Gerçek UFO (Roswell) Vakası

Mekselina-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzayda bir tek bizim olmamız garip olur demek yeterli değildir çünkü uzay sonsuz diye nitelenen bir yer. Hal böyle olunca iki , üç ve daha fazla canlı türü olduğunu varsayarsak yine aynı mantıkla koskoca uzayda sadece iki tür canlının olması garip değil mi diye sormamız gerekmez mi?

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Ufolara ilk inanan insanlar, uçuk kaçık olduğu için bugün bir bilim adamı bile bu iddiayı doğrulasa deli gözüyle bakılıyor.

Mesela Allah tek tür olmadığımız çok sık vurgular Kur'anda. Alemlerin Rabbi olarak tanımlar kendini. Alemler derken insan yaşamı, hayvan yaşamı vs vs diye gidiyor. Gökler ve yerdeki herşeyi boşuna yaratmamıştır diye bir ayette var.

Bunu eskiden insanlar, sadece gök yüzü kuş böcek olarak tanımlamış. Ancak modern bilimin ışığında bakınca bu ayettin işaret ettiğinin aslında galaksiler olduğu ortaya çıkıyor. Zira, Arapça'da dünya alak yer demek. Buradaki yer kısmı dünya oluyorsa göklerdeki de farklı varlıklar olabilir.

Ancak işte bu farklı varlıkları bilimkurgu filmlerindeki tipler gibi düşünmek yanlış. Bunların bir sureti bile olmayabilir. Genelde insanoğlu kibirli bir varlık olduğu için kendinden başka zeki canlıların varlığına inanmak bile istemiyor.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Dostum Zülkarneyn'i bilmeyeniniz varmı ? Uzayda tabiiki başka varlıklarda var :)

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ufolara ilk inanan insanlar, uçuk kaçık olduğu için bugün bir bilim adamı bile bu iddiayı doğrulasa deli gözüyle bakılıyor.

Mesela Allah tek tür olmadığımız çok sık vurgular Kur'anda. Alemlerin Rabbi olarak tanımlar kendini. Alemler derken insan yaşamı, hayvan yaşamı vs vs diye gidiyor. Gökler ve yerdeki herşeyi boşuna yaratmamıştır diye bir ayette var.

Bunu eskiden insanlar, sadece gök yüzü kuş böcek olarak tanımlamış. Ancak modern bilimin ışığında bakınca bu ayettin işaret ettiğinin aslında galaksiler olduğu ortaya çıkıyor. Zira, Arapça'da dünya alak yer demek. Buradaki yer kısmı dünya oluyorsa göklerdeki de farklı varlıklar olabilir.

Ancak işte bu farklı varlıkları bilimkurgu filmlerindeki tipler gibi düşünmek yanlış. Bunların bir sureti bile olmayabilir. Genelde insanoğlu kibirli bir varlık olduğu için kendinden başka zeki canlıların varlığına inanmak bile istemiyor.

Özür dilerim ama gerçekten çok saçma.
Evren insanoğlu için yaratılmıştır. Dinden bahsediyorsunuz demi ? Yaratılmış olan en zeki yaratık insandır. Dünya dışında yaşam var evet. Ama hiç biri insanoğlunun teknolojisine sahip değil. Filmlerde hep çok güçlüler isteseler şöyle olur masallarını geçin. Garip bir yaratık görüyorsanız bilinki üzerinde deney yapılmış bir insandır. Abd neden ufo örgütlerine milyonlarca dolar aktarıyor zannediyorsunuz. Evrende gücü sevmeyen hiç bir yaratık yoktur. Rusya ve Çin istihbarat raporlarını araştırın biraz anlarsınız.
Yaratılan her şeyin iyisi kötüsü çirkini güzeli ve meraklısı var.
Ya hiç mi yok bi tane entel dantelde çıkıp kaçıp biz varız diyemiyor bırakın bunları gereksiz şeylere kendinizi meşgül etmeyin.

Eklemek istiyorum. Modern bilim ışığında bakılınca ... Çok saçma bir söz modern bilim zaten Kuran'dır.
Evet evrende yalnız değiliz melekler ve şeytanlar ve bunun gibi bir sürü şey saymakla bitmez.Ufoya inanlar deli deniliyordu çünkü abd'nin gücü o zaman bu kadar yoktu ve bazı şeyler saklanamıyordu. Sovyetler Birliği gücü bazı şeyleri açığa çıkartmaya yetiyordu. Artık yetmiyor.

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Dün akşam 21:30 sularında 3 arkadaşla beraber ufo gördüm gökyüzünde yıldızdan daha çok parlıyor ve uçaktan daha hızlı gidiyordu.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bende bu konuda vaktinde epey şey okudum dinimiz kitabı kur'an da buna işaret ediyor ve inanıyoruz. cenabu allah insanları varlıkların en üstünü olarak yarattığını kitapta bize söylüyor. yalnız biz insanların akılları günümüz modern arabalarında olduğu gibi sınırlandırılmıştır. yani bizler belirli bi gelişimin ötesine asla geçemiyeceğiz. bizler yüzbinlerce yıldır bu gezegende gelişim gösterip geldiğimiz seviyede ortadadır. bizdan daha alt seviyedeki uzaylı varlıklar (bizlerde uzaylıyız bu arada) bunca gelişim gösterip buralara gelmesi mantık dışıdır.

