Gerçek UFO (Roswell) Vakası

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır araştırıyorumda . Uzaydaki yada şöyle söylim. Ben kendi fikrimce koca evrende sadece bizim olmadığımıza bizden daha ötede olan (bilim,teknoloji..vs) başka varlıkların da olduğuna inanıyorum.Herneyse bu konuda herkezin görüşlerini almak istiyorum.

Bilindiği gibi Roswell UFO vakası, 1947 Temmuz ayında ABD'nin New Mexico eyaletinin Roswell şehrinde meydana geldiğine dair gerçekliği tam olarak kanıtlanmamış bazı paylaşımlar vardır. Burda ben büyüklerimden yada fikir sahibi olan herkezin fikrini almak istiyorum. Siz bu varlıkların varlığına inanıyor musunuz ?

muratsahin123_uzayli_roswell.jpg

Roswell UFO vakası

Roswell UFO vakası, 1947 Temmuz ayında ABD'nin New Mexico eyaletinin Roswell şehrinde meydana geldiği iddia edilen olay.
8 Temmuz 1947 yılında New Mexico eyaletinin Roswell kasabası yakınlarında, ABD'nin Idaho Eyaleti'nde orman servisi için kurtarış pilotluğu yapan Kenneth Arnold'un, 25 Haziran'da kayıp bir uçağı Washington'daki Cascade Dağları üzerinde aramaya çıkışının ve tahminlere göre, 4 m. yükseklikte saatte 120000 mil hızla giden dokuz tane disk şeklinde uçan daireler gördüğünü iddia edişinin iki hafta sonrasında bir " uzay gemisi " ele geçirildiği duyuldu.
Ancak ertesi gün ABD Ordusu bu haberi yalanlayarak bunun bir meteoroloji balonu olduğunu iddia etti.

Teğmen Walter Haut

Amerikalı eski bir askeri yetkili, 62 yıl önce ABD’nin New Mexico eyaletindeki Roswell askeri üssü yakınlarına düşen cismin içinde uzaylı cesetleri de bulunan bir UFO olduğunu ve bunların Amerikan ordusu tarafından gizlendiğini ölüm döşeğinde itiraf etti.
O dönemde üssün halkla ilişkiler subayı olan ve 2008 yılında ölen Teğmen Walter Haut, ölümünden sonra açılmak üzere yazdığı mektupta, ABD ordusunun birçok teknolojiyi bu "kazada" ele geçen dünya dışı uzay mekiğinden aldığını iddia etti..

Kaynak : Wikipedia

Ve bu düşen uzaylılardan birine ise otopsi yapıldığı idda ediliyor.Alltada video var

http://www.alienvideo.net/video/Alien%20Autopsy%20-%20Roswell%20UFO%20Crash%20(Original%20footage).flv

http://www.youtube.com/watch?v=bhEgupwdL6U

Alternatif

http://v16.lscache8.googlevideo.com...FAFD4C475C766FCF2DF46C04244EA4C983EFA&key=ck1

Video açılmıosa : http://www.alienvideo.net/0702/alien-autopsy-video.php

Arkadaşlar yorumlarınızı & görüşlerinizi bekliyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu ve UFO'lar hakkında ?

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ben inanıyorum şahsen, oldukça da meraklıyımdır ufolara.. geçenlerde facebookta ufolarla ilgili bi grupta bir arkadaş uzaylılar tarafından kaçırıldığını ve brakıldıktan sonra beynindekileri sildiklerini iddia ediyordu...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bence de var. Bu kadar büyük bir evrende yalnız olmamalıyız. :) Sıkıldım zaten insan görmekten.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Videonun kurma olduğunun kanıtlandığını bir yerde okumuştum bu olaydan sonra bir yönetmen cekmis filmi.Bence dünya dışında bizden hem gelişmiş hemde geride olan canlılar var

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar ben 4.sınıf fizik ögrencisiyim dünya dışı varlıkların olduguna %99.9 emin bizim proflar...

