mei
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 36
http://ufolar.wordpress.com/2009/02/10/betty-barny-hill/ okuyunuz orjinal ingilizcesinide verebilirim türkçe ye tercğme edilmişidir.
http://ufolar.wordpress.com/2009/02/10/betty-barny-hill/ okuyunuz orjinal ingilizcesinide verebilirim türkçe ye tercğme edilmişidir.
Ufolara ilk inanan insanlar, uçuk kaçık olduğu için bugün bir bilim adamı bile bu iddiayı doğrulasa deli gözüyle bakılıyor.
Mesela Allah tek tür olmadığımız çok sık vurgular Kur'anda. Alemlerin Rabbi olarak tanımlar kendini. Alemler derken insan yaşamı, hayvan yaşamı vs vs diye gidiyor. Gökler ve yerdeki herşeyi boşuna yaratmamıştır diye bir ayette var.
Bunu eskiden insanlar, sadece gök yüzü kuş böcek olarak tanımlamış. Ancak modern bilimin ışığında bakınca bu ayettin işaret ettiğinin aslında galaksiler olduğu ortaya çıkıyor. Zira, Arapça'da dünya alak yer demek. Buradaki yer kısmı dünya oluyorsa göklerdeki de farklı varlıklar olabilir.
Ancak işte bu farklı varlıkları bilimkurgu filmlerindeki tipler gibi düşünmek yanlış. Bunların bir sureti bile olmayabilir. Genelde insanoğlu kibirli bir varlık olduğu için kendinden başka zeki canlıların varlığına inanmak bile istemiyor.
Bildiğiniz gibi güneş sistemimize en yakın yıldız 200.000 ışık yılı uzaklıktadır. ve bildiğiniz gibi şu anda bilinen en büyük hız ışığa aittir ve oda saatte 300.000 km dir. ve albert einsteinin ıspatlamaya çalıştığı gibi madde ışık hızında hareket ederse enerjiye dönüşür buda geri dönüşü olmayan bişeydir.
Bukadar bilgi ışığında en yakın yıldızda hayat olduğunu varsayalım. Bu varlıkların 299.999 km hızla hareket edecek teknolojik gelişime ulaşmış olmaları ve 200.000 + yıl önce yola çıkmış olmaları gerekir. ki bilinen hiçbir beden 200.000+ yıl yaşayamaz.
O zaman gezegenleri Dünyaya yakın geçer elbet bigün !(buda farklı bir düşünce)
Özür dilerim ama gerçekten çok saçma.
Evren insanoğlu için yaratılmıştır. Dinden bahsediyorsunuz demi ? Yaratılmış olan en zeki yaratık insandır. Dünya dışında yaşam var evet. Ama hiç biri insanoğlunun teknolojisine sahip değil. Filmlerde hep çok güçlüler isteseler şöyle olur masallarını geçin. Garip bir yaratık görüyorsanız bilinki üzerinde deney yapılmış bir insandır. Abd neden ufo örgütlerine milyonlarca dolar aktarıyor zannediyorsunuz. Evrende gücü sevmeyen hiç bir yaratık yoktur. Rusya ve Çin istihbarat raporlarını araştırın biraz anlarsınız.
Yaratılan her şeyin iyisi kötüsü çirkini güzeli ve meraklısı var.
Ya hiç mi yok bi tane entel dantelde çıkıp kaçıp biz varız diyemiyor bırakın bunları gereksiz şeylere kendinizi meşgül etmeyin.
Eklemek istiyorum. Modern bilim ışığında bakılınca ... Çok saçma bir söz modern bilim zaten Kuran'dır.
Evet evrende yalnız değiliz melekler ve şeytanlar ve bunun gibi bir sürü şey saymakla bitmez.Ufoya inanlar deli deniliyordu çünkü abd'nin gücü o zaman bu kadar yoktu ve bazı şeyler saklanamıyordu. Sovyetler Birliği gücü bazı şeyleri açığa çıkartmaya yetiyordu. Artık yetmiyor.
Evrenin insanoğlu için yaratıldığı Kur'an da nereden geçiyor. Bizden önce yaratılıp yok edilmiş varlıklar olduğunu anlatan ayetler var. Modern bilim Kur'an diyiyorsun da sizin dediğiniz saçma esas. Kur'an kıyamete kadar yetecek bir bilgi bankası. Ancak insanların ayetlerden anladıkları olgunlaşma seviyelerine göre değişiyor.