Bildiğiniz gibi güneş sistemimize en yakın yıldız 200.000 ışık yılı uzaklıktadır. ve bildiğiniz gibi şu anda bilinen en büyük hız ışığa aittir ve oda saatte 300.000 km dir. ve albert einsteinin ıspatlamaya çalıştığı gibi madde ışık hızında hareket ederse enerjiye dönüşür buda geri dönüşü olmayan bişeydir.

Bukadar bilgi ışığında en yakın yıldızda hayat olduğunu varsayalım. Bu varlıkların 299.999 km hızla hareket edecek teknolojik gelişime ulaşmış olmaları ve 200.000 + yıl önce yola çıkmış olmaları gerekir. ki bilinen hiçbir beden 200.000+ yıl yaşayamaz. Buda bizi mutlak kurmacanın tam ortasına götürüyor. Bu tarz şeyler tamamen birilerinin eğlenmek yada dünyaya korku salmak için kullandığı şeylerdir.

Eğer bu varlıklarışıktan çoooook daha hızlı hareket edebiliyorlarsa ve bu hızlarda harekete uygun maddeleri varsa. bizler onlar için karınca kadar ufak. hayvanlar gibi gelişme gösteremiyecek kadar değersiz yapıdayız demektir. Ve asla bir tehdit olarak görülemeyiz. bizi silmek yok etmek isteseler bunu yapmaları birkaç saniyeden uzun sürmez diye düşünüyorum. kaçırılan varsa bizim hayvanat bahçelerini yaptığımız gibi bizi eğlenmek için kaçırıyolardır.

Bu tarz şeylerle kafamızı yoracağımıza gelişmeye kafamızı yormak sanırım insanoğlu için çok daha yararlı olacaktır.

Bu uzun yazıyı okuduğunuz için teşekkürler.

Kolay gelsin...

EyesofGOD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu canlıların var oldugunu herkes biliyor zaten fakat evet var denemiyor nedense?

Bazı bilim adamları hariç tabi =)

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Bildiğiniz gibi güneş sistemimize en yakın yıldız 200.000 ışık yılı uzaklıktadır. ve bildiğiniz gibi şu anda bilinen en büyük hız ışığa aittir ve oda saatte 300.000 km dir. ve albert einsteinin ıspatlamaya çalıştığı gibi madde ışık hızında hareket ederse enerjiye dönüşür buda geri dönüşü olmayan bişeydir.

Bukadar bilgi ışığında en yakın yıldızda hayat olduğunu varsayalım. Bu varlıkların 299.999 km hızla hareket edecek teknolojik gelişime ulaşmış olmaları ve 200.000 + yıl önce yola çıkmış olmaları gerekir. ki bilinen hiçbir beden 200.000+ yıl yaşayamaz.

O zaman gezegenleri Dünyaya yakın geçer elbet bigün !(buda farklı bir düşünce)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
O zaman gezegenleri Dünyaya yakın geçer elbet bigün !(buda farklı bir düşünce)

uzay genişleyen bir yapıdadır hiçbirşey birbirine yakın geçmez gittikçe uzaklaşır. ki burada bahsettiğim durum samanyolu galaksisinde yaşayan bir tür olması durumu bile mantık dışıdır kaldıki diğer tirilyonlarca galaksi.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Özür dilerim ama gerçekten çok saçma.
Evren insanoğlu için yaratılmıştır. Dinden bahsediyorsunuz demi ? Yaratılmış olan en zeki yaratık insandır. Dünya dışında yaşam var evet. Ama hiç biri insanoğlunun teknolojisine sahip değil. Filmlerde hep çok güçlüler isteseler şöyle olur masallarını geçin. Garip bir yaratık görüyorsanız bilinki üzerinde deney yapılmış bir insandır. Abd neden ufo örgütlerine milyonlarca dolar aktarıyor zannediyorsunuz. Evrende gücü sevmeyen hiç bir yaratık yoktur. Rusya ve Çin istihbarat raporlarını araştırın biraz anlarsınız.
Yaratılan her şeyin iyisi kötüsü çirkini güzeli ve meraklısı var.
Ya hiç mi yok bi tane entel dantelde çıkıp kaçıp biz varız diyemiyor bırakın bunları gereksiz şeylere kendinizi meşgül etmeyin.

Eklemek istiyorum. Modern bilim ışığında bakılınca ... Çok saçma bir söz modern bilim zaten Kuran'dır.
Evet evrende yalnız değiliz melekler ve şeytanlar ve bunun gibi bir sürü şey saymakla bitmez.Ufoya inanlar deli deniliyordu çünkü abd'nin gücü o zaman bu kadar yoktu ve bazı şeyler saklanamıyordu. Sovyetler Birliği gücü bazı şeyleri açığa çıkartmaya yetiyordu. Artık yetmiyor.

