- Reaksiyon puanı
- 16,127
pzar günü bakmak lazım park bornova'ya baktın mı?
Markasını beğenmiyorsan Apple'ı satın al GM 4G'nin üstüne logosunu bastır... Kimse bunu yapma veya yapamazsın demiyor....markası çöp.
Markasını beğenmiyorsan Apple'ı satın al GM 4G'nin üstüne logosunu bastır... Kimse bunu yapma veya yapamazsın demiyor....
pzar günü bakmak lazım park bornova'ya baktın mı?
Ekran goruntusu nerde ? 2 kez sarj etmis olmayasiniz cihazi yada full video izlemissinizdir ?ES Dosya yöneticisini kur. Sonra zil sesi ayarina tıkla karşına hangisiyle açılsın seçeneği çıkacak ES D. Y. işaretle. Böylece zil sesini değiştireceksin. Sonra sil yöneticiyi.
Yukarda soran arkadaşım oyun oynadım müzik dinledim wp face aklına gelebilecek her şeyi yaptım. Ona rağmen 8 saati gördü. Aynı kullanımda günde 3 kez şarj ederdim 5s'imi ama bu aynı yoğunlukta 1 günü fazlasıyla çıkarıyor.
Arka kamera haricinde bir eksik göremedim cihazda.
Ekran parlaklığım %40 ayrıca ve olabildiğince güneş ışığında dahi parlak. Şaşırttı beni bu cihaz.
dostum park bornovada teknoloji mağazası olarak teknosa var sadece.. olsa forum bornovadaki teknosa exxtrada olurdu..
teknosa bimeks vatanbilgisayar ve mediamarkt da yok.. koca izmirde bulamadım valla :glare:
İllaki zincir mağazalarda aramayın. Bugün Teknosa, Bimeks filan kalmamış. Gittim Turkcell bayinden aldım aynı fiyata. Hiç olmazsa garanti yönünden muhatabım onlar.
Ya arkadaşlar bide sim kar benim büyük geldi, sim yuvasına girmiyor. Çokta zorlamak istemedim. Sim in kırılmasıda gerekmiyor gibi geldi ama anlayamadım. Ya da S4 lerdekin farklı bir krıma şekli mi var ki?
Böyle bi sıkıntı yaşayan var mı acaba?
Bildirim panelindeki saate veya varsa ana ekrandaki saate bas orda hocamArkadaşlar bi de ben alarmı bulamadım ya nerde bu meret
Bildirim panelindeki saate veya varsa ana ekrandaki saate bas orda hocam
Eyvallah. Bi soru daha soru sorayım şu açılan şu sağdaki kare tuşa basılı tuttuğumuzda açılan uygulalama pencerelerini hep tek tek mi kaldırabiliyoruz. Topluca samsunglardaki gibi kaldıramıyor muyuz?
Ya bide bilmemiz gereken bişeyler olursa yazın ya enterasan bi özellik filan olur
Ekran goruntusu nerde ? 2 kez sarj etmis olmayasiniz cihazi yada full video izlemissinizdir ?
peki normal kulaklıkla ses kalitesi nasıl? bildirim seslerinde bile kulaklıktayken hışırtı sesi geliyormuş bir de bass lı müziklerde telefon ses kısıyormuş doğru mu? mesela bende lg p760 var 800 tl almıştım (nerdeyse aynı fiyat sayılır) ama ne dokunmatiği kötüydü (parmağımın ucuyla hafif dokunsam algılıyor) ne de müzik kalitesinde böyle şeyler yok.sizce lg g3 beat mi galaxy s3 neo mu yoksa bu mu?Evet ekran dokunmatiği üst seviye samsunglar gibi filan değil ama o kadar da kötüde değil hani.
peki normal kulaklıkla ses kalitesi nasıl? bildirim seslerinde bile kulaklıktayken hışırtı sesi geliyormuş bir de bass lı müziklerde telefon ses kısıyormuş doğru mu? mesela bende lg p760 var 800 tl almıştım (nerdeyse aynı fiyat sayılır) ama ne dokunmatiği kötüydü (parmağımın ucuyla hafif dokunsam algılıyor) ne de müzik kalitesinde böyle şeyler yok.sizce lg g3 beat mi galaxy s3 neo mu yoksa bu mu?