Uzay bilimi gelişmeden önce sadece dünya var diyen insanlar tutup olay kuş böcek olarak anlamış. Dediklerimin hiç birini okumayıp sabit bir cevap vermişsiniz. Resmen şablon gibi. İnsandan daha zeki bir varlık yoktur diye Kur'anda geçmez. İnsanın iradesi istediğini yapabilmesi sayesinde üstün olduğumuzu söylüyor Kur'an.
Bu dedikleriniz dediğim insanı üstün gören fikrin ürünü. Bizden üstün varlık yokda Şeytan nasıl oluyorda isyan ediyor ben insandan üstünüm haksızlık bu diyip Allah'a karşı geliyor. Bize düşman oluyor.
arkadaşlar ben 4.sınıf fizik ögrencisiyim dünya dışı varlıkların olduguna %99.9 emin bizim proflar...
0,1 ihtimal ne olacak
Not:Uzaylı diye bir şey yoktur.
2.Not:Bizde bir uzaylıyız uzayın dışındamı yaşıyoruz.
3.Not:Karışık bir yorum oldu![]()
http://www.google.com.tr/#q=yaratılanların+en+üstünü&hl=tr&start=0&sa=N&fp=c6a30d94a9018548
Şeytan olayına anlatayımda olurda gözlerin açılır belki ,
Şeytan bizim aramızda en büyük benzerlik özgür iradedir. O kendini biliminden dolay degil ateşten yaratıldığı için üstün görüyor. Çamurdan yaratılan bir şeye hizmet etmem diyor. Bide şöyle düşün o bizden üstün olsa neden hizmetimize verilsindi ki ?
Kendi kafama göre yorumlayan ben değilim ne yazıkki. Senin soracağın her soruya gerçek bir mantıkla ve ispatla cevap verebilirim. Bilim diyorsun ya en hakiki bilim kuran'dır. Bazı şeyleri ne kadar süre geçerse geçsin zaten anlayamayız.
Âdem aleyhisselam, Arş'ta gördüğü nurun mahiyetini sual etti. Hak teâlâ buyurdu ki: (Bu nur, gökte Ahmed, yerde Muhammed denilen, zürriyetinden bir peygamberin nurudur. O olmasaydı, seni de, yer ve gökleri de yaratmazdım.) [Mevahib-i ledünniyye]
Peygamber efendimizin insan olduğunu söylemeye gerek yok sanırım ?
dünyada çözülemeyen şeylere inandığım tek şey piramitler insanlar o taşları yüzlerce kilometre uzzaktan getirip nasıl üst üste koymuşlar. çok ilginç geliyor.
dünyada çözülemeyen şeylere inandığım tek şey piramitler insanlar o taşları yüzlerce kilometre uzzaktan getirip nasıl üst üste koymuşlar. çok ilginç geliyor.
Peruda bulunan Nasca paltosunda sadece yerden yüksekte (Uçak helikopter gibi) görülebilen şekiller nasıl yapıldığı çözüldü mü hayır. yine Peruda Maçipiçu dağlarının zirvesinde (5.000 mt.) devasa taşların nasıl oraya geldiği ve mükkemel şekilde yerleştirildiği çözüldü mü hayır. Ota Amerikdada bir sütün var yaklaşık 25-30 mt. boyunda bu sütün bilinmeyen bir alaşımdan yapılmmış. Daha bunlar gibi yüzlercesi var.
Ben bu konularında UFO'larla bir bağlantısının olduğuna inanıyorum. Çünkü dediğiniz gibi bir çok şey hala gizemi koruyor.
Bende bilmiyorum ama bizim hoca söyledi piramitleri yaparken kumun üzerine ilk taşı koyuyorlar sonra taşın büyüklüğünce çevresine kum dolduruyorlar böyle son taşı koyana kadar devam ediyorlar bittikten sonra tüm kumları kazıp alıyorlar.
Süper bir fikir değil mi?:yes:
Ben bu konularında UFO'larla bir bağlantısının olduğuna inanıyorum. Çünkü dediğiniz gibi bir çok şey hala gizemi koruyor.
inanmıyorum, saçmalık bunlar..