Evrenin insanoğlu için yaratıldığı Kur'an da nereden geçiyor. Bizden önce yaratılıp yok edilmiş varlıklar olduğunu anlatan ayetler var. Modern bilim Kur'an diyiyorsun da sizin dediğiniz saçma esas. Kur'an kıyamete kadar yetecek bir bilgi bankası. Ancak insanların ayetlerden anladıkları olgunlaşma seviyelerine göre değişiyor.

Uzay bilimi gelişmeden önce sadece dünya var diyen insanlar tutup olay kuş böcek olarak anlamış. Dediklerimin hiç birini okumayıp sabit bir cevap vermişsiniz. Resmen şablon gibi. İnsandan daha zeki bir varlık yoktur diye Kur'anda geçmez. İnsanın iradesi istediğini yapabilmesi sayesinde üstün olduğumuzu söylüyor Kur'an.

Bu dedikleriniz dediğim insanı üstün gören fikrin ürünü. Bizden üstün varlık yokda Şeytan nasıl oluyorda isyan ediyor ben insandan üstünüm haksızlık bu diyip Allah'a karşı geliyor. Bize düşman oluyor.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Evrenin insanoğlu için yaratıldığı Kur'an da nereden geçiyor. Bizden önce yaratılıp yok edilmiş varlıklar olduğunu anlatan ayetler var. Modern bilim Kur'an diyiyorsun da sizin dediğiniz saçma esas. Kur'an kıyamete kadar yetecek bir bilgi bankası. Ancak insanların ayetlerden anladıkları olgunlaşma seviyelerine göre değişiyor.

Uzay bilimi gelişmeden önce sadece dünya var diyen insanlar tutup olay kuş böcek olarak anlamış. Dediklerimin hiç birini okumayıp sabit bir cevap vermişsiniz. Resmen şablon gibi. İnsandan daha zeki bir varlık yoktur diye Kur'anda geçmez. İnsanın iradesi istediğini yapabilmesi sayesinde üstün olduğumuzu söylüyor Kur'an.

Bu dedikleriniz dediğim insanı üstün gören fikrin ürünü. Bizden üstün varlık yokda Şeytan nasıl oluyorda isyan ediyor ben insandan üstünüm haksızlık bu diyip Allah'a karşı geliyor. Bize düşman oluyor.

http://www.google.com.tr/#q=yaratılanların+en+üstünü&hl=tr&start=0&sa=N&fp=c6a30d94a9018548

Şeytan olayına anlatayımda olurda gözlerin açılır belki ,
Şeytan bizim aramızda en büyük benzerlik özgür iradedir. O kendini biliminden dolay degil ateşten yaratıldığı için üstün görüyor. Çamurdan yaratılan bir şeye hizmet etmem diyor. Bide şöyle düşün o bizden üstün olsa neden hizmetimize verilsindi ki ?

Kendi kafama göre yorumlayan ben değilim ne yazıkki. Senin soracağın her soruya gerçek bir mantıkla ve ispatla cevap verebilirim. Bilim diyorsun ya en hakiki bilim kuran'dır. Bazı şeyleri ne kadar süre geçerse geçsin zaten anlayamayız.

Âdem aleyhisselam, Arş'ta gördüğü nurun mahiyetini sual etti. Hak teâlâ buyurdu ki: (Bu nur, gökte Ahmed, yerde Muhammed denilen, zürriyetinden bir peygamberin nurudur. O olmasaydı, seni de, yer ve gökleri de yaratmazdım.) [Mevahib-i ledünniyye]

Peygamber efendimizin insan olduğunu söylemeye gerek yok sanırım ?

Vandheer Lord

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ben 4.sınıf fizik ögrencisiyim dünya dışı varlıkların olduguna %99.9 emin bizim proflar...

0,1 ihtimal ne olacak:D

Not:Uzaylı diye bir şey yoktur.

2.Not:Bizde bir uzaylıyız uzayın dışındamı yaşıyoruz.:D

3.Not:Karışık bir yorum oldu:)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
0,1 ihtimal ne olacak:D

Not:Uzaylı diye bir şey yoktur.

2.Not:Bizde bir uzaylıyız uzayın dışındamı yaşıyoruz.:D

3.Not:Karışık bir yorum oldu:)

Güzel yorum olmus arkadasım :biggrin: Ama biz zaten uzaylı demedik.
UFO ( Unidentified Flying Object - Kimliği Saptanamamış Uçan Cisim ) dedik arkadaşım :sleeping:

aygü

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Ben inanıyorum. Roswell belgeselini yıllar önce izledim. Saklanılmak istenilen bir çok olay olduğu kesin. Dinimizde en basiti, peygamberimizi alemlere gönderildiği bildirilior.Bunu insan ve cin ve ruh olarak tanımlıyorlar ama bu koca evrende Allahımın başka alemlerde, başka yerlerde farklı canlı yarattığına inanıyorum. Güç O'nda. Ayrıca ben kendim de gözlerimle şahit oldum ve gördüm. Neden yalnız olalım?

