General Mobile 4G Kullananlar Kulübü | Teknik Özellikleri

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
dokunmatik problemi kullandıkça dediğiniz olacak gibi sanırım.. yani kullandıkça dert yanan bin kullanıcı sayısına ulaşılabilir bu gidişle yeni videolar yuklenmiş

[video=youtube;xegVKLBDHe8]https://www.youtube.com/watch?v=xegVKLBDHe8[/video]

[video=youtube;m8sqtpnNncQ]https://www.youtube.com/watch?v=m8sqtpnNncQ[/video]
videoları kodlayın [ video] video url [/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu 2 gündür kullanıyorum , ekranda takılma donma veya kasma olmuyor. Sadece telefonu biraz kullanınca şarjı çok yiyor bu da 1 günü çıkarır sanırım telefonun gta'yla bir uyuşmazlığı var gta vice city ve gta san andreas'ı yükledim telefonla uyuşmazlığı var. Bu ikisinde de aşırı derecede kasmalar meydana geliyor. Ama Asphalt 8 de ve arayüzde hiç kasmalar meydana gelmedi canavar gibi çalıştı.:)

altunokhalil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, "watsupp, facebook" gibi uygulamalarda mesaj geldiğinde, uygulama simgesinde kaç mesaj geldiyse 1-2 diye değişmesi gerekmiyor mu? Böyle bir özellik yok mu acaba? Ayrıca "screen shot" nasıl alacağız?

iogeben

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alt ses tuşu ile ekran açma kapama tuşuna aynı anda bas dostum ekran görüntüsü için

altunokhalil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni bildirim geldiğini anlayamıyorum, uygulama simgesinde bunu gösteren bir rakam belirmiyor. Yardımcı olacak kimse yok mu?

altunokhalil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet, demin gm müşteri hizmetleri ile görüştüm simgelerde bir değişiklik olmuyormuş :/

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
- - - Mesaj Güncellendi - - -

başta bilimsel hesapmakinası diye başlamışlar telefona dönünce...

Birader seni buraya kim gönderiyor, yaşın kaç merak ediyorum. Çözüm namına birşey yazdığın yok hep telefonu elestiriyorsun.

Sergey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
S.aleyküm arkadaşlar hayatımda ilk defa akıllı telefon aldım gm 4g arkadaşlar yerli firmamız kazansın diye tavsiye etti neyse ekranda beyaz nokta var ne yapmalıyım akıl verseniz bu işlere çok yabancıyım öğrenci halimle bir senedir topladığım parayı bu telefona verdim böyle olunca telefondan soğudum ekranda donuyor gelen çağrılara cevap veremiyorum sesim karşıya bir gidiyor bir gitmiyor anca bataryayı çıkarınca düzeliyor para mı tekrar geri alabilirmiyim.Bir ay olmadı alalı daha.
Ekli dosyayı görüntüle 11670

altunokhalil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Menüde GM asistan vardır, oradan şikayetini bildirebilir ya da çağrı merkezi numaralarına ulaşabilirsin.

Sergey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aradım haftasonu olduğu için mesai saatlerinin dışındayız diyor.Paramı tekrar alabilirmiyim? 25 gün.

altunokhalil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paranın iade edeceklerini sanmam ama bir şekilde bakımını yaparlar ya da yenisini verirler belki.

tonkul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.
GM 4G android one telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm.

Telefon açılıyor, başlangıç ekranı geliyor, dili seçtikten sonra; Hesabınızı doğrulayın ekranı geliyor ve "Bu cihaz sıfırlandı. Devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir Google Hesabı ile oturum açın." uyarısı çıkıyor.

Gmail hesap bilgilerini gidrikten sonra "Oturum açarak Hizmet Şartlarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz." ekranı geliyor. Kabul et deyip devam ettikten sonra bilgiler kontrol ediliyor ve kablosuz ağ seçtikten sonra "yazılım güncelleniyor." uyarısı geliyor ancak yeniden "Hesabınızı doğrulayın." ekranına dönüyor. Yeniden deneyince aynı aşamalardan geçip yine başa dönüyorum. Google hesabına bağlanıyor ancak güncelleme yapamıyor. Bu ekrandan çıkamıyorum, telefonun ana ekranına geçemiyorum, bu adımları atla seçeneği yok. Bu sırada arama gelirse telefon çalıyor.
Bu durumun nedeni nedir? Çözümü var mıdır? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Merhaba arkadaşlar.
GM 4G android one telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm.

Telefon açılıyor, başlangıç ekranı geliyor, dili seçtikten sonra; Hesabınızı doğrulayın ekranı geliyor ve "Bu cihaz sıfırlandı. Devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir Google Hesabı ile oturum açın." uyarısı çıkıyor.

