General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bulunayım belki burada destek gerekir DH Storm Worm

Hoşgeldin [MENTION=360811]Storm Worm[/MENTION]
Seni DH de ilgiyle takip ediyorum, oradaki GM Discovery konusunu çok başarılı yönetiyorsun, tebrik ederim.

Cihazı kısa zaman içerisinde alacağım, artık burada da paylaşımlarını görmek isteriz.. :)

Storm Worm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@friendly

Hoşbulduk aslında bir kaç konudaki yanlış bilgileri düzeltmek için geldim arada bir gözüm de burada sıkıntısı olanların mesaj atması yeterli.Burada bir ana konu hazırlamayacağım bunun sebebi de dh de mümkün olan en iyi konuyu hazırladığımıza inanıyorum şimdi orayı burayı kopyalamak yanlış olacağından iletişime geçen sorunu olan arkadaşlara yardım etmek yanlış bilgi kirliliğini engellemek için buradayım.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
@Storm Worm

Aklımıza takılanları sana buradan soralım o zaman.
Çünkü gördüğüm kadarı ile bu cihaz konusunda sorun-çözüm noktasındaki en bilgili ve deneyimli kişisin.

Ara sıra senin de eklemek istediklerin olursa onları okuyalım.
Zaten diğer yerden güncel takip ediyorum ayrıca. :)

Storm Worm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@friendly DH de ki kadar burada aktif olamayacağım orada malum son bir kaç günlük yoğunluğum haricinde her soruna anında cevap veriyorum burada da elimden geldiğince yarımcı olacağım.2 aydır telefon için uğraşıyorum sıfır kazançla nereden bulaştım bilmiyorum artık istemesem bile aklım hep buralarda yardım edesim geliyor.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Tamam inş.

Cihazı alayım hayırlısıyla, sendeyim. :)

Storm Worm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burayada yazmış olayım şu an hepsiburada stoklarında bulunmakta.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bende şaşırdım sadece Siyah hemen teslim demişler..
20-25 gün siparişi girip bekleyenler vardı HB de cihazı halbuki.

Hasan70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu aralar S2'mi (I9100G) değiştirmek istiyorum. Duruma göre gene bir S2 (I9100) veya S3 alacağım. Fiyat bazında ucuz gördüm bu telefonu. Ne dersiniz S2'ye tercih edilir mi? Artısı eksisi nedir?

Storm Worm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Hasan70 S2 ye göre karşılaştırmalar yapılmıştı ve performans olarak daha iyi çıkmıştı hatta S2'sini satıp bu telefonu alacak olan bir arkadaşımız vardı.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@friendly

Hoşbulduk aslında bir kaç konudaki yanlış bilgileri düzeltmek için geldim arada bir gözüm de burada sıkıntısı olanların mesaj atması yeterli.Burada bir ana konu hazırlamayacağım bunun sebebi de dh de mümkün olan en iyi konuyu hazırladığımıza inanıyorum şimdi orayı burayı kopyalamak yanlış olacağından iletişime geçen sorunu olan arkadaşlara yardım etmek yanlış bilgi kirliliğini engellemek için buradayım.
merhaba hoşgeldin benim discovery ile ilgili şöyle bir sorunum var facebook kişileri ile telefon rehberini senkronize edemedim facebook verilerini sildim denedim olmadı uygulamayı kaldırdım yeniden kurdum olmadı yardımcı olursanız sevinirim...

Storm Worm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba hoşgeldin benim discovery ile ilgili şöyle bir sorunum var facebook kişileri ile telefon rehberini senkronize edemedim facebook verilerini sildim denedim olmadı uygulamayı kaldırdım yeniden kurdum olmadı yardımcı olursanız sevinirim...

Buyrun hocam gm discovery onerilen programlar listesinden ;

Sync Facebook Contact Sync : Facebook ile senkronizasyon için bu programı kullanabilirsiniz. http://goo.gl/fRrCEV

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar. 3-4 yerde ölü piksel sıkıntısı yaşayanları gördüm. Telefonu almaya niyetlenmişken böyle sıkıntıları görünce biraz tereddüt ettim açıkası. Acaba diğer kullanan arkadaşlarda böyle bi sıkıntı oldu mu ?

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Merhabalar. 3-4 yerde ölü piksel sıkıntısı yaşayanları gördüm. Telefonu almaya niyetlenmişken böyle sıkıntıları görünce biraz tereddüt ettim açıkası. Acaba diğer kullanan arkadaşlarda böyle bi sıkıntı oldu mu ?

Arkadaşım Tüketici haklarını bilmiyor musun sen? İnternet alışverişlerinde aldığın malı koşulsuz şartsız 7 (iş) günü içerisinde iade etme hakkın var. Ben anlamıyorum bu kadar sorun yapan arkadaşları. Alın bakın varsa iade edin yoksa kullanmaya devam edin bu kadar basit.