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
http://www.google.com.tr/#q=yaratılanların+en+üstünü&hl=tr&start=0&sa=N&fp=c6a30d94a9018548

Şeytan olayına anlatayımda olurda gözlerin açılır belki ,
Şeytan bizim aramızda en büyük benzerlik özgür iradedir. O kendini biliminden dolay degil ateşten yaratıldığı için üstün görüyor. Çamurdan yaratılan bir şeye hizmet etmem diyor. Bide şöyle düşün o bizden üstün olsa neden hizmetimize verilsindi ki ?

Kendi kafama göre yorumlayan ben değilim ne yazıkki. Senin soracağın her soruya gerçek bir mantıkla ve ispatla cevap verebilirim. Bilim diyorsun ya en hakiki bilim kuran'dır. Bazı şeyleri ne kadar süre geçerse geçsin zaten anlayamayız.

Âdem aleyhisselam, Arş'ta gördüğü nurun mahiyetini sual etti. Hak teâlâ buyurdu ki: (Bu nur, gökte Ahmed, yerde Muhammed denilen, zürriyetinden bir peygamberin nurudur. O olmasaydı, seni de, yer ve gökleri de yaratmazdım.) [Mevahib-i ledünniyye]

Peygamber efendimizin insan olduğunu söylemeye gerek yok sanırım ?

Ben dedim ki ayet, siz hadis ve Google aramasıyla geldiniz. Bugün elimizdeki en sağlam kaynak Kur'andır. Bu konuda hem fikirken niye Kur'an'ı kötülemişim gibi bir tavır takıldınız anlamadım.

Allah bizi yarattığında melekleri emrimize verdi. Ancak şu anda melekler bizden üstün halde. Fiziken hangi varlığa üstünlüğümüz var? Karıncadan fiziken üstünüz ancak bir karınca kendi ağırlığının 50 katı fazlasını kaldırır. Şimdi bu varlık kendine göre bizden üstün değil mi?

Akıl ve mantıkla cevap veririm gözünü açacağım diyiyorsun. E kardeşim, benim gözümün kapalı olduğunu ya da akıl ve mantıksız şeyler söylediğimi kim söyledi. Bilim sürekli değişen bir şeydir. 300 yıl önceki en büyük bilimsel gerçeklik tek bir galaksi olduğuydu. Şimdi sayısız galaksilerden bahsediliyor.

Eğer bu tartışmayı üçyüz yıl önce yapsaydık galaksiler var dediğim için aynı muhameleyi yapabilirdin. Kur'an en büyük kaynaktır ancak her dönemdeki insanoğlu elindeki bilim aracıyla bu kaynağı daha iyi anlayabilir.

Bugün bilimadamları Kur'an da fizikle ilgili ve genetikle ilgili ayetlerin olduğunu söylüyor. Ama dedelerimiz bunları anlamıyordu. Çünkü genetik bilimi o kadar gelişmiş değildi. Şimdi burada niye ayrı düştük anlamadım, bu Kur'anı red etmiyorum.

Evrende herşeyin fiziksel sureti olmak zorunda değil. Ufo dediğin varlıklar başka boyutta yaşayan ve sadece enerji formu varlıklar da olabilir. Bugün insanoğlu daha denizlerdeki binlerce bilinmeyen türü bile keşfedemedi.

İnsan dışında varlıkların olması ne İslama zarar verir ne de bizlere. Peygamber bu bilgiyi o zamanki insanlarla paylaşmamış olabilir. Batıl insançları olan bu insanlar için günümüz bile çok uçuk. Teknolojisi bizden biraz daha gelişmiş ve bizim gibi iletişime geçmeye çalışan varlıklar olması çok mu ters? Niye bu kadar gözünü açayım gibi sanki vahiy almış gibi yersiz bir muhabbet yapıyorsunuz anlamadım. Kur'anda insandan başka varlık yoktur dese neyse.

Bir önceki mesajımda dediğim gibi Ufo gelse taksime inse yine hayatlarımız değişmeyecek. Tam bir ilişkinin kurulması gidip gelmek belki yüz yıllık diplomasi sonucunda olacak.

FiRARDA

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dünyada çözülemeyen şeylere inandığım tek şey piramitler insanlar o taşları yüzlerce kilometre uzzaktan getirip nasıl üst üste koymuşlar. çok ilginç geliyor.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Bakınız yeni bir konu daha buldum. Tam olarak belkide alakası yok ama bununda UFO'lar tarafından yapılmış olduğu ihtimali var.

Voyager 2, aniden bilinmeyen bir dilde sinyaller vermeye başladı!

1977’de fırlatılan ve içinde bulunan plakta Türkçe ‘Merhaba’ dahil 55 dilde selam kayıtlı Voyager 2’nin Neptün'ü geçtikten sonra farklı sinyeller vermeye başlamasıyla, uzaylılar tarafından kaçırıldı paniği yaşanıyor.