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Banada cok sacma geliyor. Koca evren sonucta . Allah-u Teala koca evreni sırf insanlar icin yaratmış olsaydı neden bu kadar buyuk yarattı ? Yada neden diğer gezegenler milyarlarca yıldız var. Bin yıl sonra dünyada olmayı cok isterdim . Teknolojinin bu alanda gelişmelerini sırf görebilmek için.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
alanya da oturuyorum bu konuda söylemeliyimki çok aktiv bir bölge geceleri kalenin üzerinde ufolar görülmekde benim çektiğim video var ama çok kötü bir video eklemek istemedim arkadaşlar inanın evrende yalnız olmadığımızı biliyorum koskaca evrende yalnız olmamız saçma olurdu bi anlamı olmalı koskoca evren yani

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
alanya da oturuyorum bu konuda söylemeliyimki çok aktiv bir bölge geceleri kalenin üzerinde ufolar görülmekde benim çektiğim video var ama çok kötü bir video eklemek istemedim arkadaşlar inanın evrende yalnız olmadığımızı biliyorum koskaca evrende yalnız olmamız saçma olurdu bi anlamı olmalı koskoca evren yani

Hocam nolursa olsun sacmada olsa siz paylasın. Sonucta inanmayan bilmeyen insanlarımız var. Onlarada örnek olur bi bakıma. Aklıma takılan bir soruda acaba gercekten bunlar iyilik severmi yada dünyamıza gercekten gelmeye karar verdiklerinde talan icin mi gelicekler.Cünkü Kuran'da Yecüc Mecüc ile ilgili bir talandan söz edilio bunlarında gökten gelecegine dair birşeyler duymuştum. Bilmiyorum aslında eminmki bu soruların cevapları bir bir Kuran'da vardır. Tabi o şifreleri çözmek kim billir kac bin yıl sürer

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Biz uzaylıyız zaten sorun biz uzaylı bekleyen dünyalara ne zaman gidip meraklarını giderecez :)

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Evrende yanlızız, Millet kafasını kullanarak teknoloji geliştirsin, bizde bunları bunlara uzaylılar verdi, bak uzaylılarında varlığını gizliyorlar diye tembelliğimize bahane üretelim.

Uzaylılar yoktur. Onun için çalışın, çalışın, çalışın ve üretin. Kaldıki uzaylılar olsa ne olacak onuda anlamış değilim!

Biz şu kadar insanoğlu birbirimizi yerken, onların varlığının ortaya çıkması bize sorun dışında birşey vermez. Ha siz onları peygamber gibi(bazı insanların öyle düşündüğüne inanıyorum) kurtarıcı olarak görüyorsanız aklınızı kaçırdığınızı söyleyebilirim.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Hocam kırmayıp yayınladıgınız icin tesekkür ederim. Ama gerçek bunlar amatör kamerayla cekilmisler. Bunda yalan yanlıs göremedim ben. Buda bi kanıt. Bilmiyorum bunların varlıgına inanmamak icin insanın dünya gözüyle biseyleri görememesidir.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
verdiğim video ve konuşan kişilerin görev ve rütbeleri yeterlidir kanıt için illa görmek geremiyor hehe

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
ABD ufolarının hemen hemen hepsinin çakma olduğuna dair bi program izlemiştim tv'de.
O ışıkların çoğuda yakın çekimde ya uçak, ya bi lazer, ya bi zeplin, yada bi bilmem ne ışığı çıkıyor.
Ufolar eğer olsaydı bu teknolojik gelişmede hiç mi iz bırakmazlardı ?
Adamlar yakında marsa gidecek ama dünyaya girip çıkan ufo araçlarından bi-haber.
Dini açıdan da insan dışı varlıklardan bahsediliyor ama onlarında ne olduğunu herkes biliyor.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
en azından video yu sona ilerletip hangar içinde bulunan gerçek bir ufo görebilirsiniz.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
ABD ufolarının hemen hemen hepsinin çakma olduğuna dair bi program izlemiştim tv'de.
O ışıkların çoğuda yakın çekimde ya uçak, ya bi lazer, ya bi zeplin, yada bi bilmem ne ışığı çıkıyor.
Ufolar eğer olsaydı bu teknolojik gelişmede hiç mi iz bırakmazlardı ?
Adamlar yakında marsa gidecek ama dünyaya girip çıkan ufo araçlarından bi-haber.
Dini açıdan da insan dışı varlıklardan bahsediliyor ama onlarında ne olduğunu herkes biliyor.

