurtulmak için... Önerilerinizi bekliyorum.
Haklısınız , bende 1 senedir duzenli spor yapıyorum . Ama şuanda birşey yapamıyorum 35 dereceye fırladı havaBenim çektiğim mekiği kimse çekmemiştir. Üstündeki yağ tabakasından olsa gerek baya kalın bir yağ tabakası var bir ara strese girmiştim yiye bir hal oldum farkına bir yıl sonra vardım yaz olsun hallederim dedim ama yaz bitmek üzere... Yazın sıcağında ve Ramazanda gerçekten bir şey yapılamıyor :/
Benim çektiğim mekiği kimse çekmemiştir. Üstündeki yağ tabakasından olsa gerek baya kalın bir yağ tabakası var bir ara strese girmiştim yiye bir hal oldum farkına bir yıl sonra vardım yaz olsun hallederim dedim ama yaz bitmek üzere... Yazın sıcağında ve Ramazanda gerçekten bir şey yapılamıyor :/
Baldırlar ile ilgili birşey söylemeye gerek yok. Düzenli yürümek tüm vücuda iyi gelir , her yerdeki yağları yakar özellikle baldırlara iyi gelir. Siz spordan önce yediğiniz şeylere dikkat ediniz.Valla bir saat ten fazla yürüdüğüm de oluyor baldırlarla ilgili bir şey yazmamışsınız ayrıca kilo verdiğimde vücudumda izler çıkıyor. Sanırım deri çatlakları @KatyPerry @MasterFather
Rica ederimMaşallah bir sürü şey biliyorsunuz bu konuda
- - - Mesaj Güncellendi - - -
dediklerinizi yapacam
mekik çekmenizi öneririm, başka türlü zor:hammer:
Siz beni dinleyin , benim koşmak dediğimden kastım tempolu koşmaktı. bu şekilde anca yağlarınızı yakabilirsiniz.Benim baldırlar sırf bu yüzden kas olmuş. Ne yapmam gerek? @mezar35
Benim baldırlar sırf bu yüzden kas olmuş. Ne yapmam gerek? @mezar35