Gmail hesap bilgilerini gidrikten sonra "Oturum açarak Hizmet Şartlarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz." ekranı geliyor. Kabul et deyip devam ettikten sonra bilgiler kontrol ediliyor ve kablosuz ağ seçtikten sonra "yazılım güncelleniyor." uyarısı geliyor ancak yeniden "Hesabınızı doğrulayın." ekranına dönüyor. Yeniden deneyince aynı aşamalardan geçip yine başa dönüyorum. Google hesabına bağlanıyor ancak güncelleme yapamıyor. Bu ekrandan çıkamıyorum, telefonun ana ekranına geçemiyorum, bu adımları atla seçeneği yok. Bu sırada arama gelirse telefon çalıyor.
Bu durumun nedeni nedir? Çözümü var mıdır? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Hard reset at bidaha 0 dan .

tonkul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seçenek sunmuyor wifi bağlantısını kendisi otomatik açıyor, ağ bağlantısı olmayan yerde denediğimde "kablosuz ağ seçin" ekranında kalıyor atla seçeneği pasif, tıklanmıyor :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar, bir haftadır internette bu telefonun özelliklerini ve çeşitli sitelerdeki eleştirileri izledim.
Fiyatına göre bazı -kadı kızında da olabilecek- kusurları kabullenerek bu gün satın aldım.
Acaba ayrıntılı kullanım kılavuzunu nereden indirebilirim?

firstmohican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arti eksi guzel yazilar var, ben biraz farkli bir yerden konuya girecegim.
GM firmasi telefon segmentinde Ferrari veya Bmw degil Renault-Fiat kullanicisi sayilabilecek hedef kitleye motive bir marka.
Fatih tablet projesinin de bir kisminin ihalesini aldilar, "yuru ya kulum" moduna gecmek ve kalici olmak istiyorlar.
İthal elektronige ek vergi dusuncesinin israrcilari arasindalar ve GM 4G'nin sonraki versiyonu ve devam edecek modeller buyuk ihtimal ulkemizde montajlanmis, Made in Turkey etiketiyle cikacak..

Telefona gelelim:
Eksileri cok, yazilimsal eksiler guncellemelerle duzelecek mutlaka. Cunku Google 75 milyonluk genc bir pazarda kendi adini tasiyan bir modelde dunya geneline sunduklarini esirgeme riskini alamaz.

700 tl bandinda bir cihazda bulunabilecek ortalamanin ustunde bir konfigurasyon var telefonda.
2 yil yazilim guncelleme ve yukseltme destegi de cabasi.
Telefonda gorusme, sms, mms ve ortalama internet kullanimiyla yetinen benim gibi kullanicilar icin "bundan iyisi Sam'da kayisi"..
Ama cok extreme performansa gelir mi? Sanmam.
Sonucta " verdigin mangira bak, yaptigin zangira bak" devrindeyiz..
Elektronik cihazlar biraz da sans isi.. Ayni marka ve model 2 cihazin bile performans ve omru ayni olmayabilir..

Uzun lafin kisasi: Paramiz vardi da Ferrari'ye binmedik mi? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende 10 gündür kullanıyorum sesim kesik kesik ve anlaşılmaz gidiyor, tel çekmiyor sonra arayanlar msji gelip duruyor. Ayni sıkıntıyı yapan arkadaş varmi

telif69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ufak bir araştırmayla dokunmatikte kronik bir problem olduğunu görebilirsiniz. Ben servise gönderdim para iadesi istedim, ekranı değiştirip geri gönderdiler. Pismanim. Sağ ust köşede dokunmatik problemine hazır olun.

tenta99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merabalar abilerim kardeşlerim. Bazı kişiler telefonu bir kötülemişki sormayın ben daha telefobu dün aldım hicbir sıkıtısı yok gayette memnunum 700 tl ye aldığınız telefonda bu özellikler var ve çamur atıyorsunuz sürekli telefona tamam yazılımsal sorunları var biliyoruz ama dünyanın sayılı şirketlerinden Google nın kalite onayını ve yazılım desteğini almış bir telefondur. İstemeyenler geri satabilir size göre zarar ya neresinden dönseniz kârdır.

İyi forumlar.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
S.aleyküm arkadaşlar hayatımda ilk defa akıllı telefon aldım gm 4g arkadaşlar yerli firmamız kazansın diye tavsiye etti neyse ekranda beyaz nokta var ne yapmalıyım akıl verseniz bu işlere çok yabancıyım öğrenci halimle bir senedir topladığım parayı bu telefona verdim böyle olunca telefondan soğudum ekranda donuyor gelen çağrılara cevap veremiyorum sesim karşıya bir gidiyor bir gitmiyor anca bataryayı çıkarınca düzeliyor para mı tekrar geri alabilirmiyim.Bir ay olmadı alalı daha.
Ekli dosyayı görüntüle 11670
1 ay olmadıysa serivse ver ayıplı ürün de değişim iste

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim telefonumda ( GM 4g) cektigim videolar oynamıyor bir ayar problemimi var acaba

D

dogma82

SDN Okuru
10 gün kadar önce bu telefonu satın aldım. Alışmaya çalışıyorum kullanımına ve şimdilik oldukça memnunum.
Bü sabah bir şey oldu: Biri aradı, TELEFONUM ÇALDI ANCAK EKRAN ACILMADI. Yani ekran siyah, arayan görüntüsü falan yok. Güç tuşuna basınca bildirim şeklinde arayan göründü. Üzerine iki tık yaptığımda da bu defa çalma sesi kesildi ve -aranmaya devam ederek- arayan görüntüsü açıldı.
Yanlışlıkla bir ayar mi değiştirdim ? YARDIM RİCA EDİYORUM ARKADASLAR.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
anlık bir problemmiş gibi görünüyor. Yedeğini alıp cihazı formatlarsan toparlar kendini ancak sorun devam ederse servisten destek alabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa bende 4g aldım memnunum ama şöyle birşey var alttaki 2 hoporlolerden birisi çalışıyor bu sorun mu yoksa başka birşeymi var yardımlarınızı bekliyorum