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi ( NASA) tarafından 1977 yılında uzaya fırlatılan 722 kiloluk insansız uzay aracı ya da yapay uydu Voyager 2'den dünyaya farklı sinyaller gelmeye başladı. Jüpiter, Satürn, Uranus ve Neptün'den geçen Voyager 2, bu zamana kadar hep aynı sinyali veriyordu.
Ancak, güneş sisteminden çıkmak üzere olan uzay aracı 22 Nisan'dan bu yana ilginç sinyaller vermeye başladı. NASA uzmanları sinyalleri çözmeye çalışsa da bir sonuç elde edemedi.

"Bizim dilimizi konuşmuyor"

UFO eksperi Hartwig Hausdorf, "Sanki uzay aracının programı değiştirilmiş ya da kaçırılmış gibi" diye konuştu. Voyager projesi bilim adamlarından ve California Teknoloji Enstitüsü'nden Ed Stone ise "Bu veriler farklı bir formatta ve çok kaliteli bir düzeyde. Yani Voyager 2 artık bizim dilimizi konuşmuyor" dedi.

Voyager 2, dünyadan 14 milyar kilometre uzaklıkta bulunurken, ikizi Voyager 1 ise ondan 3.2 milyar kilometre uzakta yer alıyor.

Voyager 2'nin geçtiğimiz ay dünyadan 8.6 milyar uzaktayken verdiği sinyallerin formatının değişime uğrama nedeni araştırılıyor. Voyoger 1 yaklaşık 5 yıl sonra güneş fırtınalarının etkili olduğu bir alana girecek.

Türkçe 'Merhaba sevgili dostlarımız' diyordu

Dünyadan en uzakta bulunan ve dünya dışında başka akıllı yaşam formlarını araştırmak üzere gönderilen yapay uydunun içinde Rönesans dönemi sanatçılarından Leonardo Da Vinci'nin insan vücut taslağı da bulunuyor. Aracın içinde bulunan plağın içinde Türkçe "Merhaba sevgili dostlarımız" dahil 55 dünya dilinde uzaylılara karşı dostça selamlamalar, Mozart ve Beethoven parçaları, yine okyanus ve kuş sesleri bulunuyordu.

Kaynak : Ufoloji

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
dünyada çözülemeyen şeylere inandığım tek şey piramitler insanlar o taşları yüzlerce kilometre uzzaktan getirip nasıl üst üste koymuşlar. çok ilginç geliyor.

Peruda bulunan Nasca paltosunda sadece yerden yüksekte (Uçak helikopter gibi) görülebilen şekiller nasıl yapıldığı çözüldü mü hayır. yine Peruda Maçipiçu dağlarının zirvesinde (5.000 mt.) devasa taşların nasıl oraya geldiği ve mükkemel şekilde yerleştirildiği çözüldü mü hayır. Ota Amerikdada bir sütün var yaklaşık 25-30 mt. boyunda bu sütün bilinmeyen bir alaşımdan yapılmmış. Daha bunlar gibi yüzlercesi var.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56

Peruda bulunan Nasca paltosunda sadece yerden yüksekte (Uçak helikopter gibi) görülebilen şekiller nasıl yapıldığı çözüldü mü hayır. yine Peruda Maçipiçu dağlarının zirvesinde (5.000 mt.) devasa taşların nasıl oraya geldiği ve mükkemel şekilde yerleştirildiği çözüldü mü hayır. Ota Amerikdada bir sütün var yaklaşık 25-30 mt. boyunda bu sütün bilinmeyen bir alaşımdan yapılmmış. Daha bunlar gibi yüzlercesi var.

Ben bu konularında UFO'larla bir bağlantısının olduğuna inanıyorum. Çünkü dediğiniz gibi bir çok şey hala gizemi koruyor.

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
http://forum.shiftdelete.net/sdn-ha...49425-en-iyi-ufo-fotograflari-galerisi-3.html

Yazdığım yaziyi burada da paylaşmak isterim.

Ufolar var mı , yok mu Yaman bir çelişki :-)
Gençliğimde internetin olmadığı zamanlarda Erich Von Daniken kitaplarını hatmetmiştim. Ama şu an pek inanmıyorum doğrusu. Neden derseniz.

Bu kadar senedir belki binlerce senedir bizi gözlemliyorlar ve/veya takip ediyorlar fakat negatif veya pozitif etkisi görülmemiştir. bu da onların gerçekte olmadığını kanıtlayan en düz mantık.

Fakat şunu kabul ediyorum dünyada bir çok garip şeyler olmuş yapılar olsun olay olsun. Halada olmakta. Mesela bunlardan; Maya takvimindede belirtilen 3600 senede bir döngü olduğunu ve belki tüm uygarlığın 3600 senede bir resetlendiğini sanıyorum. Çünki geriye baktığımızda bununla ilgili kanıtlar görebiliyoruz.

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben bu konularında UFO'larla bir bağlantısının olduğuna inanıyorum. Çünkü dediğiniz gibi bir çok şey hala gizemi koruyor.

