Gm discovery kulaklik

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar telefonun orjinal kulaklığı kayboldu pek çok kulaklık denedim ama ya mikrofon çalışmıyor yada ses yankılı geliyor. yani cihaza uygun kulaklık bulamadım konuyla ilgili fikri veya bilgisi olan varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
PHILLIPS denemediysen dene... mikrofonlu modeli var yada earpod çakması al...

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
teşekkür ederim arkadaşlar earpod un çakmasını buldum hem uygun fiyat hemde sesi idare eder. sorunum çözüldü

forever444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yaklaşık 1-2 hafta önce aldım telefondan.. 4 GB lik modelinden.. tel hakkında bir problemim şu an yok ama kulaklık problemli.. sol tarafından ses gelmiyor.. bilgisayarda denedim yine aynı, sadece sağ kulaklıktan ses geliyor, böyle bir problem yaşayan var mıdır.. garanti kapsamında mıdır..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet , benimde sol kulaktan hiç denemeyecek kadar az ses geliyor. Sadece sol kulağı taktığımda ses duyulmuyor neredeyse. 2 gün önce aldım internetten, hatalı ürün olduğunu belirteceğim düzelir inşallah

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim ben de kulaklık sorununu arıyordum zaten .Telefonu alalı 1 hafta oldu benimde sağından ses gelmeyip solundan geliyor ben ne yapacağımı bilemedim telpaya yolladım cevap bekliyorum sizce ne yapıyım