neskalii
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 23
4.4 g e l e c e k ! ! !
Kesin gelicek de yani inşallah gelicekte ne zaman usta yaw
4.4 g e l e c e k ! ! !
Arkdaşlar ben 1 ay sonra discovery 16 gb alacağımda ben öncelikle telefona dolmuş driver, gta san andreas, fifa 14, most wanted gibi oyunları yükleyeceğim her hangi bir kasma olurmu ?
kasmaz
peki bu oyunları 4 gb'lik discovery'e yüklesem kasar mı ?
Acill yazın sizce hala alınabilir bir telefon mu discovery hatası varsa yazın. (alıntı alarak yazarsanız sevinirim.)
ben film izlemek internette dolaşmak fotoğraf çekmek ve oyun oynamak için kullanacağımIhtiyaclarin nedir mesela F/P ürünü arıyorsan 600_700 den fazla para vermek istemiyorsan marka prestiji senin için önemli değil se neden alınmasın.
elite lite hiç bir yerde bulunmuyor ve bana göre büyük bir telefon kullanamam köşeleri fean çok dik tasarımını sevmedin 5'' olsaydı alırdım.Neden Alınmasın Discovery Kitkatin gelmesiyle Çok tutulan bir cihaz olacaktır 990 Liraya Discovery Elite Lite Alabilirsiniz
ben film izlemek internette dolaşmak fotoğraf çekmek ve oyun oynamak için kullanacağım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
elite lite hiç bir yerde bulunmuyor ve bana göre büyük bir telefon kullanamam köşeleri fean çok dik tasarımını sevmedin 5'' olsaydı alırdım.
ne oldu gm ciler nerde kitkat??? sürekli mart sonu, mayıs sonu, haziran sonu, 2895 yılı temmuz sonu garanti gelir... forumda bir arkadaş vardı kim şunu mu alayım bunu mu dese bütçesi olan bile gm discovery öneriyordu. note 2 mi gm mi diyen arkadaşada gm demişti note 2 kitkat aldı belirteyim. gm ciler beklesin 2895 yılını hata o zaman direk olarak android 458 i vereceklermiş....
keşke gelse ...Yaş kaç? Bilmeyende siyaset yaptığını sanır. Belliki GMD ye kitkat gelmesini kendine yediremiyorsun.
ne oldu gm ciler nerde kitkat??? sürekli mart sonu, mayıs sonu, haziran sonu, 2895 yılı temmuz sonu garanti gelir... forumda bir arkadaş vardı kim şunu mu alayım bunu mu dese bütçesi olan bile gm discovery öneriyordu. note 2 mi gm mi diyen arkadaşada gm demişti note 2 kitkat aldı belirteyim. gm ciler beklesin 2895 yılını hata o zaman direk olarak android 458 i vereceklermiş....
note 2 bugün bile 1200-1300 tl civarı
gm 700 tl civarı kitkat gelse de gelmese de telefonumdan memnunum
bugün seçenek sunsalar yine gm alırım gps problemi hala yaşamaya devam etsemde
(her şeyi denedim ancak mobile uncle tools dan ygps ile girersem gps i kesin buluyor)