Merhaba değerli shiftdelete üyeleri,
Son birkaç aydır üzerinde çalıştığım mobil uygulamam ROTA, App Store’da yayınlandı. Android sürümü ise şu anda erken erişimde test ediliyor. Geliştirmesini, arayüz tasarımını ve yayına alma sürecini tek başıma yürüttüm.
Peki ROTA ne yapar?
Rota, kullanıcıların “Bu akşam ne yapsak?” sorusuna hızlı, filtrelenebilir ve yerel çözümler sunan bir **etkinlik keşif uygulaması**dır. Biletli konser ve tiyatrolardan, STK panellerine, atölyelere ve toplumsal buluşmalara kadar birçok içeriği sade bir arayüzle sunar.
Harita üzerinden yakın etkinlikleri görüp filtreleme yapılabilir.
Etkinliklere yorum yapabilir, favorilere ekleyebilir, gizli etkinlikler oluşturabilirsiniz.
Amacım: Yerel kültürü destekleyen, sosyal etkileşimi artıran, kullanıcıyı dışarı çıkmaya teşvik eden bir altyapı sunmak.
Uygulama Linki (iOS):
apps.apple.com
Android test grubuna katılmak ister misiniz?
Uygulamanın Android sürümünü test etmek isteyen ilk 12 kişiyi deneme grubuna dahil edeceğim.
Katılmak isteyenler, bu konu altına e-posta adreslerini cevap olarak yazabilir ya da bana özel mesajla iletebilir.
Geri bildirimlerinizle uygulamayı birlikte çok daha iyi hale getirebiliriz.
Geri bildirimlerinizi, önerilerinizi ve sorularınızı dört gözle bekliyorum.
Şimdiden destek olan herkese teşekkürler
Son birkaç aydır üzerinde çalıştığım mobil uygulamam ROTA, App Store’da yayınlandı. Android sürümü ise şu anda erken erişimde test ediliyor. Geliştirmesini, arayüz tasarımını ve yayına alma sürecini tek başıma yürüttüm.

Rota, kullanıcıların “Bu akşam ne yapsak?” sorusuna hızlı, filtrelenebilir ve yerel çözümler sunan bir **etkinlik keşif uygulaması**dır. Biletli konser ve tiyatrolardan, STK panellerine, atölyelere ve toplumsal buluşmalara kadar birçok içeriği sade bir arayüzle sunar.

Rota App
Rota, kullanıcıların “Bu akşam ne yapsak?” sorusuna hızlı, filtrelenebilir ve yerel çözümler sunan kapsamlı bir etkinlik platformudur. Mevcut uygulamalar genellikle yalnızca biletli ve ticari etkinliklere odaklanırken, sosyal medya hesapları ise parçalı ve dağınık bilgiler sunar. Rota, bu iki...

Uygulamanın Android sürümünü test etmek isteyen ilk 12 kişiyi deneme grubuna dahil edeceğim.
Katılmak isteyenler, bu konu altına e-posta adreslerini cevap olarak yazabilir ya da bana özel mesajla iletebilir.
Geri bildirimlerinizle uygulamayı birlikte çok daha iyi hale getirebiliriz.

Şimdiden destek olan herkese teşekkürler