General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Moto G ciler buraya uğramayın geliyosunuz yalan yanlış konuşuyosunuz gidin moyo g kullananlar klübü açın(Eğer o telefonu kullanan varsa) Buraları pisletmeyin gidin orada discoveryi kötüleyin burada konuşmayın moto g dünya 1. si diye.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Discovery bir devrim açtı uygun fiyata özellikli telefon sınıfını açtı siz gidiyonuz moto g moto g deyip duruyonuz moto g iyide olsa Gm olmasa bunlar olamazdı.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Moto G ciler buraya uğramayın geliyosunuz yalan yanlış konuşuyosunuz gidin moyo g kullananlar klübü açın(Eğer o telefonu kullanan varsa) Buraları pisletmeyin gidin orada discoveryi kötüleyin burada konuşmayın moto g dünya 1. si diye.

Discovery bir devrim açtı uygun fiyata özellikli telefon sınıfını açtı siz gidiyonuz moto g moto g deyip duruyonuz moto g iyide olsa Gm olmasa bunlar olamazdı.

http://www.teknolojioku.com/haber/moto-g-en-fazla-satilan-motorola-akilli-telefonu-oldu-16821.html

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
2 Haziranda Muzaffer Golcü 3 Hafta içinde hazır olacak dedi.

yigitsarri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sizce general mobile discovery ' mi daha iyi yoksa s4 mini mi ? özellikler olarak

yigitsarri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nedenki ?

neden dostum neden ?

o temayı nasıl yaptın dostum cok güzel ya :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
general mobile discovery mi daha iyi s4 mini mi

S4 miniye veya discovery'e para vericeğine birazcık daha para biriktir paralel ithalet g2 16gb almaya çalış derim. Seni yıllarca idare edebilecek ve o almak istediğin telefonlardan kat kat kat daha iyidir emin ol her konuda.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kitkat..

Arkadaşlar muzaffer golcü 2 haziranda 2-3 Hafta içinde kitkati yayınlayacağiz demişti Ayın 23 bu verdiği tarihin son günü daha ses seda yok ama insan bekliyor işte :)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kitkat..

Arkadaşlar muzaffer golcü 2 haziranda 2-3 Hafta içinde kitkati yayınlayacağiz demişti Ayın 23 bu verdiği tarihin son günü daha ses seda yok ama insan bekliyor işte :)

ben ümidi kestim artık Ramazan bayramında bi jest yaparlar diye bekliyorum :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Hacı 4.4 rom yok mu bu telefona kur sende kurtul bu strese değmez

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Muzafferin yalanları 2 haziranda 2-3 hafta içinde dedi inşallah seneye gelir :D generel mobile discovery 2 içinde mart-nisan demişlerdi bekliyemedim artıkın :D abi bu kadar yalan söylenmez ki ya gerçeği söylücen yada dediğinin arkasında durucan.

fHrxsalI.jpeg

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Muzafferin yalanları 2 haziranda 2-3 hafta içinde dedi inşallah seneye gelir :D generel mobile discovery 2 içinde mart-nisan demişlerdi bekliyemedim artıkın :D abi bu kadar yalan söylenmez ki ya gerçeği söylücen yada dediğinin arkasında durucan.

Böyle kıytırık bir firma işte. Bir zamanlar General Mobile Discovery Elite'yi düşündüğüme inanamıyorum. Hala KitKat bekliyor olurdum. :D

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Böyle kıytırık bir firma işte. Bir zamanlar General Mobile Discovery Elite'yi düşündüğüme inanamıyorum. Hala KitKat bekliyor olurdum. :D
Kıytırık olmasının sebebi yeni ve yetersiz bir firma fakat en baştan çok yükseklere bakan bir firma bence bu yüzden bu da Gm yi benim gözümde samsung gibi firmalardan yukarıda tutar :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Hacı 700 liraya moto g var discovery 2 yi beklemeyin la mtk işlemci olcak gene

yo£cu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eşime doğum hediyesi olarak bir tane aldım biraz kurcaladım falan iyi telefon

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Moto g 4.4.3 te bizim g2 ye 4.4.2 yeni geldi :) yaknda 4.4.4 ü de alır moto g :)

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim bildiğime göre discovery 2 Snapdagon600 bulundurcak :D bence beklenmeye değer bir telefon Htc one da aynı çipseti kullanıyor. TÜRK markası olarak GM yi seviyoruz <3 Şuan nekadar yetersiz olsada.

Ben daha öncede uyardım ama tekrar düzgün bir şekilde uyarmak istiyorum moto g ciler gitsin kendilerine yeni bir grup açıp orada konuşsunlar burada laf kalabalığı yapıpta GM Discoveryi kötülemesinler ha özellik olarak kötü veya iyi olabilir ama böyle konuşup durmaları beni ve birçok kişiyi rahatsız ediyor. Teşekkürler.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Discoveryi kötüleyen yok moto g de kullanmıyorum discovery 2 s600 ile gelirse eyvallah yoksa ben yine moto g öneririm

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bir arkadaşımın şarj giriş yeri bozuldu. Acaba yaptırmaya verse kaç günde yapılır, bilgisi olan arkadaş var mı?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bir arkadaşımın şarj giriş yeri bozuldu. Acaba yaptırmaya verse kaç günde yapılır, bilgisi olan arkadaş var mı?

Yapacak olan kişinin el becerisi ile alakalı bir durum, tabi işlerinin yoğunluğu ile de alakalı. İşi yoksa 1-2 saatlik bir iş diye düşünüyorum.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Yapacak olan kişinin el becerisi ile alakalı bir durum, tabi işlerinin yoğunluğu ile de alakalı. İşi yoksa 1-2 saatlik bir iş diye düşünüyorum.
Telefonun garantisi bitmedi ama sanırım garanti kapsamında yapıyorlar. O yüzden telpaya verecek, telpa 50 liraya yapıyor galiba. Telpaya verilirse kaç günde geri vereceğini bilmiyoruz :)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hala gelmedimi şu lanete kit kat ya her konu güncellendiğinde bi umut giriyorumm ama ellerim bom boş :D