General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
bu cihaz gerçekten başarılımı arkadaşlar ya yok satıyor yahu

DH de 190 sayfalık kullanıcı yorumlarından oluşan bi ana konusu var.
Bazı tekil şikayetler olsa da cihaz genel olarak iyi ve kullanışlı görünüyor.

Sanıyorum stok sorunu Ağustos ayında çözüme kavuşacaktır.

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
cihazı alan arkadaş varsa iletişime geçelim yahu

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Ürünü tedarik edemeyen arkadaşlar http://www.telpa.com/GeneralMobile/Cep-Telefonu/Discovery adresinde sol alt köşede bayi listesi var şehrinize göre. Oradan bayileri bulup tek tek ararsanız telefon ile ellerinde olup olmadığını öğrenirsiniz. İnternet de stok sıkıntısı çekildiği zamanlarda görüyorum ki şuan da öyle biz öyle yapmıştık. Bizim bulunduğumuz yer ufak bir yer olmasına rağmen 4 bayi vardı ve en son bir tanesinde 1 tane kalmıştı onu aldık :).

Telefonu almak isteyen ve aklında soru işareti olanlar boşa kuruntu yapmayın. Bu fiyata alabileceğiniz hangi marka telefon doğru düzgün kasa kalitesine sahip yada güncelleme alacak. Bu telefon fiyatının üstünde bir değer taşıyor. Ne demek istediğimi hiç kullanmamış arkadaşlar ellerine alıp 10 dk baktıktan sonra daha iyi anlayabilirler :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
galaxy s3 ile özellikleri aynı ama bence fp oyun için s3 çok önde

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
oyun için alınmaz telefon. ben bir süre oynadım ama gereksiz birşey. zaten şarjı bir gün zor gidiyor. Bence o özelliklere o fiyat çok iyi.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Oyun için Telefona bir dünya para bayılacağıma ya iyi bir toplama pc yaparım ya da tablet alırım.

DangeRWoLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@friendly real racing 3 den kaynaklanan bir şey dhdeki bazı arkadaşlardada aynı sorun oldu.Bir daha tekrarlamadı çünkü oynamayı bıraktım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

cihazı alan arkadaş varsa iletişime geçelim yahu

Cihazı aldım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum soruların varsa sorabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar lüleburgazda bu telefonu almış olan varmı yardımcı olurmusunuz.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bugün bir arkadaşta görüp bikaç saat kurcaladım ve benim kullandığım sola'ya ayrı küfrettim verdiğim paraya ayrı... Alın arkadaşlar 600 liralık hiçbir telefonun yapamayacağı şeyleri bunda yaparsınız hatta 1000 lira üstündeki telefonların çoğundan iyi. Rom atmış bizim arkadaş telefonda sorun diye bişey yok yağ gibi. Kullanılan malzemede s3'ten farksız elinize alınca anlarsınız. Bu telefonu almanın yolu beklemekse bekleyin pişman olmassınız. En kısa zamanda solayı satıp alıyorum.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Stoğa girmesini dört gözle bekliyoruz... :)

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
@friendly real racing 3 den kaynaklanan bir şey dhdeki bazı arkadaşlardada aynı sorun oldu.Bir daha tekrarlamadı çünkü oynamayı bıraktım :D

Cihazı aldım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum soruların varsa sorabilirsin
sıkıntı çıkardımı menü geçişleri nasıl oyunlarda tıkanıyormu şarzı nasıl gidiyor??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar general mobile discower nasıl room yüklenir bileniniz varmı

DangeRWoLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@mekolac44 Şuana kadar çok fazla sıkıntı yaşamadım bazılarında ekranda ölü piksel kamerada pembeleşme felan olduğu söğleniyor ama benimkinde yok sadece kameranın çevresindeki metal alaşımlı çerçeveden ses geliyor.Oyun performansı akıcı oyun hakkında şüpheniz olmasın pil konusunda ise normal kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ağs ayından önce bulma şansı yok denecek kadar az.. /:

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bazı siteler Ağs başı gelecek cihazların, -ön siparişlerin yoğunluğundan dolayı- satışını bitirdi.

Yeni siparişlerde teslim tarihini 15.08 den sonra vermeye başladılar..

ebuyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
BİM harekete geçer yakında bekleyenler için..

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu telefon bu fiyata gerçekten mükemmel.

onerbp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk fırsatta alacağım. gerçekten mükemmel bir cihaz.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Telefonu bugün tesadüfen Metrobüste bir çocuğun elinde gördüm.
Mavi renk olduğu için direkt dikkatimi çekti.
Gittim yanına çocukla tanışıp biraz sohbet ettim ve telefonu incelemek için rica ettim.

Sağolsun verdi yaklaşık 7-8 dk. inceledim cihazı.

Cihaz gerçekten çok kaliteli... Eski bir Iphone kullanıcısı ve etrafında bir sürü Samsung Galaxy S modelleri kullanan ve onları defalarca inceleme fırsatı bulan birisi olarak, bu cihaz gerçekten çok akıcı ve şık geldi gözüme.

Bir kere inanılmaz ince, bu kadar zarif bir cihaz beklemiyordum açıkçası. Ayrıca renkli cihazlara karşı olan ön yargım da tamamen bu cihazla birlikte kaybolmuş oldu, mavi cihaza çok iyi yakışmış.

Menüler arası geçiş çok hızlı ve uygulamaları açıp kapamada cihaz çok kararlı ve stabildi.

Çocuk bu cihazı bilmeden telefoncudan Haziran sonunda tesadüfen almış, bana ucuz kullanışlı bir cihaz verin demiş, bunu vermişler :)

Biz bilinçli alıcı olarak daha ne kadar bekleyeceğiz kimbilir. :)

gurkanbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10 gündür kullanıyorum oyun oynadm video izledim nette gezindim hiç bi donma falan yok. almak istiyen varsa bazı avea bayilerinde satılıyor alabilirler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup1:telefon fiyatının düşük olması kötü olduğunu ilgilendirmez. uygun olmasının nedeni marka meselesi . ve general mobile i bir tanıdığım kullanıyor ve çok memnun. ve benim şu anki telefonum HTC SALSA ilk çıktığında aldım fiyatı 500 lira ama çok kaliteli tek sorunu ısınması yani fiyat telefon kalitesini etkilemez.:thumbup1:

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Dün bugün Metro Grossmarketlerde satıldı. Ben bir kaç saat önce bir tane aldım. Kaldı mı bilmiyorum. Genelde ilk veya 2. gün tükenmişler.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hemşerim satışlarda patlama yapacaksın sanırım :p

Hemşerim satışlarda patlama yapacaksın sanırım :p