Bir noktada bağlantılı ve bu sadece 50-100 senelil bir durum değil 1000 lerce yıla dayanıyor UFO terminolojisi

Vandheer Lord

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Bende bilmiyorum ama bizim hoca söyledi piramitleri yaparken kumun üzerine ilk taşı koyuyorlar sonra taşın büyüklüğünce çevresine kum dolduruyorlar böyle son taşı koyana kadar devam ediyorlar bittikten sonra tüm kumları kazıp alıyorlar.

Süper bir fikir değil mi?:yes:

FiRARDA

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende bilmiyorum ama bizim hoca söyledi piramitleri yaparken kumun üzerine ilk taşı koyuyorlar sonra taşın büyüklüğünce çevresine kum dolduruyorlar böyle son taşı koyana kadar devam ediyorlar bittikten sonra tüm kumları kazıp alıyorlar.

Süper bir fikir değil mi?:yes:

peki içerisindeki hava akımını nasıl yapmışlar ayrıca o taşlar orda yoktu :D zaten çöl nerden getirdiler nasıl getirdiler diyelimki üst üste koydular koca bir vincin kaldıracağı tonlarca ağırlıktaki bir taşı kumun üstüne koymak için kuma bassan kayar demi

---------- saat 16:46 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:44 eklenmişti ----------

nedense insanlar ufolarla gelen uzaylıların piramitleri yaptırdığına inanir yani 10.000lerce yıl once gelen misafirler bizleri izliyorlar hala dedirtecek kadar lginç şeyler var.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
inanmıyorum, saçmalık bunlar..

Bakınız aşşağdaki haberlere. İnanıp inanmamanıza tabikide saygı duyarım. Ama olmayan bir şeyin nasıl olurda ülkede gizli dosyaları yavaş yavaş açıklanıyor ?

DANİMARKA HÜKÜMETİ 15.000 GİZLİ UFO DOSYASINI HALKA AÇTI!!

İngiltere Savunma Bakanlığı’nın birkaç ay önce, gizledikleri 1.700 UFO Dosyasını halka açmasından sonra, bu defa da Danimarka Savunma Bakanlığı benzer bir adım atarak, son 30 yıldır gizlenen 15.000 UFO dosyasını halkın bilgisine açtı...

Birçok askeri ve sivil pilotların Danimarka hava sahasında gözlemledikleri ve bazılarında yakın karşılaşmaların yaşandığı pek çok önemli vaka ile birlikte askeri üslerde gözlemlenen UFO’lar ve sivil halk tarafından da rapor edilen önemli gözlemler halkın bilgisine sunuldu...

Halka açılan UFO Dosyaları için: http://forsvaret.dk/FTK/Flyvevåbnets%20historie/Documents/UFO_materiale.pdf

Haberin İngilizcesi için :
http://www.cphpost.dk/news/article/national/44602-secret-ufo-archives-opened.html

Brezilya ordusuna ait belgeler UFO’ların “katı cisimler” ve “zeki varlıkların kontrolü altında” olduğunu doğruluyor!!
Brezilya Hükümeti bir kaç hafta önce, evvelce gizli nitelikte bulunan 1980’li yıllara ait bir grup UFO belgesinin üzerindeki “gizlilik” kaydını kaldırdı. 1950, 60 ve 70’li yılları kapsayan döneme ait bazı ifşaatların daha olduğunu yine sizlere aktarmıştık. Bu ifşaatlar her on yılda bir yapılmaktadır. Şu ana kadar 4.000’in üzerinde döküman ve 300 fotoğraf kamuoyuna açıklanmış bulunmaktadır. Son yapılan, 80’li yıllara ait deklasifikasyon işlemi 800 sayfayı kapsamakta olup, çok önemlı bir içeriğe sahiptir.
Kamuoyuna açıklanan belgelerden bir tanesi, “Brezilya Resmi UFO Gecesi”ne ait 19 Mayıs 1986 tarihli UFO raporudur. O gece, -askeri kaynaklara göre- 100 metre çapında ve küre şeklindeki 21 adet cisim, Brezilya’nın belli başlı havalimanları üzerindeki hava trafiğini tam anlamıyla felç etmişler, Mirage ve F5 savaş uçakları havalanarak saatler boyu cisimleri kovalamışlardı.
Birçoğunuzun zaten haberdar olduğu üzere, zamanın Hava Kuvvetleri Bakanı Octavio Moreira Lima ertesi sabah ulusal televizyon kanallarında olayla ilgili olarak kamuoyuna açıklama yapmıştı. Pilotlar ve komutanları da, birkaç saatten fazla devam eden bu takip ile ilgili olarak serbestçe açiklamalar yapmışlardı. Bu olay Brezilya’da büyük yankı uyandırmıştı.
Moreira Lima televizyonda halka seslenirken, havadan-havaya ve havadan-karaya radar verilerini ve pilotların takibini de kapsayan, olayla ilgili detaylı bir raporun 30 gün içinde yayınlanacağını söylemişti.
Artık sebebini biliyoruz !