dediğn video ile aynımı bilmiyorum ama benzer bir video izledim ve bunun ne amaçla yapıldığıçok açık dünya dışı varlıkları gizlemek için yapılmışdır büyük ihtimal çünkü insan oğlu görmediği bir şeyi hayal etmeyi bırak resim olarak bile çizemez buna inan

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
51. BÖLGE ve UFO’LARLA İLGİSİ
Bu bölge , test uçuşlarının yapıldığı UFO gözlemleriyle doludur. Evet 51. Bölge'de, başta 1947 Roswell'de düşen UFO enkazı olmak üzere, birçok olayda ele geçen UFO enkazları ki bunların enaz 9 tane olduğu söylenmekte, bölgedeki yeraltı hangarlarında tutulmakta ve bunlar üzerinde bilimsel ve teknolojik amaçlı araştırmalar yapılmaktadır.
Bob Lazar askeri yetkililer tarafından Los Alamos'tan 51. Bölge'deki “ S-4 “ denilen bir alanda , Groom Lake’in güneyindeki Papoose Lake’de bir askeri üste dünya dışı kaynaklı uçan cisimlerin teknolojisi ve propulsion sistemlerini çözmesi için getirilen bilimadamlarından biridir. Lazar dediğine göre, kendisi ele geçmiş olan bir UFO'nun “ reverse engineer “ tersine mühendislik" ile ilgili kısmında çalışmış, fakat orada bulunduğu süre içinde hiç dünyadışı varlıkla karşılaşmamıştır.
Lazar’ın iddia ettiği eğitimsel belgeler kesinlikle doğrulanmış ve üste çalıştığı , vergi ve maaş bildirisinden de doğrulanmıştır. Lazar'ın bu konuda 1989 yılında kendini basın ve televizyonlar aracılığıyla deşifre etmesinin nedeni öldürülme korkusundandır. Çünkü kendisi, en yakın arkadaşına çalıştığı gizli projeleri anlatmış ve bir gece arkadaşıyla birlikte 51.Bölge'nin etrafında gizlenerek arkadaşına gece 03'ten sonra talim yapan UFO'ları izlerken , güvenlik timlerine yakalanmışlar ve 3 gün ve gece boyunca sorguya çekilmişlerdir. Öldürülme korkusuna kapılan Lazar çareyi kendini deşifre etmekte bulmuş ve ilk önce Las Vegas Tv 'den ünlü programcı George Knapp olmak üzere, CNN Larry King'te dahil birçok Kanala çıkmıştır.
Lazar'ın bu akıllı davranışı hem hayatının kurtulmasına hem de Amerka'nın yıllardır tüm Dünyadan gizlediği 51. Bölge'nin deşifre olmasını sağlamıştır. Lazar , iddialarını ilk olarak televizyon röportajlarında yaptığı için , bir çok meraklı kişi , uçan uzay araçlarının, UFO 'ların parıltısını yakalamak için üsse en yakın kamu alanlarına gelmeye başlamışlar. Bir çok insan burada UFO gözlemlemiş ve hatta bazıları manevralar yapan bu ışıklı cisimleri filme almayı başarmıştır..Bu görüntüler dünya televizyonlarında birçok belgeselde gösterilmiştir..( Türkiye'de de UFO Gerçeği programlarında da bu görüntülere yer verilmiştir.)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
dediğn video ile aynımı bilmiyorum ama benzer bir video izledim ve bunun ne amaçla yapıldığıçok açık dünya dışı varlıkları gizlemek için yapılmışdır büyük ihtimal çünkü insan oğlu görmediği bir şeyi hayal etmeyi bırak resim olarak bile çizemez buna inan

Dedigine kesinlikle katılıyorum bu sırf bu konuyu ört-pas etmek icin yapılan calısmalar. Ama artık insanlar dahada bilinclendi. Bu arada bu konuda arastırma yapan Haktan Akdoğanında videoları var konu hakkında izlemek isteyenler

http://www.uzmantv.com/uzaylilar-insanlari-neden-kaciriyor

Adresinden izlesinler arkadaslar. Burdada Roswell olayına değinilmiş çünkü.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Ufo'lar varsa ne değişir diye bir muhabet geçmiş. Şöyle örnek vereyim, ömrünüzün çoğunu bir mahalede geçirin. Tüm dünyada buradan başka bir yer yok diye düşünün. Sonra birgün başka mahaleden bir grup insan gelsin. Oturup tanışın yeni kültürler öğrenin yeni bilim dallarını keşfedin.

