Galaxy Wonder rom ?

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
arkadaşlar benim wondera rom atmayı düşünüyorum ama kararsızım.. hangi rom ? romu atınca avantajlarım ve dezavantajlarım neler olur ? nasıl yapılır ? yaparken ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim ?

yoktan yere telefon heba olmasın.. bu yüzden konuda bilgili arkadaşlardan ricam beni biraz aydınlatmanız mümkün mü ? :)

İSA KARAHAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CyanogenMod 11 romunu kurabilirsin.

Rom kurarsan daha stabil çalışır ama garantiyi gözden çıkarman gerekir.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612

peki ileride ne gibi sorunlar çıkabilir ? uzun vadede.. ayrıca bir de sarj süresini fazla etkiler mi ? kimi daha çok gittiğini söylüyor ama bilemedim.. şimdiden teşekkürler :) ha birde şu play store ve storeden indirdiğimiz uygulamalarda uyum sorunu filan ya da herhangi bi sorun var mıdır?

İSA KARAHAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CyanogenMod 11 stabil bir versiyonunu yüklersen uyumsuzluk sorunu yaşamazsın ve evet şarzı daha uzun gidiyor.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
arkadaşlar benim wondera rom atmayı düşünüyorum ama kararsızım.. hangi rom ? romu atınca avantajlarım ve dezavantajlarım neler olur ? nasıl yapılır ? yaparken ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim ?

yoktan yere telefon heba olmasın.. bu yüzden konuda bilgili arkadaşlardan ricam beni biraz aydınlatmanız mümkün mü ? :)
hiç sakın cyagonenmod falan düşünme telefonu berbat edersin benden tavsiye.Root yap titaniumbackup yükle arkaplanda çalışan google play store play services gibi çalışan uygulamaları dondur kullanacağın zaman aç telefonun hızlanır ben öyle yapıyorum bende galaxy s1 var denemediğim rom cyagonenmod kalmadı hiçbiri bir işe yaramaz eski telefonlarda, orjinal yazılımına geri döndüm gereksiz uygulamaları dondurdum şimdi rahatım.

İSA KARAHAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç sakın cyagonenmod falan düşünme telefonu berbat edersin benden tavsiye.Root yap titaniumbackup yükle arkaplanda çalışan google play store play services gibi çalışan uygulamaları dondur kullanacağın zaman aç telefonun hızlanır ben öyle yapıyorum bende galaxy s1 var denemediğim rom cyagonenmod kalmadı hiçbiri bir işe yaramaz eski telefonlarda, orjinal yazılımına geri döndüm gereksiz uygulamaları dondurdum şimdi rahatım.

Peki kurduğun CyanogenMod romları kararlı sürümü müydü? Kararsız sürümler soruna yol açar ve tam stabil değildirler.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
CyanogenMod 11 i öneririm ben kullanıyorum herhagi bir sorun yok bende .Rom yüklemeden önce yakınlık sensörü doğru dürüst çalışmıyordu şimdi hiçbir sorun yok :mrgreen:

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0

stabil çalışmıyor, CM11 Galaxy W'yi resmi olarak desteklemiyor bu yüzden resmi olmayan, diğer geliştiricilerin port ettiği ROM'lar kuruluyor, bu yüzden de stabilite sorunları ortaya çıkıyor. İşin aslı cihazın Stock ROM'u kadar stabil bir ROM yoktur ama insanlar (ve ben) hız, cihaz üzerindeki hakimiyet ve ek özellikler sebebiyle Custom ROM (mesela CM) tercih ediyor. Stabilite ayrı bir olay.