Berkdelikanli
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
sakın oprötörlerden almayın 200 tl daha pahlı
Bulunayım belki burada destek gerekir DH Storm Worm
Burayada yazmış olayım şu an hepsiburada stoklarında bulunmakta.
merhaba hoşgeldin benim discovery ile ilgili şöyle bir sorunum var facebook kişileri ile telefon rehberini senkronize edemedim facebook verilerini sildim denedim olmadı uygulamayı kaldırdım yeniden kurdum olmadı yardımcı olursanız sevinirim...@friendly
Hoşbulduk aslında bir kaç konudaki yanlış bilgileri düzeltmek için geldim arada bir gözüm de burada sıkıntısı olanların mesaj atması yeterli.Burada bir ana konu hazırlamayacağım bunun sebebi de dh de mümkün olan en iyi konuyu hazırladığımıza inanıyorum şimdi orayı burayı kopyalamak yanlış olacağından iletişime geçen sorunu olan arkadaşlara yardım etmek yanlış bilgi kirliliğini engellemek için buradayım.
merhaba hoşgeldin benim discovery ile ilgili şöyle bir sorunum var facebook kişileri ile telefon rehberini senkronize edemedim facebook verilerini sildim denedim olmadı uygulamayı kaldırdım yeniden kurdum olmadı yardımcı olursanız sevinirim...
çok teşekkür ederim yardımın için günlerdir bu sorunu araştırıyodum kimseden cevap alamamıştım sağol...Buyrun hocam gm discovery onerilen programlar listesinden ;
Sync Facebook Contact Sync : Facebook ile senkronizasyon için bu programı kullanabilirsiniz. http://goo.gl/fRrCEV
Merhabalar. 3-4 yerde ölü piksel sıkıntısı yaşayanları gördüm. Telefonu almaya niyetlenmişken böyle sıkıntıları görünce biraz tereddüt ettim açıkası. Acaba diğer kullanan arkadaşlarda böyle bi sıkıntı oldu mu ?
Merhabalar. 3-4 yerde ölü piksel sıkıntısı yaşayanları gördüm. Telefonu almaya niyetlenmişken böyle sıkıntıları görünce biraz tereddüt ettim açıkası. Acaba diğer kullanan arkadaşlarda böyle bi sıkıntı oldu mu ?
Arkadaşım Tüketici haklarını bilmiyor musun sen? İnternet alışverişlerinde aldığın malı koşulsuz şartsız 7 (iş) günü içerisinde iade etme hakkın var. Ben anlamıyorum bu kadar sorun yapan arkadaşları. Alın bakın varsa iade edin yoksa kullanmaya devam edin bu kadar basit.
@Hasan70 S2 ye göre karşılaştırmalar yapılmıştı ve performans olarak daha iyi çıkmıştı hatta S2'sini satıp bu telefonu alacak olan bir arkadaşımız vardı.
Hepsiburada.com da 24 saat içinde kargo şeklinde satışa çıkmıştı, ertesi gün ilan kökten kaldırılmış.
Stok dayanmıyor ülkemize![]()
peki bu siteye güvenebilirmiyiz ?Şuan burada stok olması lazım : http://www.tikladim.com/general-mobile-discovery-siyah-cep-telefonu-p344996
peki bu siteye güvenebilirmiyiz ?
Ben:
Merhaba 2 ağustosta sipariş verdim 13 ağustosta stokta gözüküyordu telefon, hala bi gelişme gözükmüyor siparişimde. Ürünün durumu nedir şu anda?
Hızlıal.com:
Değerli Müşterimiz,
Siparişinizde ki ürününüz Distribütör firmanın ithalatında yaşanan gecikmeden dolayı 16.08.2013 tarihinde gönderimi sağlanacaktır.
Saygılarımızla,
Hızlıal.com
Hay distribütörüne..