80’li yıllara ait bu önemli dökümanlarla birlikte yayınlanan dosyalardan bir tanesi de, ülkenin en gelişmiş bölgelerinin 21 UFO tarafından işgalinden hemen birkaç gün sonrasına ait, 2 Haziran 1986 tarihli “Olay Raporu”dur. Rapor 8 sayfadan oluşmakta olup, Brezilya Hava Savunma Komutanlığı (COMDA)’nın komutanlığını vekaleten yürüten Hava Tuğgeneral Jose Pessoa Cavalcanti de Albuquerque imzasını taşımaktadır. Raporun içeriği son derece ilginç. Size raporun “sonuç” bölümünden bazı ifadeleri aktarıyoruz:

1. Yukarıda anlatılan olayın analizine binaen Komutanlığın görüşü şu yöndedir: Hava trafik kontrol görevlileri, pilotlar ve daha önce detaylı incelemesi yapılmış olan I Cindacta (Hava Trafik Kontrol ve Hava Savunma Merkezi) raporundan elde edilen bilgiler çerçevesinde, radar yansımaları, hızlanmalar, ışık parlamaları, sürat ve hareket tarzına ilişkin olarak, gerek teknik algılama gerekse görsel temas ile saptanan bazı rastlantısal unsurların mevcudiyeti sözkonusudur.
2. Bu rastlantısal unsurların bir bölümü bazı sabit nitelikler arzetmiş olup, bunları şu şekilde sıralayabiliriz:
a. Bu unsurlar, sadece Hava Savunma Sisteminde değil, aynı zamanda müdahalede bulunan uçaklarda da, pilotlarca görsel olarak da saptanan radar ekoları üretmiştir.
b. Ses-hızının üzerinden ses-hızının altına kadar değişen hız farklılıkları, ayrıca, havada süzülme/asılı kalma özellikleri saptanmıştır.
c. FL-050 ila FL-400 arasında değişen farklı irtifalar tesbit edilmiştir.
d. Bu unsurlar zaman zaman beyaz, yeşil ve sarı ışıklar halinde, kısmen de ışıksız halde görünmüşlerdir.
e. Ani hızlanmalar ve yavaşlamalar belirlenmiştir.
Hepsi bu kadar değil. “Olay Raporu”nun sonuç değerlendirmesi bölümünün 3.maddesinde açıkça “ fenomen katı bir cisim olup, zeki belirtisi göstermektedir” denmektedir. Tam metin şöyledir:
3. Sunumlarin neredeyse tamamında gözlemlenen sabit özellikler neticesinde, Komutanlığın görüşü, fenomenin katı nitelikli olduğu ve gözlemcilere olan mesafesini koruma kapasitesi ve belli bir formasyon dahilinde ucması bakımından zeka belirtisi sergilediği yönündedir. Ancak bu durum cismin icinde mutlaka canlı olduğu anlamına gelmemektedir.

Aşağıdaki linkten dökümanı indirebilirsiniz. Orjinal belgenin tam metninin gerek Portekizce, gerekse Ingilizce versiyonunu PDF formatında aşağidaki linkte bulabilirsiniz.
www.ufo.com.br/documentos/night  
Occurrence Report - Original.pdf
Occurrence Report - Translated.pdf

Kanaatimizce bu belge, Brezilya askeri yetkililerince bütünüyle kabul edilmiş olmasıyla, UFO fenomenini açığa vuran en çarpıcı dökümanlardan bir tanesi niteliğini taşımaktadır. Brezilya2dan arkadaşlar şu anda 600’den fazla sayfanın tercümesi üzerinde çalışıyorlar... Onümüzdeki hafta; bildiklerini kamuoyuna açıklamaya karar veren bir başka yetkili ve ordu mensubu olan eski Hava Kuvvetleri Bakanı Socrates Monteiro ile mülakat yapılacaktır.. Monteiro, Brezilya Hava Trafik Kontrol ve Hava Savunma Merkezi Komutanlığı yapmıştı.
Bütün bunlar aslında, 2004 yılından bu yana Brezilya UFO Araştırmacıları Komitesi tarafından yürütülen “UFO’lar: Bilgilenme Ozgürlüğü-Simdi” kampanyasının doğrudan bir sonucudur. 1950’li yıllardan beri Komiteye teslim edilen binlerce sayfalık döküman ve yüzlerce fotoğrafı Brezilya UFO Dergisi web sayfasından indirebilir ya da orjinallerini Brezilya Ulusal Arşivlerinde görebilirsiniz.
Temmuz sonlarında, Brezilya Hava Kuvvetlerine ait resmi nitelikli “Tanımlanamayan Hava Fenomenlerinin Araştırılması Sistemi (SIOANI)”den temin edilen yüzlerce sayfalık döküman, askeri yetkililerin 1960’lı ve 70’li yıllarda UFO fenomeni ile nasıl uğraştıklarını göstermektedir.
Brezilya UFO Dergisinin web sayfasından –www.ufo.com.br- 1977 yılında Amazon bölgesinde yürütülen SIOANI faaliyetlerine ve “Uçan Daire” operasyonuna ilişkin 1600 sayfalık dökümanı ve 200 fotoğrafı indirebilirsiniz. Web sayfasında ayrıca Komitenin diğer askeri yetkililerden temin ettiği belgeleri de bulabilirsiniz.
Yakın zamanda kamuoyuna açıklanan belgelerin arasında, daha önce gizli tutulmuş olan düzinelerce UFO bağlantılı olaya ilişkin olarak yürütülmüş araştırmalara ait detaylar da mevcuttur. SIOANI tarafından soruşturulmuş bulunan bu olayların renkli taslak çizimlerinden bir bölümü aşağıdadır:
www.ufo.com.br/documentos/sioani/  
www.ufo.com.br/documentos/prato/