Ufoların süper gelişmiş olmasına gerek bile yok. Biz nasıl gezegenlere uydu yollayıp izliyoruz. Onlarda bizim 2-3 adım ötemizde bir tür olup aynı şeyi yapıyor olabilir.

Ufolar niye konuşmuyor ya da niye o kadar teknolojiye rağmen görünüyorlar mantığında ise belki bunun 2 katı fazla izleniyoruz ama görmüyoruz :D

Belgesel çekmek için gidiyoruz Afrikaya. Gizli tesisat kurup aslanı kaplanı izliyoruz hakkında bilgi topluyoruz. Doğal ortam izleme diye bir şey var. Dünya dışı araştırmacı varlıklar niye aynı şeyi yapmasın ki bize. Bizim şansımız olsa biz de aynısını yaparız.

Her araştırmanın bir gözlem bir de iletişime geçme ayağı vardır. Sonuçta bu varlıklar geldiğinde iddia edildiği gibi dünya barışı getirmeleri düşük bir ihtimal. Ya da kanserin tedavisi kurtuluş ümidi. Bu tarz şeylerin olması için onlarca yıl sürecek olan diplomasi gerekir.

Uzaylı imgesine hep insanlarda görmek istediğimiz özellikler yüklemek biraz yersiz.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Nedense hep ABD'ye düşer. Filmlerde dünyayı hep ABD'lilerin kurtarması gibi.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
Nedense hep ABD'ye düşer. Filmlerde dünyayı hep ABD'lilerin kurtarması gibi.

tabi bundan doğal ne varki dünyanın jandarmalığına soyunduğu için dünyayı da abd kurtarrı
saçma sapan seneryolarla hep abd ön plandadır :mad:

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Dedigine kesinlikle katılıyorum bu sırf bu konuyu ört-pas etmek icin yapılan calısmalar. Ama artık insanlar dahada bilinclendi. Bu arada bu konuda arastırma yapan Haktan Akdoğanında videoları var konu hakkında izlemek isteyenler

http://www.uzmantv.com/uzaylilar-insanlari-neden-kaciriyor

Adresinden izlesinler arkadaslar. Burdada Roswell olayına değinilmiş çünkü.

Videoda genetik değişmelerden felan bahsediyordu da, belki o değişimlerden felan bizim gibi bedenleri olmuştur, saçma gelse de tahmin işte. Kesinlikle var olduklarına inanıyorum ama.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Evet bu konuda çok farklı düşünceler var önceden bende çok meraklıydım bu konulara özellikle tv programlarını kaçırmamaya çalışıyordum.Ancak konu hep aynı olunca sıkmaya başladı yani hep görüldü görülüyor falan fistan muhabbetleri vardı hep iddialar bir sağlam görüntüsünü göremedik doğrusu.Bende bu tür varlıkların olduğu düşüncesindeyim.Lisede bir hocamız Amerika'nın bu canlıları bundan çok zaman önce ele geçirdiğini üzerlerinde araştırmalar yaptığını vs. ve bunların gizli tutulduğunu belirtmişti.Ancak gelip gitmelerinin sebeblerini anlamış değilim görülüyorlar ve kayboluyorlar alıp gittikleri bir şey yok veya zarar verdikleri..Amaçları ne anlamış değilim ama görmek istemiyorum da değil doğrusu gelsinler tanışalım onlar gelsin biz gidelim kız alıp verelim ikili ilişkilerimiz gelişsin ben bir bunu istiyorum yani.. :biggrin:

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Videoda genetik değişmelerden felan bahsediyordu da, belki o değişimlerden felan bizim gibi bedenleri olmuştur, saçma gelse de tahmin işte. Kesinlikle var olduklarına inanıyorum ama.
Tesekkürler arkadasım . Bende arkadasa tercüme ettirdim. Dna yapıları insan dna'sıyla aynıymıs. Ve amerikada bunlarla ilgili bir sürü sey olmasına ragmen bir türlü acıklamak istemiyorlarmıs. O videoda bunu acıga cıkarmak icin yapılmış arkadasın cevirdigi kadarıyla böyle.