General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bazilariniz yaptim diyor yontemini soyluyor bizde olmuyor yalan atmayin ......

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler biseyler bulmus olabilirim normalde gormedigimiz seyler buldum once ekrana basili tutup widgetlara girin sonra orda ayarlar kisayoluna basin ve tethering ve tasinablr hotspot secin ve ekrana gelecek tethering ona basin ve bakin belki bisiler yaparsiniz soyliyim dedim :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bir tane fota adresini bir bilgisayar muhendisinden buldum ben deneyeyim olursa size yazarim burdan

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bi şey fark ettim tablet kapandığı sırada sağ üstteki bildirim çubuğunun olduğu yerin hizasında geliştirici seçenekleri var ama gözükmüyor ben tablet kapatırken kalemle bluetooth un üstüne basılı tuttum bildirimlerden ve tekrar tableti açarken aynı yere yine basılı tuttum ve tablet açıldığında (akıllı telefonlarda bulabilirsiniz) dokunmalarda geri bildirim göster özelliği çalışıyordu
Herkes anlattığım yolla başka yerlere dokunsun ekranda belki usb hata ayıklama modunu böyle açabiliriz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar bi şey fark ettim tablet kapandığı sırada sağ üstteki bildirim çubuğunun olduğu yerin hizasında geliştirici seçenekleri var ama gözükmüyor ben tablet kapatırken kalemle bluetooth un üstüne basılı tuttum bildirimlerden ve tekrar tableti açarken aynı yere yine basılı tuttum ve tablet açıldığında (akıllı telefonlarda bulabilirsiniz) dokunmalarda geri bildirim göster özelliği çalışıyordu
Herkes anlattığım yolla başka yerlere dokunsun ekranda belki usb hata ayıklama modunu böyle açabiliriz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben tableti fabrika ayarlarına döndürdüm.Ondan sonra aktif edeceğim zaman aktif olmuyor.Allah rızası için yardım edin...:crying::crying::crying:

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben tableti fabrika ayarlarına döndürdüm.Ondan sonra aktif edeceğim zaman aktif olmuyor.Allah rızası için yardım edin...:crying::crying::crying:

Factory reset den wipe data reset i seç sonra seni yine aktivasyon ekranına yollar wifi ye bağlan şifre ve tc istiyorsa gir sanırım tabketin burdan sonra aktif olmuyor o zaman açma tuşuyla ekranı kilitle ve yine aç daha sonra kapatma tuşuna basılı tut kapat çıkınca kapata basılı tut güvenli mod diye bi şey çıkacak tamam de tablet kapanıp açılacak açılınca kapatma tuşuna basılı tut kapatın altında ses varsa tableti kapat aç biraz bekle tablet aktif olur

bilal72-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İsletim sistemini kast ettim.
Tablet olarak ipad doğru tabi👍

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
İsletim sistemini kast ettim.
Tablet olarak ipad doğru tabi👍

Ah ios olsaydı var yaaa. Androidi özelleştirirsin engellersin ama ios direk Apple bağlı. Normal ipade ne gelze bunlara da gelirdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hadi ya biseyler bulan varsa soylesin
Minecraft indirsem iyi olur,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler hani siz sunuzya onu silelim bunu silelim onu bunu açalım ben araştırdım iş kurulum yöneticisinde bitiyor iş onu kaldırınca tüm özellikler devreye giriyor kurulum yöneticisinin izinlerine bakın görürsünüz

S

SDN Okuru Bambo

SDN Okuru
Bu saate kadar kimsec bisey bulamadiysa bundan sonrada bisey bulunmaz. Bence artık pes etmeliyiz en azından simdilik. Bu arada wall.alphacoders adlı siteden dilediğiniz wallpaperi HD olarak indirebilirsiniz

NOT:Eğer resimin bir kısmı(sağ veya sol) gözükmüyorsa ana ekranda yan sayfa açın ama ilk sayfayı komple taşımayın taşırsanız 2. sayfaya koydugunuz kısayolları direk 1. sayfaya atiyor.Yani ilk sayfada bir tane kısayol bırakın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler hani siz sunuzya onu silelim bunu silelim onu bunu açalım ben araştırdım iş kurulum yöneticisinde bitiyor iş onu kaldırınca tüm özellikler devreye giriyor kurulum yöneticisinin izinlerine bakın görürsünüz
Bisey sorucam peki o nerde...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kurulum cihaz yöneticisine basılı tut masaüstüna taşıyor masaüstüne hemen koyma en yukarda daire içinde i işareti war onun üstüna sürükle bırak izinlerini gösteriyor