Storm Worm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Olu piksel 3-4 bin liralik tvlerde 2 bin liralik telefonlardada cikiyor elektronik sans isidir.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşım Tüketici haklarını bilmiyor musun sen? İnternet alışverişlerinde aldığın malı koşulsuz şartsız 7 (iş) günü içerisinde iade etme hakkın var. Ben anlamıyorum bu kadar sorun yapan arkadaşları. Alın bakın varsa iade edin yoksa kullanmaya devam edin bu kadar basit.

Dövseydin bide ? Sopa ister misin ?

Storm Worm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mobil cihazda bildirim olayına alışamadım henüz telefon hakkında sorusu sıkıntısı olanın ulaşması yeterli konu hareketlensin biraz

Hasan70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Hasan70 S2 ye göre karşılaştırmalar yapılmıştı ve performans olarak daha iyi çıkmıştı hatta S2'sini satıp bu telefonu alacak olan bir arkadaşımız vardı.

Valla S2'imden hiç memnun değilim. Çok çabuk ısınıyor, şarjı su gibi içiyor. Çok para vermeden değişiklik yapmak istiyorum. S3 felan hiç hoşuma gitmiyor ama bir nebze ucuza almış oluyoruz bundan dolayı Samsung'dan çıkmam zor. Gönül Nexus 4 istiyor ama dediğim gibi çok para da vermek istemiyorum.

Telefoncuda 600 lira diyorlar sıfır kutulusuna bundan dolayı sormuştum. Nasip bakalım. :) Olmazsa elime alıp bakayım bari en doğru karar öyle verilir. :)

Storm Worm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=260877]Hasan70[/MENTION] ben şahsen tavsiye ederim hocam 600 lira tavsiye edilen fiyat ve kapalı kutu ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Hepsiburada.com da 24 saat içinde kargo şeklinde satışa çıkmıştı, ertesi gün ilan kökten kaldırılmış.
Stok dayanmıyor ülkemize :)

Reaksiyon puanı
2,148
Ben:
Merhaba 2 ağustosta sipariş verdim 13 ağustosta stokta gözüküyordu telefon, hala bi gelişme gözükmüyor siparişimde. Ürünün durumu nedir şu anda?

Hızlıal.com:
Değerli Müşterimiz,
Siparişinizde ki ürününüz Distribütör firmanın ithalatında yaşanan gecikmeden dolayı 16.08.2013 tarihinde gönderimi sağlanacaktır.
Saygılarımızla,
Hızlıal.com

Hay distribütörüne..

Son_Mohikan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben:
Merhaba 2 ağustosta sipariş verdim 13 ağustosta stokta gözüküyordu telefon, hala bi gelişme gözükmüyor siparişimde. Ürünün durumu nedir şu anda?

Hızlıal.com:
Değerli Müşterimiz,
Siparişinizde ki ürününüz Distribütör firmanın ithalatında yaşanan gecikmeden dolayı 16.08.2013 tarihinde gönderimi sağlanacaktır.
Saygılarımızla,
Hızlıal.com

Hay distribütörüne..

Vallahi hızlıal.com gibi kurumsallaşmış bir firma bile şekilde yaklaşım gösteriyorsa, internet üzerinden diğer bilinmedik firmalara güven olup da ürün alınmaz..
Bence sen siparişini iptal ettirmelisin.
ondan sonra, gidip kendi mağazalarından ürünü tedarik edebilirsin.
Belki internet fiyatıyla bir miktar fazla ödersin ama, ne bileyim genelde bu tip şeyler için mağazadan gidip almayı tercih ederim.
Hızlıal.com, hepsiburada.com v.b siteler güvenilir sitelerdir.
Hatta hepsiburada.com sitesinden 3-5 kere alışveriş de yapmıştım.
Ürün elime geç gelmesinden başka bir sıkıntı yaşamamıştım.
Ama o zaman hakikaten bayağı bir sinir olmuştum.
Hepsiburada.com sitesi ve çalıştığı kargo şirketi sağolsunlar İstanbul için bana ürünü 5 günde zor teslim ettiler.
Allahtan İstanbul içinde oturuyorum.
Bu tip sıkıntılar da yaşayabilirsin.
O yüzden ben bundan sonra 5 kuruş pahalı olsun, kendi mağazasından almayı tercih ederim...
Hızlıal.com, bildiğim kadarıyla Gold bilgisayarının yan firması, onlara da sorabilirsin, uçuk bir fiyat farkı yoksa teslimatı iptal ettirip, ordan alabilirsin...
Neyse sana geçmiş olsun dileyelim.
Adamı gerçekten sinir eder de....

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Sitelerde sorun yok, telefona talep çok var.
HB sitesi bile 2. partiyi 1 ayda anca teslim ettiler millete..

Diğer sitelerdeki uyanıklarda 700 den açıyor kapıyı..
Hele bir tanesi ikinci eline 799 tl fiyat çekmiş Sahibinden sitesinde.
İlanı her gördüğümde, satıcıya bir şeyler yazmamak için zor tutuyorum kendimi.. :)