PlaTooNOx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Nexus cihazlarının multimedya yönleri genelde çok kötüdür. Acaba bu cihazlarda öylemi?
ülkemizde satışa çıkacak son fşyat mı bu 699 tl yoksa kdv ötv itele yapacaklar mı?
5 incte 720p ekran mi ?????
Bu telefondaki en popüler oyun Pixel saymaca olur....
5 inç te 720 p geçerken kötü duruyor.
5 inç te 720 p geçerken kötü duruyor.
7'' 1024x600 nasıl? kardeşim buna sazan gibi atladı ama çokta kötü değil...
rahmetliyi nasıl bilirdiniz? 3gsi kötü çekmiyor evde...
Senin dark evopad deel mi bu?
Fazlasıyla mantıklı.Sizce huawei g7 yerine bu telefonu almak mantıklı mı
Gm nin servisi iyi değilmiş duyduğuma göre dogru muFazlasıyla mantıklı.
Gm nin servisi iyi değilmiş duyduğuma göre dogru mu
Eğer alacaksan bence biraz beklemelisin.Gm nin servisi iyi değilmiş duyduğuma göre dogru mu
son kullanıcı fiyatı 699 TL..ülkemizde satışa çıkacak son fşyat mı bu 699 tl yoksa kdv ötv itele yapacaklar mı?
7'' 1024x600 nasıl? kardeşim buna sazan gibi atladı ama çokta kötü değil...
rahmetliyi nasıl bilirdiniz? 3gsi kötü çekmiyor evde...
Burası GM 4G kullananlar kulübünden çok, kullanmak istemeyenler kulübüne dönmüş. Gereksiz önyargılı yorumlar yerine, kullanan arkadaşlar yorum yapsada almayı düşünenlere bi faydası dokunsa...
G7 ile gm 4g arasında kaldım ne dersin hangi cihaz alınmalıBen cihazı 3 gündür kullanıyorum. Son sürüm Android ile birlikte arayüz sade olduğu için performans başarılı. Kalite hissi orta seviyede dandik değil nazarımca fiyatına göre gayet başarılı. Bir kaç ay sonra bu cihaz için yazılan romlar zibil olur çünkü kaynak kodları yayımlanıyor. Cynogen Mod bile yazılım çıkaracaktır. Tereddüt etmeden alınabilir. USB portu mevzusuna gelince e bir zahmet soketi takarken yön doğruluğuna dikkat edin. Girmeyen yanlış yön ile zorlarsan kırarsın azıcık da kendinizi eleştirin. Özetle sağlamlık hissi veren orta seviye başarılı bir cihaz ve güncelleme desteği var arkasında. Cihaz da tek eksik erkan kalitesi. Benim eksi not verdiğim ek yön bu. Ekranı çok başarılı değil. Yeterli ama. Kamerası samsung sensörlü şaşırtır sizleri başarılı. Ön kamerada başarılı aydınlık ortamlarda iyi öz çekimler yapılır. Çok oyun meraklısı değilim adreno 306 gpu var idare eder oyun oynatma da. Abartı ısınma sı da yok zorlamaz isen nerdeyse ısınmıyor.