Halkulvad
Profesör
İlgilenecek yok mu?Arkadaşlar, ben cihaza Micro SD kart taktım ama Play Store'dan indireceklerim SD karta inmiyor. (Ayarlardan SD kartı seçtim.)
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Anlayan?
İlgilenecek yok mu?Arkadaşlar, ben cihaza Micro SD kart taktım ama Play Store'dan indireceklerim SD karta inmiyor. (Ayarlardan SD kartı seçtim.)
Anlayan?
Sanırım sıkıntın su,İlgilenecek yok mu?
Çok sağol yaptım oldu.Sanırım sıkıntın su,
Uygulama yukliceksin telefonda Bos yer olmasına rağmen yetersiz hafıza uyarısı alıyorsun.
Benim arkadaşımın telefonunda da ayni sorun olmustu. Şöyle cozdum,
Telefondaki bütün uygulamaları SD karta tasidim. Sonrada önbelleği temizledim. Sorun düzeldi. Bi dene istersen.
4G modelinde kronik sorun çıktı bile. :mrgreen:''Sat Diskavri al'' Devri bitmiştir
:scared: ne sorunu bu hocam daha bismillah yeni çıktı4G modelinde kronik sorun çıktı bile. :mrgreen:
Belki kronik değildir. Adamın biri video çekmiş. Ekranın sağ taraf kendi kendine basılı kalıyor.:scared: ne sorunu bu hocam daha bismillah yeni çıktı
Yok mu şu mübarek ayda sevap kazanacak zat?Arkadaşlar telefon yarım saat şarjda takılı durdu. Şarja taktığımda %66'idi, 15 dk sonra yine %66 yazıyordu. Bi kapatıp açtım yine %66 yazıyor sinir oldum. :cursing: İnternette bikaç yerde okudum batarya bitmiş falan yazmışlar. Ne yapacağım yeni batarya alacağım?
Saç kurutma makinesi hataydı. Percinleri erir. Telefonu öldürmüşsünçok çnemli bi sorunum var:
bende discovery 2 mini var bir anda o açma tuşunu oraya tam 1 minik damla su damladı açma tuşu çalışmamaya başladı bende ondandır diyip easy touch yükleyip teli kapattım ancak buseferde teli geri açamadım bu yüzdende bataryayı çıkarıp taktım yine denedim açılmadı. Su damlasındandır diyip saçkurutma tuttum bataryayı çıkarıp taktım ama takmamla ekrana şu arka plan beyaz ekran ışığı geldi ama görüntü gelmedi o ışıkdqa 1dk yanıp kapanıp tekrar 1 dk yanıyor batarya çı8karıp tekrar taktım hala aynı nasıl çözebilşirm yardım?!!1
İOS en kötüsü. Ne bluetooth kullanabiliyon nede dosyaları PC olmadan yönete biliyon (PC de özel program istiyor üstüne android gibi değil) en güzeli telefonda en iyisi android PC'de windows konsolda ise PlayStationİos a geçiş yapmadigim sürece en iyisi discovery
Yardım edecek olan?Dostlar, telefonum şarj olmuyor. Yani Şarj oluyor görünüyor ama % artmıyor. Bataryan ölmüş diyorsanız Başka bi' Discovery'nin bataryasını taktım onuda şarj etmiyor. Kendi bataryamı başkasına taktım gayet normal şarj oluyor. Telefon kapatıp açınca batarya yüzdesi örneğin %90'dan %20'ye bile düşüyor. Ne yapıyım, önerilerinizi bekliyorum...
Dostlar, telefonum şarj olmuyor. Yani Şarj oluyor görünüyor ama % artmıyor. Bataryan ölmüş diyorsanız Başka bi' Discovery'nin bataryasını taktım onuda şarj etmiyor. Kendi bataryamı başkasına taktım gayet normal şarj oluyor. Telefon kapatıp açınca batarya yüzdesi örneğin %90'dan %20'ye bile düşüyor. Ne yapıyım, önerilerinizi bekliyorum...
Yardım edecek olan?
Sarj girişinde problem var bizede cihazda böle bir sıkıntı vardıDostlar, telefonum şarj olmuyor. Yani Şarj oluyor görünüyor ama % artmıyor. Bataryan ölmüş diyorsanız Başka bi' Discovery'nin bataryasını taktım onuda şarj etmiyor. Kendi bataryamı başkasına taktım gayet normal şarj oluyor. Telefon kapatıp açınca batarya yüzdesi örneğin %90'dan %20'ye bile düşüyor. Ne yapıyım, önerilerinizi bekliyorum...
Yardım edecek olan?
Anlayan yok mu yav? :/
Bu şans işi sana bozuk cihaz denk gelmiştir. Bizde 3 tane var 1,5 yıldır kullanıyoz ve cihazlar gayet iyi. Kamerası olsun ekranı sistemi falan çok güzel. Gelipte marka kötülemeyin. Geçen Sony Xpeia E4G aldım ne sarj oluyor nede sarj dayanıyor. Sistem devamlı çöküyor kasıyor ve zayıf sinyal alıyor. Şimdi bu böyle diye hepsi böyle değil. Bi tane bozuk cihaz görüyonuz hepsini bozuk diye etiketliyorsunuz.Ben böyle rezil bir marka görmedim. Sorunları çıkıyor yaptırabiliyorsun ama yeni soruna neden oluyor.
Elime gelen mal kötüyse hele ki fiyat performansı değilse istediğimi söylerim. Dikkate alınır alınmaz ben bilmem.Bu şans işi sana bozuk cihaz denk gelmiştir. Bizde 3 tane var 1,5 yıldır kullanıyoz ve cihazlar gayet iyi. Kamerası olsun ekranı sistemi falan çok güzel. Gelipte marka kötülemeyin. Geçen Sony Xpeia E4G aldım ne sarj oluyor nede sarj dayanıyor. Sistem devamlı çöküyor kasıyor ve zayıf sinyal alıyor. Şimdi bu böyle diye hepsi böyle değil. Bi tane bozuk cihaz görüyonuz hepsini bozuk diye etiketliyorsunuz.
Elime gelen mal kötüyse hele ki fiyat performansı değilse istediğimi söylerim. Dikkate alınır alınmaz ben bilmem.Bu şans işi sana bozuk cihaz denk gelmiştir. Bizde 3 tane var 1,5 yıldır kullanıyoz ve cihazlar gayet iyi. Kamerası olsun ekranı sistemi falan çok güzel. Gelipte marka kötülemeyin. Geçen Sony Xpeia E4G aldım ne sarj oluyor nede sarj dayanıyor. Sistem devamlı çöküyor kasıyor ve zayıf sinyal alıyor. Şimdi bu böyle diye hepsi böyle değil. Bi tane bozuk cihaz görüyonuz hepsini bozuk diye etiketliyorsunuz.
Arkadaşlar telefonun ekranı kırdım genel merkez servisinde yaptırması 200,00 TL. telefonun değeri ikinci el olduğu için 250 TL. siz olsanız ne yapardınız