General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkdaşlar ben 1 ay sonra discovery 16 gb alacağımda ben öncelikle telefona dolmuş driver, gta san andreas, fifa 14, most wanted gibi oyunları yükleyeceğim her hangi bir kasma olurmu ?

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu bahsettiğiniz oyunların hepsini yüksek performansta oynayabilirsiniz kesinlikle sorun çıkmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
32 gb lik sd kartım var oyunlara na atarsam telefonun hafızası dolmaz değil mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum gm discovery 16 gb sorunum kablo ile bilgisayara baglanamıyorum sadece şarj ediyor orjinal kandi kablosu... napmam lazım yardımcı olurmusunuz ?

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Acill yazın sizce hala alınabilir bir telefon mu discovery hatası varsa yazın. (alıntı alarak yazarsanız sevinirim.)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Acill yazın sizce hala alınabilir bir telefon mu discovery hatası varsa yazın. (alıntı alarak yazarsanız sevinirim.)

Ihtiyaclarin nedir mesela F/P ürünü arıyorsan 600_700 den fazla para vermek istemiyorsan marka prestiji senin için önemli değil se neden alınmasın.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Neden Alınmasın Discovery Kitkatin gelmesiyle Çok tutulan bir cihaz olacaktır 990 Liraya Discovery Elite Lite Alabilirsiniz

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ihtiyaclarin nedir mesela F/P ürünü arıyorsan 600_700 den fazla para vermek istemiyorsan marka prestiji senin için önemli değil se neden alınmasın.
ben film izlemek internette dolaşmak fotoğraf çekmek ve oyun oynamak için kullanacağım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Neden Alınmasın Discovery Kitkatin gelmesiyle Çok tutulan bir cihaz olacaktır 990 Liraya Discovery Elite Lite Alabilirsiniz
elite lite hiç bir yerde bulunmuyor ve bana göre büyük bir telefon kullanamam köşeleri fean çok dik tasarımını sevmedin 5'' olsaydı alırdım.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben film izlemek internette dolaşmak fotoğraf çekmek ve oyun oynamak için kullanacağım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

elite lite hiç bir yerde bulunmuyor ve bana göre büyük bir telefon kullanamam köşeleri fean çok dik tasarımını sevmedin 5'' olsaydı alırdım.

Oyun önemli ise ucuz bir tercih olarak Nexus 5 al.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne oldu gm ciler nerde kitkat??? sürekli mart sonu, mayıs sonu, haziran sonu, 2895 yılı temmuz sonu garanti gelir... forumda bir arkadaş vardı kim şunu mu alayım bunu mu dese bütçesi olan bile gm discovery öneriyordu. note 2 mi gm mi diyen arkadaşada gm demişti note 2 kitkat aldı belirteyim. gm ciler beklesin 2895 yılını hata o zaman direk olarak android 458 i vereceklermiş....

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bu güncelleme ne zaman gelecek merak ediyorum doğrusu.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ya Arkadaşlar Bu Kilit Ekranına (Kaydırma) Eklenen Widget Şeklinde Mesaj Google Asistan gibi Şeyleri nasıl Kaldırabiliyoruz ?

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ne oldu gm ciler nerde kitkat??? sürekli mart sonu, mayıs sonu, haziran sonu, 2895 yılı temmuz sonu garanti gelir... forumda bir arkadaş vardı kim şunu mu alayım bunu mu dese bütçesi olan bile gm discovery öneriyordu. note 2 mi gm mi diyen arkadaşada gm demişti note 2 kitkat aldı belirteyim. gm ciler beklesin 2895 yılını hata o zaman direk olarak android 458 i vereceklermiş....

Yaş kaç? Bilmeyende siyaset yaptığını sanır. Belliki GMD ye kitkat gelmesini kendine yediremiyorsun.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Güncellemeyi bilmiyorum ama fiyatı arttı gibime geldi sanki ? onun dışında benim beğendiğim bir cihaz zaten söylemeye gerek yok f/p.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35

Arkadaş galiba ikisi arasında fiyat farkını bilmiyor birisi anlatıversin Allah rızası için.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
kit kat Haziran sonu gibi gelebilir tahminimcee rom olarak zaten geldi gm ye kitkat.... :)

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Sen ne içtiysen bende ondan istiyorum Note 2 Samsungun amiral Gemisiydi Kit Katı daha yeni aldı içinde Gmcilere ne kadar kin oluştuysa Note 2 nin Kitkatı almasini beklemiş gelmiş buraya yorum yazmis Sonra niye gelişemiyor bu ülke derler bunun gibi zihniyeti olanlar yüzünden.

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
note 2 bugün bile 1200-1300 tl civarı
gm 700 tl civarı kitkat gelse de gelmese de telefonumdan memnunum
bugün seçenek sunsalar yine gm alırım gps problemi hala yaşamaya devam etsemde
(her şeyi denedim ancak mobile uncle tools dan ygps ile girersem gps i kesin buluyor)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tek sıkıntı OTG desteği yok. yani telefonda usb çalıştıramıyorsunuz.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şöyle bir şey var. :P

Bop6xHfCcAA3xKg.jpg:large

alycann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
note 2 bugün bile 1200-1300 tl civarı
gm 700 tl civarı kitkat gelse de gelmese de telefonumdan memnunum
bugün seçenek sunsalar yine gm alırım gps problemi hala yaşamaya devam etsemde
(her şeyi denedim ancak mobile uncle tools dan ygps ile girersem gps i kesin buluyor)

ayarlardan gps uydularına bas
gelen ekranda
gps epo yardımı
a-gps 'i aktif et
epo ayarlarından da otomatik indiri seç tabi açık alanda yap
ondan sonra bir sorunun kalacağını sanmıyorum
ben bikaç saniyede bağlanıyorum uyduya