www.ufo.com.br/documentos/extra/

www.ufo.com.br/documentos/geral/

www.ufo.com.br/documentos/anos_80/

www.ufo.com.br/documentos/novos/

Yakın dostumuz
A. J. Gevaerd, (Koordinatör, Brezilya UFO Araştırmacıları Komitesi (CBU)) ye bu bilgilerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz…

5C2_image001.jpg

Kalmıkya Cumhurbaşkanı: “Beni uzaylılar kaçırdı”

Rusya’nın Kalmıkya Özerk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Kirsan Ilyumzhinov uzaylılar tarafından kaçırıldığını öne sürdü.
Aynı zamanda Dünya Satranç Birliği’nin de başkanı olan Ilyumzhinov, götürüldüğü uzay aracında uzaylılarla görüşme yaptığını iddia etti. Kalmuk liderin iddiası Rusya Meclisi’ne de taşındı. Bir Rus milletvekili Cumhurbaşkanı Medvedev’den iddiaların araştırılmasını istedi.
BBC’nin haberine göre, Ilyumzhinov, katıldığı bir televizyon programında, evinde uyuduğu bir sırada balkon kapısının aniden açılarak içeri uzaylılar girdiğini ve kendisini uzay aracına götürdüklerini söyledi.
Ilyumzhinov, uzaylıların dünyadan örnekler toplamak için geldiğini ileri sürdü.
Aynı zamanda milyoner bir işadamı ve Dünya Satranç Birliği Başkanı olan Ilyumzhinov, Hazar Denizi’nin kıyısındaki küçük Budist ülkeyi, dünya satrancının merkezi haline getirmesiyle tanınıyor.
Ancak Kalmuk liderin iddiası beklediğinden fazla ses getirdi. Rus Milletvekili Andre Lebedev, Cumhurbaşkanı Medvedev’e bir mektup yazarak iddiaların doğru olup olmadığının araştırmasını istedi.
Aynı zamanda Kalmuk liderin cumhurbaşkanlığı yapabilecek durumda olup olmadığının da araştırılmasını isteyen Lebedev, “Bütün bunların koca bir şaka olmadığını varsayarak, Ilyumzhinov’un uzaylılara Rusya’yla ilgili devlet sırlarını verip vermediğinin de araştırılmasını istiyorum” dedi.
Rus vekil ayrıca, hükümet yetkililerinin uzaylılarla karşılaşması halinde uyması gereken talimatlar olup olmadığını sordu.

BBC’nin Özel Haberi için: http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8662822.stm

Dünyaca ünlü Bilimadamı Hawking: “Uzaylılar Var”

İngiliz evrenbilimci Stephen Hawking, uzaylıların gerçekten var olduğunu, ancak onlarla irtibata geçilmesinin insanlık için tehlikeli olabileceğini söyledi.
Belgesel kanalı Discovery Channel için hazırlanan bir programda konuşan Hawking, evrende 100 milyar galaksi, bu galaksilerin her birinde de 100 milyonlarca yıldız olduğunu söyledi. Bu şartlar altında sadece dünyada yaşam olduğunu düşünmenin imkânsız olduğunu savunan Hawking, “Benim matematiksel beynime göre, bu rakamlar bile uzaylıların varlığını gayet rasyonel kılıyor. Esas soru, uzaylıların neye benzediğini çözebilmek” dedi. Bu zeki yaşam formlarının insanlık için tehdit oluşturabileceğini söyleyen Hawking, bu canlılarla irtibata geçmenin yıkıcı sonuçları olabileceğini vurguladı. Uzaylıların dünyaya yapabileceği olası bir ziyareti kaşif Christoph Colomb’un Amerika’yı keşfine benzeten evrenbilimci, “İşin sonu, Amerikan yerlileri için pek iyi sonuçlanmamıştı” dedi.

Kaynak :Sirius

nick9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu görüntülerin Montaj olduğu ortaya çıkmıştır.İlk başta cesete yüzeysel araştırma yapılması gerekirken direkt kesmeye başlamışlar.Ve böylelikle görüntülerin gerçek olmadığı ortaya çıkmıştır.Roswell olayında sadece geminin toprağa gömülmüş halde resmi mevcuttur.Ancak burdaki terslik ise geminin düşmesi sırasında okadar şiddetli çakılmasına rağmen ağaçlara hiçbirşey olmamış.Bu da faili meçul.

xoybun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
açamadım bnir türlü sorun benle sınırlıdır umarım merak ettim şimdi....