S
SDN Okuru
SDN Okuru
general mobile 4g format sonrası gmail sorunu veriyor ne yapmalıyım
ben kullanıyorum görmek istersen pikseller görünüyor ama belli bir mesefeden görünmüyor....5 inç te 720 p geçerken kötü duruyor.
bende aldım bende ölü piksel vs yok s4 den geçtim ben telefon sorunluydu direk satıp bunu aldım arka kamerası daha düşük s4 den birde kulaklık çıkış gücü kötü s4 den hemde baya kötü gerisi gayet iyi şarj çok daha iyi s4 den ve ısınma yokEvet arkadaşlar yaklaşık olarak bir haftadan beridir bende Zenfone 5 kullanıcılarından General Mobile 4g ye transfer oldum Açıkçası tarafsız olarak söylemem gerekir ki Zenfone 5 aşırı pil harcaması ısınmasının artması vede sim kart sorunu ile son bir aydır kendinden nefret ettirmeye başlamıştıGüncelleme girdabı ise ayrı mesele.Teli kırmanın hiçbir işe yaramayacağını bildiğim için 450 TL'ye elden sattım.(Bu sorunları sattığım arkadaşa açıkladım)Sizce sattığım fiyat iyi mi? Yoksa kazık mı yedik :mrgreen: Daha bir sene önce General Mobile'ın çıkardığı teli satıp Zenfone 5'e geçen biri olarak tekrardan General Mobile geçmek ne bileyim garip ve saçma gelsede Google desteği gözümü bürüdü resmen.En sevdiğim tarafı teli 3g ile bile kullansan gerçekten uzun giden bataryası ve ekranı.Zenfone 5'de 5dk 3g ile internete girmekten korkan iken bununla hiç sıkıntı yaşamadan uzun uzadıya girdim.Ekran çözünürlüğü de iyi gündüz vaktinde ekranı rahat bir şekilde görebiliyorsunuz.Vede daha ince bir yapısı var.Ha eksisi yokmu derseniz yazılımsal eksiklik çok daha yeniden başlat seçeneği bile yok :mrgreen: Ayrıca benim telde ölü piksel çıktı 3 tane falan Hızlıal'ı arayıp hemen değişim itediğimi söyleyip geri gönderdim.Şu an kargoya baktım yeni tel il merkezine gelmiş yarın alıcağım.İade de edebilirdim fakat ben telden oldukça memnun kaldım sizede tavsiye ederim.
5 inç'te gözüküyor..720p ekranda pikselleri nasıl görüyorsunuz? benim ch@t527'nin dışında pikselleri sayılan ekranlı bir şey görmedim...
5 inç'te gözüküyor..
Buda oduncu.benim dark evopad 3g m7220 1024x600 tft lcd panel var onda gözükmüyor gerçi onu 3-5 kara düşürdüm kırılmadı da...
ips ekran dark evopad 3g m7200'de o ayrı bir odun.
Buda oduncu.
Bir de düşün Desire 820 kitlesi ne yapıyordur.5 inç'te gözüküyor..
Telefonu ele alamdan göremezsin ki.
onu bunu bırakın piksel gören var mı?
Telefonu ele alamdan göremezsin ki.
Hızlıal.com isminin gereğini yaparak bir günde yeni telefonu gönderdi. Açıkçası bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum müthiş :thumbup1: Yalnız telefonculara ayar oldum.3 tane ayrı telefoncuya gittim ekran jelatini için hiçbirnde yok.Hepsi kırılmaz cam diye bir şey tutturmuş 15 tlye insanları kazıklamaya çalışıyorlar :cursing:
Mesajlarına göre daha yeni satın almışsın kardeş bence direk değişim iste. Benim değişim yönünden hiçbir sıkıntım olmadı. Zaten yasal haklara göre 14 güm içerisinde sorgusuz değişim ve iade hakkımız var.arkadaşlar bugun siyah bir ekran da fark ettim 3 tane ölü piksel var bu sorunu yaşayan arkadaşlar servise gitti mi sonuç ne oldu servis ne diyor bana dönerseniz çok iyi olur ona göre vereceğim servise.....
yeni aldım evet 10 gün kadar oldu olmadı peki bu bir kronik sorun mu yoksa bazı telefonlarda mı var kardeş kronik sorunsa tüm telefonlarda vardır değişsen de yeni gelende aynı olacak bu yüzden bazı serilerde sorun varsa değiştiriyim...Mesajlarına göre daha yeni satın almışsın kardeş bence direk değişim iste. Benim değişim yönünden hiçbir sıkıntım olmadı. Zaten yasal haklara göre 14 güm içerisinde sorgusuz değişim ve iade hakkımız var.
Yani bana sonradan gelen modelde ölü piksel yok bana göre hiç durma direk değiştir.yeni aldım evet 10 gün kadar oldu olmadı peki bu bir kronik sorun mu yoksa bazı telefonlarda mı var kardeş kronik sorunsa tüm telefonlarda vardır değişsen de yeni gelende aynı olacak bu yüzden bazı serilerde sorun varsa değiştiriyim...
tamam kardeş saol....Yani bana sonradan gelen modelde ölü piksel yok bana göre hiç durma direk değiştir.